Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Το Υπ.Εργασίας προχωράει τις διαδικασίες για την επιστροφή των παράνομων συντάξεων - 'Οσα ταμεία δεν έχουν απογράψει τους συνταξιούχους τους θα πρέπει να το κάνουν μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2013

Μέχρι την 28η Φεβρουαρίου  2013 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η απογραφή των συνταξιούχων όλων των ταμείων, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αναζήτηση των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών σε μη δικαιούχους .

Επίσης όσα ταμεία έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία της απογραφής θα πρέπει μέχρι και σήμερα να ενημερώσουν το Υπ.Εργασίας για όλες τις ενέργειες που έχουν κάνει έτσι ώστε να αναζητηθούν όσες παράνομες συντάξεις έχουν δοθεί.


Η σχετική εγκύκλιος του Υπ.Εργασίας προς τα ταμεία, αποκλειστικά από το φορολογικό αρχείο του κόμβου


   
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο