Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ERP Forum στην Θεσσαλονίκη

Το πρώτο ERP Forum θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Kempinski» και διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη,....

Το πρώτο ERP Forum θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Kempinski» και διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο θα παρουσιαστούν λύσεις πληροφορικών συστημάτων. Η ημερίδα αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης του Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Παρέχει ένα βήμα ανταλλαγής γνώσεων για συστήματα ERP και τρόπους υλοποίησής τους στη Βόρειο Ελλάδα. Οργανωτής της ημερίδας είναι η ORIGINA AE, που διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην παροχή επικοινωνιακών και συνεδριακών υπηρεσιών στον χώρο της πληροφορικής.


Την ημερίδα τιμούν με την υποστήριξή τους ως χορηγοί οι εταιρείες: Entersoft, LogicDIS, Logismos, Oracle, Sap, Singular και Softone.


Υποστηρικτές της ημερίδας είναι οι : ΚΕΡΔΟΣ, NetFAX, netweek, PC MAGAZINE,dte-digital technology expo και Expodata. Η συμμετοχή στο ERP Forum 2006 είναι δωρεάν.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο