Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο.Ε.Ε. - Δωρεάν σεμινάριο στην Αθήνα με θέμα: Κώδικας Φορολογίας Απεικόνισης Συναλλαγών

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας στα πλαίσια του προγραμματισμού του για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Αθήνα ενημερωτικό σεμινάριο πέντε (5) ωρών με θέμα :

Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών

Εισηγητής: Ευθύμιος Σαΐτης, Προϊστάμενος Τμήματος, Δνσης ΚΒΣ, Υπ. Οικονομικών

Τόπος και χρόνος Διεξαγωγής :
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 17:00-21:00
Αμφιθέατρο Αντωνιάδη, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ),

είσοδος από Κεντρική Πύλη ΑΣΟΕΕ, Πατησίων 76, Αθήνα.

Αριθμός Συμμετεχόντων & Δικαίωμα Συμμετοχής :
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί για 300 άτομα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν Μέλη του ΟΕΕ και κάτοχοι Επαγγελματικής Ταυτότητας Λογιστή-Φοροτεχνικού, που έχουν τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές οφειλές τους προς το ΟΕΕ για το έτος 2012.

Το σεμινάριο διατίθεται χωρίς κόστος συμμετοχής.

Διαδικασία Αίτησης:

Το Έντυπο Αίτησης αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ μαζί με την παρούσα ανακοίνωση. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία, αποθηκεύστε το έντυπο ως αρχείο Word97 και κατόπιν επισυνάψτε το σε ένα email [email protected]

Κάθε email πρέπει να αντιστοιχεί σε μία (1) αίτηση γι’ αυτό ΜΗΝ επισυνάπτετε πάνω από ένα Έντυπο Αίτησης στο email που αποστέλλετε

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων ορίζεται το διάστημα από τις 09.00 πρωί της Τετάρτης, 5/12/2012 μέχρι τις 24.00 της Τρίτης, 11/12/2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οποιαδήποτε αίτηση αποσταλεί ηλεκτρονικά ΠΡΙΝ τις 09.00 της 5/12/2012 ή ΜΕΤΑ τις 24.00 της 11/12/2012 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.


Ενημερωθείτε για τυχόν οφειλές σας και εξοφλείστε τις πριν αποστείλετε την Αίτηση Συμμετοχής, γιατί θα διενεργηθεί έλεγχος οφειλών κάθε αιτούμενου από την Υπηρεσία. Για όσους διαπιστωθεί ότι ΔΕΝ είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η επιλογή συμμετεχόντων γίνεται με μοναδικό κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας κατά το στάδιο υποβολής των αιτήσεων, βάσει της ημέρας & ώρας αποστολής του Εντύπου Αίτησης μέσω email.

Τα ονόματα των Δικαιούχων Παρακολούθησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν χρειάζεστε βοήθεια με την ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης, καλέστε στo 210- 5203922 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης