Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Τα σχέδια για απολύσεις, δεν θα υλοποιηθούν στις φορολογικές υπηρεσίες

ΠΟΕ -ΔΟΥ

Αθήνα 15.11.2012
Αρ. Πρωτ.: 133

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

    Η Ομοσπονδία Εφοριακών έχει επανειλημμένα αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φορολογικές υπηρεσίες (εφορίες, ΣΔΟΕ, κλπ) από τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού. Πρόσφατα σε Δελτίο Τύπου (28.8.2012) αλλά και με επιστολή μας σε κάθε βουλευτή (3.7.2012) τεκμηριώσαμε για μια φορά ακόμη την ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ. (τα Δελτία Τύπου στο www.poedoy.gr).
    Τα σενάρια που κυκλοφορούν τις ημέρες αυτές, αλλά και η εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου 2013 – 2016, προετοιμάζουν το έδαφος για νέες απολύσεις ,που καλύπτονται πίσω από διάφορες προφάσεις.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    Όσοι σχεδιάζουν απολύσεις, θα βρεθούν αντιμέτωποι με δυναμικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι, στη διάλυση των φορολογικών υπηρεσιών .
    Σε αυτούς που προσχηματικά κρύβουν τις απολύσεις πίσω από φαινόμενα διαφθοράς, ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ. Άλλο όμως η εφαρμογή του (ήδη αυστηρού για τους εφοριακούς) θεσμικού πλαισίου ποινών και άλλο η υποκριτική επίκληση της διαφθοράς, για να καλύψει απολύσεις που δεν σχετίζονται με αυτή.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ               ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description on | Νοεμβρίου 16, 2012 11:30 π.μ. | Reply
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!
image description Ν. Γεωργίου | Νοεμβρίου 16, 2012 4:37 μ.μ. | Reply
Κράτος εν κράτη οι εφοριακοί. Απειλούν και εκβιάζουν. Πρόσφατα πέτυχαν το πάγωμα της μείωσης ώστε να εξαιρεθούν από το ενιαίο μισθολόγιο, με αποτέλερσμα να παίρνουν 50% μεγαλύτερο μισθό από όλους τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. Η συντεχνία καλά κρατεί.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο