Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ενισχύθηκε η ηλεκτρονική υπηρεσία για το έντυπο Ε7

Yπερβαίνουν τις 11.000 οι οριστικές δηλώσεις Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών που έχουν σταλεί μέσω Internet στην εφορία. Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Δημοσθένη ...

Yπερβαίνουν τις 11.000 οι οριστικές δηλώσεις Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών που έχουν σταλεί μέσω Internet στην εφορία. Σύμφωνα με ανακοινώσεις του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Δημοσθένη Αναγνωστόπουλου, για τη διευκόλυνση των χρηστών της υπηρεσίας αυτής (έντυπο Ε7) η ΓΓΠΣ έχει αναπτύξει 3 ειδικά υποστηρικτικά προγράμματα τα οποία είναι:

-για τη δημιουργία των αρχείων που απαιτούνται για την υποβολή των δηλώσεων.

-για το έλεγχο της ορθότητας των στοιχείων.

-για τη συγχώνευση πολλαπλών αρχείων ΦΜΥ ή Β΄ αντιτύπου βεβαιώσεων αποδοχών σε ένα αρχείο, το οποίο τελικά θα υποβληθεί.
Τα στοιχεία αυτά δημοσιοποιήθηκαν στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας Μ-TAXIS που παρουσίασε ο κ. Αναγνωστόπουλος με την οποία οι ενδιαφερόμενοι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν έγκαιρα για την εκκαθάριση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για το έτος 2006.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο