Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. - Συμμετοχή με Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. στην απεργία στις 6 & 7 Νοεμβρίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42 – 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr 
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Αθήνα, 5-11-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην από 02/11/2012 επιστολή του προς τον Κο Πρωθυπουργό εκφράζει την ανησυχία του για το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας και την επιχειρούμενη υποβάθμισή της από τους δανειστές μας καθώς και την κατάργηση κάθε δημόσιου διαλόγου για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στην φορολογική νομοθεσία παρά την αντίθετη πρόβλεψη στο μνημόνιο.

Τα μέτρα που έχουν προαναγγελθεί και θα κατατεθούν στην Βουλή την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, οδηγούν σε εκτεταμένη φτωχοποίηση με δραστικό περιορισμό εισοδημάτων. Σε συνδυασμό και με τα φορολογικά θα οδηγήσουν σε αφανισμό Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σε μαζική καταστροφή θέσεων εργασίας αυτοαπασχολούμενων και υπαλλήλων.

Η εμμονή στην όλο και βαθύτερη περιδίνηση στο φαύλο κύκλο της ύφεσης θα διαρρήξει και ότι έχει σταθεί όρθιο σε επίπεδο Κοινωνικής Συνοχής, αποσαρθρώνοντας και τα ήδη υποβαθμισμένα δίκτυα Κοινωνικής Προστασίας και Ασφάλειας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε την συμμετοχή της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., μαζί με όλα τα Μέλη της ΓΣΕΒΕΕ, στην απεργία στις 6/11 και το συλλαλητήριο στις 7/11/12.

Επέλεξε όμως σαν βασική δράση να καλέσει όλους τους Συναδέλφους να απέχουν από οποιαδήποτε εργασία ή ηλεκτρονική συναλλαγή με όλες τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και του ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΣΕΠΕ στις 07/11/2012 και καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου.
Συνάδελφοι,
Η δύναμη του Κλάδου μας είναι στα χέρια μας όταν αυτά ακουπάνε ή όχι στο πληκτρολόγιο του Η/Υ του Γραφείου μας.
Δεν είμαστε μόνον οι «άμισθοι» υπάλληλοι όλων των Υπουργείων, είμαστε αυτοί που τροφοδοτούν και λειτουργούν το μηχανογραφικό σύστημα του Δημοσίου, είμαστε, όπως μας αποκάλεσε πολύ ορθά πρώην Γ.Γ., ο «τρίτος πυλώνας» είσπραξης των δημοσίων εσόδων.
Όμως πρέπει να συντονισθούμε ώστε τα νόμιμα και δίκαια αιτήματά μας να λαμβάνονται υπ΄ όψιν και κατ’ ελάχιστο να έχουμε το δικαίωμα αιτιολόγησής τους.

Και αυτό πρέπει να το μεθοδεύσουμε έτσι ώστε να σταματήσουν να αποφασίζουν ΟΛΟΙ για θέματα που μας αφορούν χωρίς καμία συζήτηση μαζί μας.

Ζητούμε από όλους τους Συναδέλφους, Μέλη ή Μη της ΠΟΦΕΕ να στείλουν το e-mail τους για άμεση επικοινωνία μαζί τους μέσω της ιστοσελίδας της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ώστε να δημιουργηθεί το ΔΙΚΟ ΜΑΣ δίκτυο ενημέρωσης και κινητοποίησης – συμμετοχής σε δράσεις ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα.
Αυτή την χρονική στιγμή πρέπει να αγωνισθούμε – με κάθε πρόσφορο τρόπο - για να ξαναγίνουν βιώσιμες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι Συνάδελφοι να μπορούν να εισπράττουν μια δίκαια αμοιβή για τις ευθύνες που αναλαμβάνουν.
Μπορούμε και πρέπει να πιέσουμε το Δημόσιο εκεί που πονάει. Και δεν “πονάει”  πραγματικά αν το πρωί πάμε στην διαδήλωση και το απόγευμα στέλνουμε Φ.Π.Α. και Ε9 ή στοιχεία στο Γ.Ε.ΜΗ. 

Συνάδελφοι με την συμμετοχή μας στην απεργία της Τετάρτης 7/11/12.  

- Λέμε όχι στην υπέρμετρη φορολογία του Κλάδου μας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δοθεί λύση για τις ανείσπρακτες αμοιβές μας
- Λέμε όχι στην υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας από τον ΟΑΕΕ και τον ΕΟΠΠΥ, 
- Ζητάμε οι συντάξεις να είναι ανταποδοτικές των όσων πληρώσαμε. Όχι στις οριζόντιες μειώσεις όλων των συντάξεων
-  Ζητάμε μέτρα που θα δώσουν κίνητρα για ανάπτυξη
- Ζητάμε δίκαιη κατανομή των άμεσων φόρων και εφαρμογή της νομοθεσίας σε όσους πραγματικά φοροδιαφεύγουν.
- Διεκδικούμε μειωμένο Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο θέρμανσης για όλους όσους θα αγοράσουν πετρέλαιο.
 
Ζητούμε από τον καθένα ξεχωριστά να ενημερώσει κάθε Συνάδελφο 
 
Γιατί ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διασφαλίσουμε την καλυτέρευση των συνθηκών της δουλειάς μας και της ζωής μας.

Με Συναδελφικούς και Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       
Πανίδης  Αβραάμ                                                    

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description .- | Νοεμβρίου 5, 2012 5:24 μ.μ. | Reply
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ.
image description POTEMKIN | Νοεμβρίου 5, 2012 6:49 μ.μ. | Reply
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ......
image description no name | Νοεμβρίου 6, 2012 9:14 π.μ. | Reply
αν θελετε απεργεία οκ. Δεν στελνουμε στοιχεια στο ΓΕΜΗ οχι μονο στις 7/11 αλλα για πάντα. Λογικες ημερομηνιες κλπ.... θελετε απεργεια? οκ εχετε τα κοτσια κυριοι ΠΟΦΕΕ? Δωστε ανακοινωση να μην στειλουμε τιποτα για 10-15 μερες. Αν θελετε μεσα ειμαι.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο