Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Βέβαιη η παράταση της αναστολής πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Βέβαιη η παράταση της αναστολής πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

ΝΕΑ παράταση στην αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας που λήγει στις 31.12.2012 σκέπτεται να δώσει η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Ανάπτυξης Αθ. Σκορδά που διαβιβάστηκε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Επιπλέον, ο κ. Σκορδάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Κεγκέρογλου για την ανάγκη να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από τράπεζες μέχρι τέλους του 2014, επισημαίνει ότι διεξάγεται κύκλος διαβούλευσης με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και με καταναλωτικές οργανώσεις σχετικά με τη διαμόρφωση θεσμικού πλαισίου, το οποίο θα αντιμετωπίζει την παρούσα οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που αυτή επιφέρει στο δανειολήπτη, χωρίς να υπονομεύεται η προσπάθεια ανασυγκρότησης του τραπεζικού συστήματος μέσω της ανακεφαλαιοποίησής του.

Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description GRECTORAS | Νοεμβρίου 14, 2012 1:02 μ.μ. | Reply
Μέχρι το 2020 πρέπει να γίνει.Ούτως ή ΄άλλως, οι τράπεζες δεν τα θέλουν γτ βλέπουν ότι θα καταλήξουν σαν τα αυτοκίνητα να τα χουν σε μάντρες και κανείς να μην παίρνει.Τουλάχιστον να σωθούν οι πρώτες κατοικίες του κοσμάκι που έφτυσε αίμα να τα ''αγοράσει'' κι έχει πληρώσει μεγάλο μέρος των δανείων..
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο