Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.-Ν. Κοζάνης: Συγκρότηση Δ.Σ. & εκλογή αντιπροσώπων στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΘΕΜΑ: Συγκρότηση σε σώμα Δ.Σ. & εκλογή αντιπροσώπων στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
 
Μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε η ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ στις 30/10/2012, αναδείχθηκε το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα την 1/11/2012. Ομοίως και τα λοιπά όργανα, Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία και Ελεγκτική Επιτροπή ως εξής:
 
A. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Πρόεδρος Δ.Σ. : Παρλάνης Δημήτριος  
Αντιπρόεδρος : Δεληγιώργης Στέφανος  
Γραμματέας : Χινοβίτης Νικόλαος   
Ταμίας : Καλφαδέλης Δημήτριος  
Μέλος : Αλεξίου Παναγίωτα  
 
Β. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ( Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
 
Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος  
Σωτηριάδης Παύλος  
Παρλάνης Δημήτριος  
 
Γ. ΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Κουγιουμτζίδης Χαράλαμπος
Ανθίδης Κυριάκος
 
 
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 
Παρλάνης Δημήτριος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο