Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπ.Οικ στην Επιτροπή Οικονομικών

Ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, μετά από 11 ώρες συνεδρίασης, η συζήτηση και ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με το πακέτο νέων μέτρων που συμφωνήθηκε με την Τρόικα.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με την στήριξη των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ενώ αύριο στις 10 πμ θα αρχίσει η συζήτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ με την ψήφισή του.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description FROUFROU | Νοεμβρίου 7, 2012 9:50 π.μ. | Reply
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ?
image description Με τι μυαλό; | Νοεμβρίου 7, 2012 12:37 μ.μ. | Reply
Εδώ δεν το έχουν διαβάσει - ποιός διαβάζει, έστω και ξώφαλτσα - 700 σελίδες σε 36 ώρες. Και άυπνοι να μένανε, δεν θα προλαβαίνανε ούτε τις 100. Και ρωτάς αν το σκεφτήκανε... Τι να σκεφτούνε; Πόσους ακόμα από μας θα στείλουνε στον τάφο; Αν τους ενδιέφερε, δεν θα είχαν ψηφίσει έναν σκασμό αντιλαϊκά μέτρα και μέτρα ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου. Το μόνο που τους απασχολεί πλέον είναι μη χάσουν τη βουλευτική ασυλία. Ξέρεις τι είναι να κατηγορείσαι για εσχάτη προδοσία και κάποια στιγμή - αμήν και πότε - να βρεθείς μέσα; Αλοίμονο σε μας που θα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να τους πετάξουμε κάποια στιγμή επιτέλους από το σβέρκο μας - και αυτούς αλλά και όσους πιστεύουν ότι στο μέλλον φορώντας προβιά προβάτου, θα συνεχίσουν το έργο των σημερινών βιαστών του λαού μας - και να ξαναχτίσουμε τη χώρα ξεκινώντας από μηδενική (εκεί μας έφτασαν) αλλά υγιή βάση, όπου κανένας - μα κανένας - δεν θα μας πίνει το αίμα.
image description Αδιάβαστοι | Νοεμβρίου 7, 2012 1:20 μ.μ. | Reply
Φίλε,είναι 190 σελίδες και άλλες 100 η αιτιολογική.Αν θέλεις το διαβάζεις.Δεν θα το μάθεις άλλωστε απ΄έξω.Δεν ενδιαφέρει πχ ο συντελεστής του λοχαγού η του πρωτοδίκη.Απλώς διαμορφώνεις μια γενική άποψη.Και πίστεψε με έχει πάρα πολλά σωστά σημεία.Αλλά έτσι είναι,εμείς τους δίνουμε πάντα άλλοθι.Πως να το διαβάσουν,να κουραστούν τα παλληκάρια και οι νεράιδες μας.Και μία σελίδα να ήταν ούτε αυτή θα διαβάζανε.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο