Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αναβάθμιση εφαρμογής Tax Alert

Αναβάθμιση εφαρμογής Tax Alert.

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα είναι διαθέσιμη η τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής Tax Alert για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android.
Στην εφαρμογή έγινε μια σημαντική αναβάθμιση στον τρόπο αποστολής και λήψης υπενθυμίσεων, στο Ημερολόγιο προθεσμιών, και δόθηκε έμφαση στην λειτουργικότητα και στην ευχρηστία αυτής.
Διορθώθηκαν επίσης όλα τα προβλήματα που παρουσίαζαν οι προηγούμενες εκδόσεις

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι.
Η εφαρμογή Mobile Tax Alert σας ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει όταν συμβαίνει. 'Έγκυρα και έγκαιρα με την αξιοπιστία του Taxheaven. Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο με ένα διακριτικό μήνυμα στην οθόνη σας για όλα τα σημαντικά γεγονότα -Παρατάσεις προθεσμιών -Σημαντικές αποφάσεις και εγκυκλίους την ώρα που εκδίδονται -Σημαντικές ειδήσεις και νέα σχετικά με το επάγγελμα του οικονομολόγου Και το πιό σημαντικό !!! ΔΩΡΕΑΝ. Στην εφαρμογή εμπεριέχονται επίσης και δύο κανάλια Rss (νέα και ειδήσεις - αποφάσεις και εγκύκλιοι). Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να βλέπετε άμεσα όλα τα σημαντικά νέ και τις εγκυκλίους απευθείας από τον κόμβο χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο. Τέλος στην εφαρμογή υπάρχει και επιλογή για απευθείας πλοήγηση στο Forum (κοινότητα λογιστών) του κόμβου μας.


Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iPhone


Δείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα αλλά και αυτές που θα είναι έτοιμες έως το τέλος του έτους .
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description trapezokomos | Νοεμβρίου 7, 2012 10:44 π.μ. | Reply
για iphone θα βγεί;;;γρήγορα πριν μας κόψουν το ρεύμα
image description All Bandy | Νοεμβρίου 7, 2012 12:03 μ.μ. | Reply
Μπράβο! Πολύ καλό!
image description gus | Νοεμβρίου 7, 2012 12:10 μ.μ. | Reply
Για iphone μέχρι τέλος του μήνα.
image description trapezokomos | Νοεμβρίου 7, 2012 1:40 μ.μ. | Reply
ουπς...μετά το διάβασα.συγνώμη!
image description pol | Νοεμβρίου 7, 2012 6:05 μ.μ. | Reply
Παιδιά που είναι οι διαθέσιμες εφαρμογές???? τις βλέπει κάποιος???
image description pol | Νοεμβρίου 7, 2012 8:45 μ.μ. | Reply
Ευχαριστώ που τις βάλατε
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο