Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός για το νέο φορολογικό - Δεν ισχύει o συντελεστής 45% - Σε ποιούς άξονες θα κινηθεί το νέο νομοσχέδιο. Δείτε όλη την ομιλία του

Ποιοι είναι οι βασικοί άξονες που θα κινηθεί το Φορολογικό νομοσχέδιο.

Μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, ο κ. Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν τα σενάρια για φόρο 45% στα εισοδήματα πάνω από 26.000. «Είναι αντίθετο στις αρχές μου, είμαι με τη μεσαία τάξη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανακοίνωσε πως όσοι έχουν εισόδημα μέχρι 25.000 ευρώ θα έχουν με το νέο σύστημα ελάφρυνση.

Από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, σημαντικό είναι ακόμη πως σχεδιάζεται να υπάρξει ενίσχυση στις οικογένειες από το πρώτο παιδί, με τη βάση όμως εισοδηματικά κριτήρια, έτσι ώστε η ενίσχυση να δίνεται σε όσους την έχουν ανάγκη.Το τμήμα της ομιλίας του Πρωθυπουργού που αναφέρεται στο νέο φορολογικό.
.............

Είδατε τι αγώνα δώσαμε για να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Τώρα, ως Πρωθυπουργός που ανέλαβε ένα έργο ανηφορικό σε πολύ δύσκολες ώρες, αλλά και ως Έλληνας που βλέπει, επιτέλους, κάτι να αλλάζει ουσιαστικά, ζητώ απ’ όλους να κάνουν ουσιαστικά την υπέρβασή τους: Ζητώ φορολογική συνέπεια. Ζητώ επιστροφή καταθέσεων. Ζητώ να λειτουργήσει η χώρα ως φυσιολογική δημοκρατία και ως φυσιολογική οικονομία. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε σύντομα πραγματικότητα το 15% φόρο στα κέρδη, στο σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων!

Και πριν από ο,τιδήποτε άλλο, δύο διευκρινήσεις.

Δεν υπάρχει αυτό που ακούστηκε, για φόρο 45%, λέει, πάνω από 25 χιλιάδες ετήσιο εισόδημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είναι έξω από τις θέσεις μου. Είναι αντίθετο με τις ιδέες μου.

Είμαι με τη μεσαία τάξη. Όχι εναντίον της…

Τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων μέχρι 25 χιλιάδες ετησίως, θα έχουν φορολογική ελάφρυνση με τους νέους συντελεστές. Κι αυτό αφορά όσους παίρνουν ονομαστικά ως 2500 χιλιάδες το μήνα, δηλαδή την πλειονότητα μισθωτών και συνταξιούχων.

Επίσης κάνουμε τη μεγάλη καινοτομία να δίνουμε επιδόματα σε κάθε παιδί, από το πρώτο παιδί! Με εισοδηματικά κριτήρια, όμως, για να δίνεται μεγαλύτερη ενίσχυση σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, όμως, κάνουμε προσπάθειες που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, να αποκατασταθεί και το μεγαλύτερο μέρος των πολυτεκνικών επιδομάτων σε εκείνους που το έπαιρναν ως πρόσφατα.

Στόχος μας στο φορολογικό είναι χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές και προς τα εκεί κινούμαστε. Αλλά θα πάμε σταδιακά, γιατί στο μεταξύ πρέπει να δημιουργήσουμε πρωτογενή πλεονάσματα.

Σε επόμενη φάση, θα θεσπίσουμε τον συμψηφισμό οφειλών από και προς το δημόσιο. Και την πληρωμή του ΦΠΑ σε πραγματικό χρόνο με ηλεκτρονικό τρόπο. Κι έτσι θα μειωθεί και μια ακόμα διαρροή φοροδιαφυγής.

Γιατί όταν οι επιχειρήσεις θα συμψηφίζουν τις οφειλές τους προς και τις επιστροφές τους από το δημόσιο, θα έχουν κίνητρο θα καταγράφονται ηλεκτρονικά οι πωλήσεις τους.

Ενώ σε τελική φάση ο συνολική επιβάρυνση των επιχειρήσεων – κέρδη και διανεμόμενα έσοδα θα πέσει χαμηλότερα από το 30%. Δηλαδή χαμηλότερα από το 34% που είναι τώρα, και πολύ χαμηλότερα από το 44% που ήταν ως πρόσφατα.

Σε τέσσερα πράγματα συνοψίζεται η στρατηγική μας στο φορολογικό:

–Χαμηλότεροι φορολογικοί συντελεστές, για να έχουν κίνητρο οι φορολογούμενοι να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

–Απλούστερο φορολογικό σύστημα, για να παρακολουθείτε πιο εύκολα και να μειωθεί η σχέση εφόρου-φορολογούμενου.

–Εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας, ώστε να γίνονται αυτόματα οι επαληθεύσεις και να μειωθούν οι τρύπες και της φοροδιαφυγής και οι εστίες της διαφθοράς.

 

–Και αυστηρή τιμωρία – δηλαδή άμεσες και σκληρές ποινές – όσων επιμένουν να μην πληρώνουν, ώστε να δημιουργηθούν ισχυρά αντικίνητρα στην φοροδιαφυγή.

Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους συζητάμε τη φορολογική μεταρρύθμιση. Και η πρότασή μας, μετά από τον απαραίτητο διάλογο, θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Τρείς είναι οι βασικές επιδιώξεις:

Να μειωθεί το βάρος εκείνων που πληρώνουν ήδη.

Να πληρώνουν κι εκείνοι που ως τώρα φοροδιαφεύγουν, δηλαδή επέκταση της φορολογικής βάσης.

Και τρίτον, η φορολογία να μην πλήττει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Να μειωθεί η επιβάρυνση των επιχειρήσεων ώστε να υπάρξουν επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.

Με δύο λόγια: φορολογικό σύστημα σταθερό, απλό, σύγχρονο, δίκαιο και αναπτυξιακό!

Σταθερό: όχι να αλλάζει και να ανατρέπεται κάθε χρόνο.

Απλό: να μπορεί να το διαβάσει κανείς σε ένα ευσύνοπτο τεύχος, όχι να το ψάχνει μέσα σε χιλιάδες νομοθετήματα δεκαετιών.

Σύγχρονο: να αξιοποιεί την τεχνολογία για να μην χάνει από πουθενά.

Δίκαιο: να πληρώνουν όλοι. Κι όχι να συντρίβονται οι αδύναμοι και να γλιτώνουν οι ισχυροί ή οι ευνοημένοι του συστήματος.

Και αναπτυξιακό: να ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και την επένδυση. Όχι να την επιβαρύνει. Πολύ περισσότερο όταν οι γειτονικές μας χώρες έχουν πολύ χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές και ισχυρά κίνητρα ιδιαίτερα για τις νέες επιχειρήσεις. Δεν μπορούμε εμείς να υστερούμε απέναντί τους.

Αυτό είναι το φορολογικό σύστημα που χτίζουμε. Δεν μπορούμε να το φέρουμε από τη μια μέρα στην άλλη.

Προτεραιότητά μας για την ώρα είναι να επιτύχουμε και να σταθεροποιήσουμε υψηλά δημοσιονομικά πλεονάσματα τα επόμενα χρόνια.

Αλλά όσο πετυχαίνουμε την ανάκαμψη και βγαίνουμε από την κρίση, τόσο θα προχωράμε.

Κι όσο αποκαθιστούμε αξιόπιστο ένα φορολογικό σύστημα και πιάνουμε τους στόχους μας, τόσο θα μπορούμε να κατεβάζουμε κι άλλο τους συντελεστές, όπως το ΦΠΑ για την εστίαση. Που δεν μπορούμε να τον κατεβάσουμε τώρα. Αλλά επιμένουμε! Κι όταν πάνε τα πράγματα καλύτερα θα επαναφέρουμε τη μείωσή του. Το κράτος δεν θα χάσει έσοδα από χαμηλότερο ΦΠΑ στην εστίαση. Θα κερδίσει έσοδα…

Φίλες και φίλοι,

..................


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΓΕΛΛΗΝ | Δεκεμβρίου 5, 2012 3:05 π.μ. | Reply
Κααααλά!
image description ON PENPOINT | Δεκεμβρίου 5, 2012 3:29 π.μ. | Reply
Για να δούμε ρε Σαμαρά για να δούμε! Αυτό το «ΔΙΚΑΙΟ» φορολογικό σύστημα που ανακοινώνεται κάθε τόσο, με τις περαιώσεις που καθάρισαν όλους εμάς που πληρώναμε μέχρι τελευταίας δεκάρας και κάποιους άλλους φοροφυγάδες με λεφτά και περιουσία, το ακούω και το περιμένω απ το 1982!! Πάντως ένα σύστημα όπου όποιος δηλώνει περισσότερα πληρώνει και περισσότερα στην περαίωση, ένα σύστημα όπου ο τίμιος φορολογούμενος (που του έχουν μείνει και τα λιγότερα) ουσιαστικά δεν μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη, είναι ένα σύστημα στημένο α) από κλεπταποδόχους προς κλέφτες ή β) από ανθρώπους με επίπεδο νοημοσύνης μακράν του Ελληνικού DNA. Διαλέγετε!

Γιατί δεν σε πιστεύω; Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν ν’ αλλάξετε το σύστημα υπέρ της συνέπειας και δικαίωσης του ορθού πολίτη; Τότε εσείς που θα βρεθείτε και πως θα ζουν τα κόμματά σας; Εσείς δε διαμορφώσατε αυτή τη συμπεριφορά του πολίτη επί 35 χρόνια προς ίδιον όφελος; Τώρα τι έγινε είδατε το φώς το αληθινό?

Μακάρι όμως και ας διαψευστώ. Μακάρι επιτέλους αυτό το πολύ μικρό ποσοστό των αληθινών Ελλήνων, οι δημιουργικοί, οι πατριώτες, αυτοί που προσφέρουν μια μικρή ελπίδα για την πατρίδα, αυτοί που δεν υπέκυψαν στο δέλεάρ σας, στο σαθρό σας κρατικό μηχανισμό, αυτοί που δε φοβήθηκαν να ξαναρχίσουν απ την αρχή και να προκόψουν σε άλλους τόπους, να μπορέσουν ΑΥΤΟΙ να αισθανθούν δικαίωση. Μέχρι τώρα δυστυχώς συνεπής Έλλην πολίτης ίσον μέγας Μ…..ς. Γι αυτό χάσαμε πάνω από 80.000 νέους και ικανούς ανθρώπους σε 1 χρόνο και θα συνεχίζουμε να χάνουμε όσο συνεχίζετε άπρακτοι τον ίδιο χαβά. Πάψτε να σκορπίζεται την Ελλάδα!

Για να δούμε τι θα δούμε, για να δούμε που θα σε καταγράψουμε και σένα, στη στήλη ενεργητικού ή παθητικού στο κεφάλαιο της ιστορίας μας.
image description ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ | Δεκεμβρίου 5, 2012 7:07 π.μ. | Reply
2 ΛΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗΣ
image description XRISA R | Δεκεμβρίου 5, 2012 8:31 π.μ. | Reply
Να ακούσουμε την ομιλία του πρωθυπουργού και να συγχησθούμε?
Ο πρωθυπουργός τήρησε αυτά που έλεγε στο παρελθόν ώστε να τον εμπιστευθούμε σ αυτά που θα μας πει τώρα? Μόνον ένας που στερείται λογικής μπορεί να πιστεύει τα λεγόμενά του...Οσον αφορά βεβαίως αυτά που λέει ότι σκέφτεται τον λαό ...Αυτός καλά κάνει...Εξυπηρετεί αυτούς που θέλει..Ο λαός να δούμε πότε θα ξυπνήσει..Πότε θα καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του, πριν τον λειώσουν εντελώς και είναι πλέον αργά......
image description johnjohn | Δεκεμβρίου 5, 2012 8:49 π.μ. | Reply

Όλα αυτά γίνονται για να μη υπάρχουν φορολογικές ελαφρύνσεις. Ποιός δικαιούταν να είχε έκπτωση φόρου; Όσοι δήλωσαν εισοδήματα φορολογητέα π.χ. με τρία παιδιά πέρυσι είχαν έκπτωση 700 ευρώ όσοι είχαν τουλάχιστον 12.000 ευρώ . Με το σύστημα των επιδομάτων θα έχει πάλι ενδεχομένως τα ίδια περίπου χρήματα , αλλά κοντά σε αυτά θα έχουν επιδόματα και αυτοί που δεν δηλώνουν εισοδήματα δηλ. 1) οι αγρότες που φοροαποφεύγουν διότι τα τεκμαρτά εισοδήματα που υποχρεώνονται να δηλώνουν είναι λιγότερα απο το 25% των πραγματικών (45 ευρώ το στρέμμα το βαμβάκι- από την ΑΘΗΝΑ το αποφασίζουν) 2) Οι ΡΟΜ που ζούν απο τα επιδόματα οι μισοί και οι άλλοι μισοί ...... 3) Οι αλβανοί που δεν δηλώνουν ποτέ τίποτα και που έχουν κάνει την Αλβανία καινούργια με εισοδήματα απο την ΕΛΛΑΔΑ κλπ. Θα γίνει ένας χαμός δηλαδή , όπως επι Παπανδρέου το 2009 , μόνον που τώρα θα έχει και συνέχεια
Πριν είναι αργά καταργείστε το επίδομα και φέρτε μείωση φόρου. Μ ε ι ώ ν ω φ ό ρ ο σ η μ α ί ν ε ι ε λ α φ ρ ώ ν ω τ ο υ ς ν ο μ ο τ α γ ε ί ς π ο λ ί τ ε ς κ α ι ε π ί δ ο μ α σ η μ α ί ν ε ι ό λ ο ι σ τ ο ί δ ι ο τ σ ο υ β ά λ ι .Η ατυχής έμπνευση του επιδόματος θα δώσει και άλλα λεφτά σε αλβανούς , ΡΟΜ κλπ. τα οποία θα τα πληρώσουμε όλοι μας (απο αυτά που δεν έχουμε) και κυρίως θα είναι αναδιανομή από τους τρίτεκνους και πολύτεκνους που δουλεύουν και συνεπώς έχουν εισόδημα για να ζήσουν την οικογένειά τους σε αυτούς ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , δεν κάνουν φορολογική δήλωση και παίρνουν του κόσμου τα επιδόματα . Μη ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι απο αυτούς δεν είναι παντρεμένοι για να παίρνουν περισσότερα επιδόματα, έχουν σπίτια , ΙΧ, χωρίς να κάνουν δηλώσεις κτλ. Πόσα δάνεια θα πάρουμε ακόμη για να ξεχρεώσουμε αυτή τη βλακεία άραγε;;;;;
image description Αντί καλημέρας | Δεκεμβρίου 5, 2012 8:03 π.μ. | Reply
Πολλά λόγια ένα συμπέρασμα τα ΜΜΕ έπαιξαν για μια ακόμη φορά καταπληκτικά το ρόλο του "λαγού". Μπροστά σε αυτού του είδους την προπαγάνδα ο Γκαίμπελς μοιάζει με παραπλανημένο ανθρωπάκι.!!!! Και βέβαια η ομερτά μεταξύ διοικούντων και ΜΜΕ συνεχίζεται (μια αποκάλυψη ότι στη λίστα Λαγκάρντ υπάρχει όνομα βαρύ σαν ιστορία - για την πολιτική ζωή του τόπου - ήταν αρκετή για να ξεθαφτεί μια παλιά συγκαλυμμένη υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος έτσι ώστε να παραδειγματιστούν όσοι σκέφτονται έστω να κελαηδήσουν στο μέλλον).
image description Θοδωρής | Δεκεμβρίου 5, 2012 9:51 π.μ. | Reply
Κοροιδία.........
image description johnjohn | Δεκεμβρίου 5, 2012 9:50 π.μ. | Reply
Μήπως η φασαρία έγινε για να πάρουν επιδόματα οι αλβανοί, πακιστανοί , ρομ κλπ., όλοι όσοι έμαθαν να ζούνε απο τα επιδόματα χωρίς να τους ενδιαφέρουν να δουλέψουν, να έχουν ασφάλιση (αφού την χορηγεί το κράτος) , χωρίς να νοιάζονται για ένσημα κλπ. Απαράβατος κανόνας : Άνεργος είναι αυτός που θέλει να δουλέψει και δεν βρίσκει δουλειά , αυτός που δεν θέλει να δουλέψει δεν είναι άνεργος απλά μας δουλεύει όλους. Βέβαια και οι υποτιθέμενοι άνεργοι ψηφίζουν κάποιους καιν αυτοί με την σειρά τους τούς δίνουν επιδόματα απο το παράθυρο, ΑΙΣΧΟΣ δηλαδή.
Μήπως με όλη αυτήν την φασαρία περνάνε χωρίς να το καταλάβουμε όλο το υπόλοιπο νομοσχέδιο.
image description Panos | Δεκεμβρίου 5, 2012 9:33 π.μ. | Reply
Και απλά μετά ο "κύριος" Σαμαράς ξύπνησε ιδρωμένος στο κρεβάτι του και είπε "καλά τι μ.....κίες λέω στον ύπνο μου...." !!!!!!
image description DimitrisD | Δεκεμβρίου 5, 2012 10:53 π.μ. | Reply
Σοβαρά τώρα, με αυτά που λέει πως κρατιέται και δεν γελάει στις ανακοινώσεις τύπου;
Η μήπως γελάει και τα κόβουν μετά στο μοντάζ;;;
image description Thrax | Δεκεμβρίου 5, 2012 10:14 π.μ. | Reply
Φορολογικη ελαφρυνση γνωριζαμε οτι σημαινει λιγοτεροι φοροι.Απο χθες μαθαμε οτι σημαινει ..λιγοτερο βαρος ..σε ελαφρυνει ο ανθρωπος ..οταν σου παιρνει περισσοτερα..Μπραβο κυριε Σαμαρα..Ευγε...
image description Logon | Δεκεμβρίου 5, 2012 10:24 π.μ. | Reply
Φορολογική μεταχείρηση ανάλογη των δυνατοτήτων του καθενός ,και σίγουρα πολύ χαμηλότερη φορολόγηση της υπάρχουσας δίνοντας δυνατότητα και στους παράνομους να δηλώσουν τα εισοδήματα τους.Καταγραφή όλων των συναλλαγών από το 1ο Ευρώ και αφύπνιση το φοροεισπρακτικού-φορομπηχτικού μηχανισμού (του στύλ αν δεν μαζέψετε κοπρίτες τα οφειλόμενα δεν πληρώνεστε -τόσο απλά).Να σταματήσει και το θέμα με την κάθε τρεις και λίγο τροποποίηση των φορολογικών συντελεστών γιατί στο τέλος κανείς δεν θα έχει δουλειά για να πληρώσει .
image description john | Δεκεμβρίου 5, 2012 11:23 π.μ. | Reply
Με βάση το τελευταίο σενάριο καθιερώνεται νέα κλίμακα με τρεις συντελεστές:
21% από το πρώτο ευρώ Απο πότε θέλουν να ισχύσει απο την χρηση 2012 ή 201
image description 26262626262626 | Δεκεμβρίου 5, 2012 11:06 π.μ. | Reply
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 26% ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ??????ΑΛΛΑ,ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ????ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΠΑΖΕΙ???ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ????Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ???ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ????
image description GEORGIA | Δεκεμβρίου 5, 2012 1:57 μ.μ. | Reply
Η προστασία της οικογένειας είναι συνταγματική υποχρέωση για το κράτος και δεν μπορεί να συνδέεται με εισοδηματικά κριτήρια. Οι πολίτες φορολογούνται για τα εισοδήματά τους, οπότε τα εισοδηματικά κριτήρια είναι μηχανισμός εισαγωγής ΔΙΠΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ. Οι γονείς επιβαρύνονται με ασφάλιστρα ζωής για τα παιδιά τους, με δίδακτρα, με τροφεία, οι πολυμελείς οικογένειες καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα και νερό και χρεώνονται με ακριβότερα τιμολόγια και φυσικά πληρώνουν και ΦΠΑ.
image description ΚΡΙΜΑ | Δεκεμβρίου 5, 2012 1:25 μ.μ. | Reply
ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟ....ΑΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΠΑ.....ΑΥΤΟΙ.....ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΕ ΚΑΙ ΕΠΕ,ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ,ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
image description doctor | Δεκεμβρίου 5, 2012 7:55 μ.μ. | Reply
Ρε τον Αντώνη. Ρε τον Αντώνη. Συνεχίζει κανονικά το δούλεμα...
image description elezia | Δεκεμβρίου 5, 2012 8:34 μ.μ. | Reply

Είπαν: " Τίποτε δεν είναι πιο κουραστικό από την αέναη προσκόλληση σε έναν ανεκπλήρωτο στόχο. "
William James
image description KATERINA S | Δεκεμβρίου 5, 2012 11:12 μ.μ. | Reply
And the Oskar goes to ...Antonιο Samaras!!
Xουβαρντά μου εσύ!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο