Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα εφαρμογή για iPad και iPhone

Νέα εφαρμογή για iPad και iPhone.

Διαθέσιμη πλέον είναι και η νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iPhone και gia iPad   "Tax Διανομή 2012."
 
Είναι μια απλή και εύχρηστη εφαρμογή η οποία χρησιμεύει για τον υπολογισμό του φόρου, της προκαταβολής, των αποθεματικών, του μερίσματος και της διανομής των κερδών των επιχειρήσεων. Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για να μπορείτε να κάνετε σενάρια σχετικά με τα ποσά του φόρου που θα πρέπει να πληρώσετε ανάλογα με τα κέρδη και τα λοιπά στοιχεία που καθορίζουν το φόρο σε κάθε εταιρία.

Η εφαρμογή καλύπτει τις νομικές μορφές Ανωνύμων Εταιριών και Ε.Π.Ε..

Επιπλέον, θα ανανεώνεται διαρκώς για να καλύψει τυχόν λάθη, αλλά και αλλαγές στην νομοθεσία.


Μπορείτε να δείτε όλες τις Εφαρμογές μας ΕΔΩΤα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο