Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη η ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Τις τεχνικές παρατηρήσεις της τρόικας τρέχει να ενσωματώσει το υπουργείο Οικονομικών στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο προκειμένου να το καταθέσει αύριο στη Βουλή.

Για το θέμα αναμένεται να υπάρξει αργά το βράδυ και ενημέρωση των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση συνεργασίας. Το νομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί το αύριο στη Βουλή και να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μέχρι την Τετάρτη το βράδυ.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description αγραμματος | Δεκεμβρίου 11, 2012 12:06 μ.μ. | Reply
μα γιατι να περασει απ τη βουλη ? να καθυστερείτε αδικαιολόγητα ? υπαρχει και η πραξη νομοθετικου περιεχομένου, το ξεχασατε ? ειπαμε ολα fast-track ! και μετα την "ψηφιση του", η ζωη των υπηκόων σας θα αποσβένεται στην χρηση ? γιατι να την κοστολογείται πανω απο 5.000,00 € /τεμαχιο αποκλείεται (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) !
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο