Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ecofan - Νέο διοικητικό Συμβούλιο

Το «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ», (ECOFAN)
την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποίησε εκλογές και εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε το Σαββάτο 24 Νοεμβρίου 2012, και εξέλεξε:

1. Πρόεδρο: τον κο Παναγιώτη Παντελή – Φοροτέχνης,
2. Γραμματέα: τον κο Θρασύβουλο Μίαρη - Φοροτέχνης,
3. Ταμία: τον κο Ηλία Χατζηγεωργίου -Φοροτέχνης,
4. Αντιπρόεδρο: τον κο Παναγιώτη Κολλάρο - Φοροτέχνης
5. Μέλος: τον κο Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου - Φοροτέχνης,
Και αποφάνθηκε να κινηθεί άμεσα όσο αφορά το θέμα της κατοχύρωσης του Επαγγέλματος του Λογιστή – Φοροτέχνη, καθώς και στην επίθεση που δέχεται σήμερα ο κλάδος μας.
Επίσης, προτίθεται να δώσει άμεσα προτάσεις για το νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο, ώστε να γίνει πιο αναπτυξιακό και να βοηθήσει στη βιωσιμότητα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ», (ECOFAN)
παρατηρώντας την απαξίωση του κλάδου, καλεί όλους τους Φοροτέχνες – Λογιστές να εναρμονιστούν με τις απόψεις του συλλόγου για την επιβίωση, διασφάλιση και κατοχύρωση του επαγγέλματος και των δικαιωμάτων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο