Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ο Ομπάμα λέει «ναι» σε περαιτέρω «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

Τι αποκαλύπτουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ


 Σύμφωνος με την προοπτική ενός νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, εμφανίζεται ο Μπαράκ Ομπάμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.
 
Αξιωματούχος του υπουργείου υποστήριξε πως ο Μπάρακ Ομπάμα συμφωνεί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας. Οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ λένε πως χωρίς αναδιάρθρωση στο χρέος της Ελλάδας, η χώρα δεν θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος της, αφού αυτό δεν θα είναι πλέον βιώσιμο.
 
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπάρακ Ομπάμα, εφόσον επανεκλεγεί, είναι αποφασισμένος να προωθήσει το νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, αφού θεωρέι πως καμία πολιτική λιτότητας χωρίς νέο κούρεμα, δεν θα έχει αποτέλεσμα και θα είναι απλώς η καταδίκη της Ελλάδας.

Πηγή Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο