Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κάθε σκέψη για αύξηση του “τέλους” επιτηδεύματος είναι απαράδεκτη!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Από νέες “διαρροές” προκύπτει ότι ο Υπουργός των Οικονομικών μελετά το ενδεχόμενο να καλύψει τυχόν απώλειες εσόδων που θα προκύψουν από την αύξηση των πολυτεκνικών επιδομάτων (πράξη σωστή, δίκαιη και απαραίτητη), μέσα από την αύξηση του ύψους του “τέλους” επιτηδεύματος. Αυτό και μόνο σα σκέψη, είναι απαράδεκτο.

Υπενθυμίζουμε στον Υπουργό των Οικονομικών ότι, η συνταγματικότητα του “τέλους” επιτηδεύματος δεν έχει ακόμη κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας (έχουμε πολλές φορές καταγγείλει την απαράδεκτη καθυστέρηση της έκδοσης της σχετικής απόφασης του ΣτΕ).
Τον καλούμε να κοιτάξει γύρω του. Θα διαπιστώσει ότι οι επαγγελματίες, τα υποζύγια στο έργο της λειτουργίας ενός υπερτροφικού και σπάταλου Κράτους, δεν αντέχουν ακόμη μία αφαίμαξη. Απλά δεν αντέχουν.
Προτείνουμε στον Υπουργό, αντί να πυροβολεί την αγελάδα που του δίνει γάλα, να ασχοληθεί -επιτέλους- με τον περιορισμό της φοροδιαφυγής και τον εξορθολογισμό του μεγέθους και της λειτουργίας του Κράτους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΟΥΤΕ ΤΑ 500 | Δεκεμβρίου 7, 2012 10:52 π.μ. | Reply
ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.. 500 ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ 1000;

ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ 500.

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
image description ΓΙΩΡΓΟΣ- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | Δεκεμβρίου 7, 2012 11:51 π.μ. | Reply
ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ...ΚΡΙΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΩΙΚΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΠΟΡΟΥ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ , ΠΟΛΙΤΗ ..ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ..
image description ΤΑΧΑΛΑΤΑΧΑΛΑΣΑ | Δεκεμβρίου 7, 2012 9:10 μ.μ. | Reply
ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ-ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ-ΓΙΑΥΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο