Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. - Αίτημα για παράταση υποβολής Ε9

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ 
Hλία Ζερβού 19,Αργοστόλι
Τηλ.2671027527

Πρός Υφυπουργόν Οικονομικών κ.Μαυραγάνη

Αργοστόλι 28 Nοεμβρίου 2012

ΘΕΜA: Παράταση υποβολής Ε9

Ως γνωστόν η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων Ε9 στο ΤΑΧΙS άνοιξε καθυστερημένα στις αρχές Νοεμβρίου με καταληκτική ημερομηνία υποβολής 30/11/2012. 

Κληθήκαμε λοιπόν σε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα να υποβάλλουμε δηλώσεις για τις μεταβολές ακινήτων του 2011 και να διορθώσουμε και τα λάθη παρελθόντων ετών. Δυστυχώς για άλλη μια φορά το υπουργείο συμπεριφέρθηκε απέναντι στους λογιστές φοροτεχνικούς σαν να απευθύνεται σε δούλους αποικιακού καθεστώτος που θα πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να τρέχουν για να υποβάλλουν δηλώσεις (συγκεντρωτικές τιμολογίων,Ε9,ΓΕΜΗ) με προθεσμία την ίδια ημερομηνία.

Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο αίτημα παράτασης και να ορίσετε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 31/1/2013 

ΤΟ ΔΣ 

ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ 
Πρόεδρος 

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ 
Αντιπρόεδρος 

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ 
μέλος 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣ 
μέλος 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΑΤΟΣ 
μέλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο