Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Λ.Σ.Α. - Το Ημερολόγιο του Λογιστή 2013

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών θα κυκλοφορήσει για ακόμα μια χρονιά το Ημερολόγιο του Λογιστή για το 2013, το οποίο περιλαμβάνει την Agenda του 2013 και το εγχειρίδιο λογιστικών θεμάτων σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Τα θέματα που περιέχονται στο εγχειρίδιο είναι τα εξής: 

1. Έναρξη Επαγγέλματος – Επαγγελματική Ταυτότητα
2. Ερωτήσεις – Απαντήσεις σε θέματα:
i) Φορολογίας Κεφαλαίου
ii) Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.)
iii) Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (Κ.Β.Σ.)
iv)Τελών και Ειδικών Φορολογιών
v) Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων
vi) Μητρώου

3. Τηλέφωνα και Διευθύνσεις Ι.Κ.Α.
i) Διοίκηση, 
ii) Υποκαταστήματα Ι.Κ.Α., 
iii) Καταστήματα με Αναστολή Λειτουργίας

4. Τηλέφωνα και Διευθύνσεις Δ.Ο.Υ.
i) Περιφέρεια Αττικής, ii) Λοιπής Ελλάδας, iii) Αναστολή λειτουργίας 

5.Τηλεφωνικός Κατάλογος Σ.ΕΠ.Ε.

Όπως κάθε χρόνο περιέχει τον τιμοκατάλογο με τις προτεινόμενες ελάχιστες αμοιβές των Λογιστικών Εργασιών 2012-2013. 


 Για παραγγελία πατήστε εδώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο