Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εκδήλωση της ΑΚΙΟΕ σχετικά με την οικονομική κρίση την Παρασκευή 7/12

ΠΡΟΣΛΚΗΣΗ
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα στην πόλη των Χανίων  με θέμα:

Οικονομική κρίση και διαφθορά , υπάρχει διέξοδος ;

Συμμετέχουν:
 Λέανδρος Ρακιντζής. Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.
Γιώργο Χατζηκωνσταντινου.   Καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.  Τεως  Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης .
 Κλεομενης Κουτσουκης. Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διευθυντής του Κέντρου Πολιτικών Ερευνών.
Γιώργος Ατσαλάκης. Λέκτορας στο Πολυτεχνείο Κρήτης Οικονομολόγος

 Τόπος και χρόνος διεξαγωγής:
 Αίθουσα διαλέξεων της Τράπεζας Χανιών ,  οδός Ελευθέριου Βενιζέλου 28-32 Την Παρασκευή  (07/12/2012)  στις 7,30μ.μ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση.

Με εκτίμηση

Η  Συντονιστική Επιτροπή της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
 (Α.ΚΙ.Ο.Ε)
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο