Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δημόσια τεχνική διαβούλευση σχετικά με τις προδιαγραφές αποστελόμενων στοιχείων στην Γ.Γ.Π.Σ. απο το σύστημα ελέγχου εισροών-εκροών

Δημόσια τεχνική διαβούλευση σχετικά με τις προδιαγραφές αποστελόμενων στοιχείων στην Γ.Γ.Π.Σ. απο το σύστημα ελέγχου εισροών-εκροών
Το Υπουργείο Οικονομικών (Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων), με τον παρόν πόρισμα “Αποτύπωση Απαιτήσεων Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εισροών – Εκροών Πρατηρίων υγρών καυσίμων” της Ομάδας Διοίκησης Έργου (Ο.Δ.Ε) Εισροών – Εκροών στο Υπ. Οικονομικών Αρ. Πρ. Αποφ. Δ6Α 1067305 ΕΞ 2012/27.04.2012, προωθεί την εγκατάσταση συστημάτων Εισροών – Εκροών στα πρατήρια πώλησης υγρών καυσίμων και καλεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς (Υπουργεία, άλλες δημόσιες υπηρεσίες, εταιρείες, ενώσεις εταιρειών, φυσικά πρόσωπα κλπ.) να διατυπώσουν τις απόψεις και προτάσεις τους επί του υποβληθέντος πορίσματος και τις τεχνικές προδιαγραφές που απορρέουν από αυτό, για τη διαβίβαση στοιχείων στη Γ.Γ.Π.Σ.
Η ευρύτατη συμμετοχή όλων των ανωτέρω θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, προκειμένου το Υπουργείο Οικονομικών να εξετάσει τις προτάσεις και όπου κριθεί αναγκαίο να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις των τεχνικών προδιαγραφών, πριν αυτό υλοποιηθεί από το “Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εισροών – Εκροών Πρατηρίων υγρών καυσίμων”.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
Γ. Μαυραγάνης

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο