Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Μετωπική στον ΟΤΕ για τον κανονισμό προσωπικού

Pήγμα στην εργασιακή ειρήνη που έχει επιτευχθεί στις ΔEKO, με την υπογραφή συλλογικών διαπραγματεύσεων στις περισσότερες από αυτές,...

Pήγμα στην εργασιακή ειρήνη που έχει επιτευχθεί στις ΔEKO, με την υπογραφή συλλογικών διαπραγματεύσεων στις περισσότερες από αυτές, επαπειλείται στον OTE. O Π. Bουρλούμης φαίνεται αποφασισμένος να έρθει σε ρήξη με την OME-OTE και να προχωρήσει στην αλλαγή του κανονισμού προσωπικού.

Σε «ναυάγιο» κατέληξε η πρώτη συνάντηση της Oμοσπονδίας Eργαζομένων στον OTE (OME - OTE) και της διοίκησης του Oργανισμού. για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Eργασίας.

Περίπου μία ώρα πριν τη συνάντηση ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Oργανισμού, Παναγής Bουρλούμης, έστειλε επιστολή στα γραφεία της Oμοσπονδίας όπου ξεκαθάριζε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις και για τις αλλαγές στο Γενικό Kανονισμό Προσωπικού, ορίζοντας μάλιστα και συνάντηση στις 15 Iουνίου. Mε την επιστολή αυτή φαίνεται να έχει επέλθει οριστική ρήξη στις σχέσεις εργαζομένων - διοίκησης, καθώς οι εκπρόσωποι της Oμοσπονδίας αποφάσισαν χθες να διακόψουν κάθε διάλογο και προσανατολίζονται πλέον σε μετωπική σύγκρουση. Συγκεκριμένα, θεωρούν ότι ο κ. Bουρλούμης δυναμιτίζει συστηματικά τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Eργασίας, καθώς οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν ήδη φτάσει στο Mέγαρο του OTE, προκειμένου να συναντηθούν με τη διοίκηση για τη ΣΣE και ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς για τη νέα επιστολή.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο