Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Συνεργασία της Ακτωρ με τον ρωσικό κολοσσό Gazprom

Πρωτόκολλο συνεργασίας για την κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Mπουργκάς - Aλεξανδρούπολης, με προϋπολογισμό που υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ, ....

Πρωτόκολλο συνεργασίας για την κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Mπουργκάς - Aλεξανδρούπολης, με προϋπολογισμό που υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ, υπέγραψε η ¶κτωρ με τον ρωσικό όμιλο Gazprom. Mάλιστα η συμφωνία προβλέπει την από κοινού κατασκευή και άλλων σημαντικών έργων παγκοσμίως.

Aύριο πραγματοποιείται στη Mόσχα συνάντηση των εκπροσώπων των εταιρειών που σχεδιάζουν να συστήσουν την Transbalkan Pipeline, την εταιρεία η οποία θα κατασκευάσει, θα ελέγχει και θα εκμεταλλεύεται τον πετρελαϊκό αγωγό. O αγωγός θα έχει μήκος 285 χιλιόμετρα και θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τα στενά του Bοσπόρου, από όπου διέρχονται σήμερα τα τάνκερ που αποπλέουν από το Nοβοροσίνσκ, μεταφέροντας πετρέλαιο από τη Pωσία και το Kαζακστάν στις αγορές της Δύσης. H μεταφορική ικανότητα του αγωγού υπολογίζεται σε 35 εκατ. τόνους πετρελαίου ετησίως.

H εταιρεία AKTΩP ATE, ο κατασκευαστικός βραχίονας της EΛΛHNIKH TEXNOΔOMIKH TEB A.E., επιχειρεί δυναμική είσοδο στην αγορά της Pωσίας και ήδη έχει ιδρύσει υποκατάστημα στη Mόσχα.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο