Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Λ.Σ.Α. - Επίκαιρο εργατικό σεμινάριο

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΓΙΑ  ΕΠΙΚΑΙΡΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει νέο εργατικό σεμινάριο με θέμα:

«Οι τελευταίες εργασιακές ρυθμίσεις με το Ν. 4093/2012.
Οι αλλαγές στο χρόνο προειδοποίησης & στο ύψος της αποζημίωσης απόλυσης, στις τριετίες, στο χρόνο υποβολής καταστάσεων προσωπικού, στην εφαρμογή εξαήμερης εργασίας κλπ»

Η θεματολογία του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
-Πως διαμορφώνεται ο νόμιμος κατώτατος μισθός & το ημερομίσθιο της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ποιο το αντικείμενο της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.
-Ο υπολογισμός των  τριετιών των εργαζομένων καθώς και της προϋπηρεσίας τους μετά την αναστολή των μισθολογικών ωριμάνσεων &  τις ρυθμίσεις του Ν.4093/2012.
-Δυνατότητα υπό προϋποθέσεις εφαρμογής εξαήμερης εβδομαδιαίας εργασίας εκτός των λοιπών κλάδων και στα καταστήματα.
-Η κατάργηση του Επιδόματος Γάμου στην Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.
-Το πλαίσιο κατάτμησης της ετήσιας κανονικής άδειας.
-Ο χρόνος υποβολής συμπληρωματικών καταστάσεων προσωπικού με τις τελευταίες αλλαγές.
-Οι αλλαγές στο χρόνο προειδοποίησης επί καταγγελίας συμβάσεως εργασίας.
-Σε ποιες περιπτώσεις μειώνεται το ύψος της οφειλόμενης αποζημίωσης επί απολύσεως υπαλλήλων.
-Το ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών.
-Οι αλλαγές που επήλθαν στα χρονικά όρια εργασίας.
-Οι όροι αμοιβής των μισθωτών και τι ισχύει πλέον με τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας μετά το Ν.4046/2012 & το άρθρο 37 του Ν.4024/2011.
-Πως διαμορφώνεται το τοπίο όσον αφορά τους όρους εργασίας (τους μη μισθολογικούς όρους) επί λήξης της  συλλογικής σύμβασης και παρέλευσης του χρόνου παράτασης ισχύος της (μετενέργεια).
-Το πλαίσιο σύναψης επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων. Τι ισχύει σε περίπτωση συρροής κλαδικών με επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας.
-Δυνατότητα μετατροπής της ατομικής σύμβασης εργασίας  από πλήρη σε εκ περιτροπής (άρθρο 2,Ν.3846/2010). Υπολογισμός αποδοχών αδείας , επιδόματος αδείας , επιδομάτων εορτών σε ανάλογες περιπτώσεις.
-Ηλεκτρονική υποβολή εντύπων στο Σ.ΕΠ.Ε. & τον Ο.Α.Ε.Δ.
-Κατάργηση θεώρησης βιβλίου δρομολογίων

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Α.Β.Σ.Π, Εργασιακός σύμβουλος, Αρθρογράφος, Συγγραφέας - εισηγητής με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει την Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρες 17:00 έως 21:00 στο ξενοδοχείο Novus Hotel, Καρόλου 23, πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα, Τ.Κ. 10437. 

Το κόστος Συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται στα 60,00 € ανά πρόσωπο, είτε φυσικό είτε νομικό. 

Ισχύει η έκπτωση 15% για τα μέλη του Συλλόγου.

Θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.


ΔΗΛΩΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΣΤΟ  ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
10 Δεκεμβρίου 2012

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : .................................................................................................………..
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ...................................………………..………………….. ΤΚ : ………..………
ΑΦΜ : .......................................................ΔΟΥ : .............................................................……….
ΤΗΛΕΦΩΝΟ / ΚΙΝΗΤΟ : ........................................................................ΦΑΞ:............................
E – MAIL : ……………………………………….


ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ : 
1. ……………………………………………………………..……………………………
2. ……………………………………………………………..……………………………
3. ..........................................................................................................................................
4. ..........................................................................................................................................
Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αποστέλλετε τη παρούσα δήλωση συμμετοχής στο φαξ 210 51.38.289 ή στο E-MAIL : [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο