Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αναβαθμίζεται το Σ.ΕΠ.Ε.

Την ενίσχυση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) σε προσωπικό και μέσα (με αυτοκίνητα, έξοδα κίνησης για τους επιθεωρητές κ.α.) θα προβλέπουν νομοθετικές ρυθμίσεις σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί μέσα στον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στη Βουλή.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκα για το ΙΚΕΑ - για το οποίο ο βουλευτής ανέφερε ότι παρότι κερδοφόρα επιχείρηση «εκβιάζει για ατομικές συμβάσεις και προχωρά σε μειώσεις μισθών και απολύσεις» -, ο υφυπουργός είπε πως μόνο μέσω του ΣΕΠΕ μπορεί να ασκεί έλεγχο το υπουργείο Εργασίας. Και με αφορμή αυτό, ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι το υπουργείο επεξεργάζεται νομοθετικές ρυθμίσεις για την αναβάθμιση του Σώματος.

Πάντως, ως προς το θέμα του ΙΚΕΑ ενημέρωσε ότι η εταιρεία έχει δηλώσει πως δεν έχει κάνει απολύσεις, αλλά έχει προχωρήσει σε μειώσεις μισθών και δεσμεύτηκε ότι δεν θα προβεί μέχρι τέλος του έτους σε απολύσεις.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description xalara | Δεκεμβρίου 4, 2012 10:49 π.μ. | Reply
Σώπα, δεσμέυτηκε ότι δεν θα απολύσει μέχρι τέλος του 2012 δηλαδή 25 ημέρες ακόμα.Για τις τιμές που είναι οι πιο ακριβές σε όλη την Ευρώπη δεσμεύτηκε?
Ρε θα με κάνουν αριστερό τώρα στα γεράματαααα,,
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο