Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Εισήγηση σοκ: Φόρος 45% για εισοδήματα πάνω από 26.000 ευρώ

H μεγάλη ημέρα για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα είναι η Τετάρτη καθώς εκεί το οικονομικό επιτελείο θα καταθέσει την τελική του πρόταση η οποία σε σχέση με όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, έχει ορισμένες διαφοροποιήσεις. Η κυβέρνηση αναζητά τη χρυσή τομή ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. κυρίως σε ότι αφορά το αφορολόγητο των οικογενειών με παιδιά.

Αν και την Τετάρτη τα τρία κόμματα που συγκροτούν την κυβέρνηση δεν συμφωνήσουν τότε οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Προς το παρόν, πάντως, η κυβέρνηση επιμένει στην κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά και προτείνει τις εξής αλλαγές:

1. Νέα φορολογική κλίμακα για τους μισθωτούς και συνταξιούχους με τρεις συντελεστές:

*21% από το πρώτο ευρώ έως 18.000 ευρώ αντί 25.000 ευρώ που προέβλεπε το αρχικό σχέδιο,

* 36% για το κλιμάκιο εισοδήματος από 18.000 έως 26.000 ευρώ αντί 25.001 - 48.000 ευρώ του αρχικού σεναρίου

* 45% και το τμήμα του εισοδήματος άνω των 26.000 ευρώ ενώ το αρχικό σενάριο προέβλεπε συντελεστή 45% για εισόδημα άνω των 45.000 ευρώ.

Το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ καταργείται και αντικαθίσταται με σταθερή μείωση φόρου 1.950 ευρώ για όλα τα εισοδήματα ανεξαρτήτως ύψους και οικογενειακής κατάστασης του φορολογούμενου.

Οι διαφορές στις μεταβολές των φορολογικών επιβαρύνσεων, οι οποίες προκύπτουν σε σύγκριση με την προηγούμενη κλίμακα και το προηγούμενο σύστημα υπολογισμού του φόρου αφορούν στα εισοδήματα άνω των 25.000 ευρώ. Για τα εισοδήματα που βρίσκονται πάνω από το όριο των 25.000 ευρώ, προκύπτουν φόροι χαμηλότεροι κατά 30 έως και 140 ευρώ για ποσά μέχρι και τις 45.000 ευρώ και φόροι υψηλότεροι έως και 280 ευρώ το χρόνο για ποσά πάνω από τις 45.000 ευρώ.

Προτείνεται επίσης να υπάρξουν και αλλαγές στα οικογενειακά επιδόματα με αύξηση του ποσού για οικογένειες με τρία ή και περισσότερα παιδιά και μείωση για οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά.

Πηγή Ημερησία

---------------------------------------------------------------------------
Για το ίδιο θέμα Το newsit γράφει


Σε μείζον θέμα φαίνεται πως εξελίσσεται το φορολογικό. Το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου κρίνοντας μάλλον πως δεν είναι και τόσο δίκαιη η κατανομή των φορολογικών βαρών προχωράει και πάλι σε νέες αλλαγές της φορολογικής κλίμακας. Την ίδια στιγμή οι τριβές μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων παραμένουν ειδικά για τις επιβαρύνσεις των  φορολογούμενων με παιδιά.
 
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", ο Γιάννης Στουρνάρας, που δηλώνει βέβαιος ότι στις 13 Δεκεμβρίου θα ληφθεί απόφαση για την εκταμίευση της δόσης, σημειώνει ότι στόχος είναι μια κοινά αποδεκτή λύση και στο πεδίο του φορολογικού. "Το φορολογικό νομοσχέδιο έχει σταλεί στους κυβερνητικούς εταίρους για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Σε πνεύμα καλής συνεργασίας θα επιδιώξουμε από κοινού να καταλήξουμε σε προτάσεις ρεαλιστικές αλλά και ταυτόχρονα με το λιγότερο κοινωνικό κόστος", αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομικών.
 
Η τελική μορφή της κλίμακας προβλέπει:
 
- Για εισόδημα έως 18.000 ευρώ, συντελεστή φορολόγησης 21%
 - Από 18.001 έως 26.000 ευρώ, συντελεστή φορολόγησης  26%
 - Από από 26.001 ευρώ και άνω, συντελεστή  φορολόγησης 45%
 
Η έκπτωση φόρου των 1.950 ευρώ που αντικαθιστά το γενικό αφορολόγητο των 5.000 ευρώ θα ισχύει για όλα τα εισοδήματα, χωρίς απομείωση και αυτό προκειμένου να αποφευχθούν επιβαρύνσεις - μαμούθ λόγω της εφαρμογής του ανώτατου συντελεστή από τόσο χαμηλά. Με την εφαρμογή της νέας κλίμακας, για 26.000 ευρώ εισόδημα προκύπτει ελάφρυνση 150 ευρώ σε σχέση με το αρχικό σχέδιο. Σε σχέση με τα ισχύοντα, για φορολογούμενο χωρίς παιδιά προκύπτει ελάφρυνση 10 ευρώ, για υπόχρεο με 1 παιδί αύξηση φόρου 190 ευρώκαι με 2 παιδιά 690 ευρώ.
 
Αντιθέτως, για 50.000 ευρώ εισόδημα προκύπτει επιβάρυνση κατά 280 ευρώ σε σχέση με το αρχικό σχέδιο. Όσον αφορά, δε, στη σύγκριση με τα ισχύοντα, προκύπτει αύξηση φόρου 2.090 ευρώ για φορολογούμενο χωρίς παιδιά, 2.290 ευρώ για υπόχρεο με 1 παιδί και 2.490 ευρώ για φορολογούμενο με 2 παιδιά.
 
Οι μεγάλες επιβαρύνσεις στους φορολογούμενους με παιδιά, που δεν καλύπτεται από τα νέα Οικογενειακά Επιδόματα ειδικά σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, αποτελεί το βασικό σημείο που διαφωνούν οι κυβερνητικοί εταίροι ενώ εντύπωση προκαλεί πως σε αυτό βρίσκεται απέναντι από το υπ. Οικονομικών και η ΝΔ . Και τα τρία κόμματα ζητάνε είτε να υπάρξει προσαύξηση στην έκπτωση των 1.950 ευρώ είτε να αυξηθούν τα Επιδόματα.
 
Την ίδια ώρα, από το υπουργείο Οικονομικών τονίζουν ότι δεν μπορεί να ασκείται κοινωνική πολιτική μέσω της φορολογίας κι ότι είναι προβληματική η προσαύξηση της έκπτωσης των 1.950 ευρώ λόγω διαφορετικής αντιμετώπισης των ελευθέρων επαγγελματιών που δεν τη δικαιούνται. Ορθότερη ωστόσο χαρακτηρίζεται η ενίσχυση των νέων Επιδομάτων κυρίως με εσωτερική ανακατανομή τους, ενώ σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι προαπαιτούμενο των όποιων αλλαγών είναι η εξασφάλιση ισοδύναμων μέτρων 450 εκατ. ευρώ - εκ των οποίων περίπου 100 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το κόστος ενίσχυσης για τρίτεκνους - πολύτεκνους.
 
Σημειώνεται ότι αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις, με στόχο το νέο σύστημα να μην είναι χειρότερο από το ισχύον για τις πλέον ευαίσθητες κατηγορίες πολιτών. Στην αναζήτηση των ισοδύναμων έχουν προταθεί η περαιτέρω αύξηση της φορολογίας καταθέσεων στο 17,5% αντί 15% από 10% σήμερα, η υψηλότερη φορολογία στη μεγάλη ακίνητη περιουσία, η φορολόγηση όλων των εισοδημάτων με βάση τη κλίμακα, η αύξηση του Τέλους Επιτηδεύματος των ελευθέρων επαγγελματιών.
 
Τέλος. είναι πολύ πιθανόν, το φορολογικό να πάει σε δύο κομματια στη βουλή . Δηλαδή να πάνε οι φορολογικές διατάξεις την επόμενη Δευτέρα, και οι επίμαχες διατάξεις να πάνε για τον Ιανουάριο, προκειμένου να προχωρήσει η διαβούλευση.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description picos | Δεκεμβρίου 3, 2012 8:54 π.μ. | Reply
Οι ανθρωποι πανε να τα διαλυσουν ολα , περιμενει καποιος λογικος ανθρωπος να καταφερουν οι επαγγελματιες να ανταπεξελθουν σε αυτο το ποσοστο?
Καλοι μου ανθρωποι ή θα κλεισουν ή θα πρεοσπαθησουν να κλεψουν

Αντε στο διαολο κορακια
image description doctor | Δεκεμβρίου 3, 2012 8:01 μ.μ. | Reply
Αυξήσανε τον φόρο στο πετρέλαιο και το αποτέλεσμα ήταν να πέσουν κατά 80% οι παραγγελίες πετρελαίου και άρα τα έσοδα να μειωθούν. Αύξησαν τον ΦΠΑ στην εστίαση και δεν κόβει κανείς απόδειξη και άρα μειώθηκαν τα έσοδα.
Θέλουν να αυξήσουν 35% την ΔΕΗ και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη μείωση στην κατανάλωση.
Αυξάνουν εξωπραγματικά την φορολόγηση των εισοδημάτων και έτσι θεριεύει η μαύρη εργασία και η ανεργία.
Αν έλεγαν σε κάποιον να προκαλέσει ανθρωπιστική κρίση, τι διαφορετικό θα έκανε;
Έτσι θέλουν τον λαό: ταπεινωμένο, εξευτελισμένο, εξαθλιωμένο, τρομοκρατημένο να εκλιπαρεί για ένα κομμάτι ψωμί.
Γι'αυτό πρέπει να νικήσουμε τον φόβο μας, να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους στείλουμε στον διάολο.
image description Χ | Δεκεμβρίου 3, 2012 9:10 π.μ. | Reply
Η Ιστορία διδάσκει ότι σε περιόδους κρίσης :
Η παραοικονομία γιγαντώνεται
Το λαθρεμπόριο οργιάζει, και
αναζητούνται φόροι.... στο άπειρο.
Προκύπτει από το κλασικό... ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Κι όσοι έχουν μειωμένο αυτό το ένστικτό.... μας "χαιρετούν".
image description Game over...... | Δεκεμβρίου 3, 2012 9:09 π.μ. | Reply
Και να θελει καποιος να ειναι νομιμος, πες ρε παιδί μου οτι θέλει κάποιος, ΜΠΟΡΕΙ???? Με ΤΕΒΕ, ΦΠΑ, ΙΚΑ , ενοίκια, χαρατσια , εκτακτη εισφορά κλπ να μεινει ΤΙ??? Ε ρε χωριό που σας χρειάζεται.....!!!!!
image description Panos | Δεκεμβρίου 3, 2012 9:46 π.μ. | Reply
Καλός ήρθαμε στην "οικονομική γενοκτονία" των λαών... Θα αρχίσουν με το πειραματόζωο που λέγεται Ελλάδα και ελληνικός λαός και θα ακολουθήσουν και άλλοι... Πολλές φορές έχω σκεφτεί, γιατί αυτοί οι συνάθρωποί μας που φεύγουν άδικα από την ζωή με αυτοκτονίες, δεν "παίρνουν" μαζί τους κάθε φορά και έναν από αυτούς τους αλήτες...
image description ΑΝΝΑ | Δεκεμβρίου 3, 2012 9:01 π.μ. | Reply
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
image description gkazan | Δεκεμβρίου 3, 2012 9:58 π.μ. | Reply
Παλιά μου τέχνη κόσκινο... Μας "πετάνε" ένα παλούκι 5 μέτρων (με "διαρροές") και όταν θα έρθει το παλούκι των 4,95 μέτρων, θα αρχίσουμε τα σταυροκοπήματα και θα λέμε "Δόξασοι ο Θεός"... Μπεεε λέμε, Μπέεεεεε
image description birbilis | Δεκεμβρίου 3, 2012 10:59 π.μ. | Reply
gkazan +1
image description GRD | Δεκεμβρίου 3, 2012 11:43 π.μ. | Reply
Δυστυχώς αποδεικνύται γαι μία ακόμη φορά ότι δεν έχουν το παραμικρό σχέδιο για οτιδήποτε. Καλά ήταν τα Ζάππεια 1,2,3,4... αλλά στην πράξη πειραματισμοί ,προχειρότητες ,διαρροές της κακιάς ώρας. Τα νούμερα δεν βγαίνουν ,το χρέος είναι μή βιώσιμο ,το (ελληνικό) δημόσιο είναι μη βιώσιμο -πάντα ήταν ,παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά. Για άλλη μία φορά καλούνται τα γνωστά υποζύγια (γαιδούρια) να πληρώσουν τα καλοθρεμένα μπεμπέκια της εύφορης κοιλάδας εν μέσω αρμαγεδώνιας κρίσης. Ουκ αν λάβεις παρά του μή έχοντος -κοι κατέχοντος.
image description gkazan | Δεκεμβρίου 3, 2012 3:29 μ.μ. | Reply
Ποιός σου είπε οτι "δεν υπάρχει σχέδιο";;; Υπάρχει και μεγαλόπνοο μάλιστα... Απλά δεν έχουν τους ιθαγενείς στα σχέδιά τους, γι' αυτό και ξεκίνησαν πρακτικές αποικισμού ΗΠΑ (κουβέρτες με γρίπη, νερό φωτιάς, καθρεφτάκια, τσατσάρες και για τους πιο απείθαρχους, το Ιππικό... Άντε το πολύ και ένας Καρτερ να φάει τα μούτρα του, αλλά το σχέδιο θα προχωρήσει άμεσα. Εξ' ου και η "εισαγωγή" νέου πληθυσμού για την αλλοίωση του υπάρχοντος)... Resistance is futile... όσο προσπαθούμε να παίξουμε εντός των ορίων που μας βάζουν. Τι κρίμα οι "Αγανακτισμένοι" που "επισκέπτονταν" τους βολευτές το καλοκαίρι του 2011, στα σημεία που παραθέριζαν και τους "αποδοκίμασαν" τάχα μου τάχα μου, ήταν γιαλαντζί "Αγανακτισμένοι" και όχι αυθεντικοί... Εκεί έπρεπε να είχαν δείξει οτι δεν "παίζουν" οι ΈΛΛΗΝΕΣ και να έστελναν αδιάβαστα τα τρωκτικά και τις κουστωδίες τους (μην ξεχνάτε οτι με τα δικά μας δανεικά έκαναν πάρτι και διακοπές τόσα χρόνια)... Αν δεν νοιώσουν δέος και σοκ, στο μέτρο που μας το εφαρμόζουν (και ακόμη παραπάνω), θα παραμένουν ασύδωτοι και οχυρωμένοι πίσω από την "πολιτική ευθύνη"... Ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ για αναμόρφωση στο Γουδή δεν υπάρχει; Εν ανάγκη και με το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ"...
image description ΕΔΩ ΠΑΠΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΠΑΣ | Δεκεμβρίου 3, 2012 11:18 π.μ. | Reply
Αν εως το 2020, ο μισθωτος και ο ελ. επαγγελματίας είναι εντάξη στις υποχρεώσεις του(κατα τη γνώμη μου ούτε μεχρι τα χριστούγεννα δεν μπορούμε να είμαστε εντάξη),τότε θα φτασει στο 120% του Α.Ε.Π.με την προυπόθεση οτι το Α.Ε.Π. δέν θα υποχωρίσει και αλλο......ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΒΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ.....
image description GRD | Δεκεμβρίου 3, 2012 11:01 π.μ. | Reply
Παππά
Για να φτάσει το χρέος στο 120% το 2020 απαιτούνται πολύ περισσότερα από την φορολόγηση μισθωτών και Ε.Ε. ''Απαιτούνται'' συγκεκριμένοι ρυθμοί ανάπτυξης (εδώ γελάνε) ,επιτόκια δανεισμού ,επαναγορές ή ρυμίσεις χρέους ,εξορθολογισμός δαπανών ,ρυθμός πληθωρισμού ,επιτοκίων ,εισπράξεις από αποκρατικοποιήσεις , κλπ,κλπ. Σε ποιά ακριβώς (έστω βραχυχρόνια) πρόβλεψή τους έχουν πέσει μέσα και λαμβάνεις (σοβαρά) υπόψιν και τις μακροχρόνιες? Το χρέος είναι μη βιώσιμο όπως και το φίδι που το γεννάει.
image description ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ | Δεκεμβρίου 3, 2012 11:34 π.μ. | Reply
2009 ΤΟ ΧΡΕΟΣ 119% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ ΤΟ 2020 120% ΤΟΥ ΑΕΠ .ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΓΙΚΟ!!!! .....
image description kostas | Δεκεμβρίου 3, 2012 11:05 π.μ. | Reply
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΝΩ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ.ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΥΜΠΟΡΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 30.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ
image description WILL. | Δεκεμβρίου 3, 2012 12:18 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 26 ΦΟΡΟ ΣΥΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ ΣΥΝ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΣ.ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΠΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ
image description ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ | Δεκεμβρίου 3, 2012 1:37 μ.μ. | Reply
Καθημερινά αποδεικνύεται στην πράξη πως όλα όσα συμβαίνουν είναι μέρος ενός σχεδίου, πιθανότατα σε όλο το Νότο, για να εξαθλιωθούν οι λαοί, να μεγαλώσει το χάσμα μεταξύ φτωχών-πλουσίων, να σταματήσει κάθε μορφή ανάπτυξης στην Ελληνική οικονομία, για να έρθουν σύντομα "ξένα και ντόπια" κοράκια να πάρουν ότι έχει απομείνει. Το μόνο που φοβούνται όλοι αυτοί, είναι η μάζα, ο λαός, και αν δεν αποφασίσουμε να αντιδράσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν θα ξεφύγουμε ποτέ. ας βγούμε απο το τρυπάκι ΔΕΞΙΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΣ και ας ενωθούμε ως πολίτες. ΚΥΡΙΟΙ Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ, γιατί δεν θα μπορούμε πια να πληρώνουμε το χαράτσι, τους φόρους, το φ.π.α., την ακρίβεια, τα τέλη κυκλοφορίας, το ετάκ και όλες τις υπόλοιπες μαλακίες που έχουν επιβάλλει. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!
image description fil1914 | Δεκεμβρίου 3, 2012 1:17 μ.μ. | Reply
ΑΣΧΕΤΟ... τρεχει κατι με το foroum ; Το google μου βγαζει ειδοποιηση οτι υπαρχει κακοβουλο λογισμικο και οτι δεν πρεπει να μπω . Ξερει κανεις κατι ;
image description CharlieBlue | Δεκεμβρίου 3, 2012 3:12 μ.μ. | Reply
Μαμακίες της google και των λοιπών μεγάλων του ψηφιακού χώρου, εν οίδοι bigbrother. Το έχω συναντήσει και σε άλλο forum, μη λογιστικό. Προχώρα άφοβα, το taxheaven είναι ακίνδυνο!
image description Νεοδημοκράτης - τμήμα εσόδων | Δεκεμβρίου 3, 2012 1:50 μ.μ. | Reply
Η φορολόγηση εισοδημάτων των μισθωτών με 45% είναι απαραίτητη για να ξεπεράσουμε την κρίση και να μείνουμε στο ευρώ. Όποιος δεν έχει να πληρώσει ας βρεί 2η δουλειά. Η κυβέρνηση έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί όπως η φοροδιαφυγή.
image description Τhanos | Δεκεμβρίου 3, 2012 2:35 μ.μ. | Reply
Bρές μου εσύ την πρώτη και θα δούμε για την δεύτερη δουλειά.
Όσο για την φοροδιαφυγή και για το αν οι κυβερνήσεις θέλουν να την πατάξουν
καλύτερα να μην ασχολούμαστε γιατί χάνουμε τον χρόνο μας τζάμπα.
Χιλιοειπομένα πράγματα σε προεκλογικό επίπεδο.
Μετά μούγγα.Τώρα δεν τους παίρνει κανένας στα σοβαρά.Είναι όλοι τους άθλιοι.
image description anna | Δεκεμβρίου 3, 2012 2:18 μ.μ. | Reply
ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ 45%?ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ?ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΝΕΙΣ 20,00 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ
image description gkazan | Δεκεμβρίου 3, 2012 3:49 μ.μ. | Reply
Βρε σεις.... Δεν το ξανάπαμε;;; Ντοντ φιντ δε φακινγκ τρολλ....
image description ggal | Δεκεμβρίου 3, 2012 7:55 μ.μ. | Reply
Ήδη ψάχνω για δεύτερη δουλειά, γιατί δεν μπορώ να βρω πρώτη!!!!
image description LUIS | Δεκεμβρίου 3, 2012 4:23 μ.μ. | Reply
Εγώ προτείνω 45% από το 1ο ευρώ, να τελειώνουμε....
image description ggal | Δεκεμβρίου 3, 2012 7:49 μ.μ. | Reply
Συμφωνώ. Ακόμα και αν φανερώνει ζημιες.
image description λαλα | Δεκεμβρίου 3, 2012 9:51 μ.μ. | Reply
Συγγνώμη, τα ποσά αφορούν ατομικά εισοδήματα ή οικογενειακά;;;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο