Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Κοινή ημερομηνία για την πληρωμή όλων των συντάξεων

Την καθιέρωση μίας κοινής ημερομηνίας κατά την οποία θα καταβάλλονται μηνιαία όλες οι συντάξεις των ταμείων στους δικαιούχους φέρνει η δημιουργία της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών, πιθανότατα από τον Ιανουάριο του 2013.
 
Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έχει θέσει προθεσμία μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου στους διοικητές των ταμείων ώστε να αποστείλουν στην ΗΔΙΚΑ τα πλήρη ηλεκτρονικά αρχεία με τους δικαιούχους των συντάξεων, καθώς και τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους, ώστε να ξεκινήσει ακόμα και μέσα στο Δεκέμβριο η κοινή ημερομηνία καταβολής των συντάξεων, αν και πιο ρεαλιστικό σενάριο φαίνεται η λειτουργία του πλάνου από τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2013.
 
Δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν η ημερομηνία αυτή θα είναι η πρώτη μέρα κάθε μήνα ή κάποια μέρα στο τέλος του κάθε μήνα.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο