Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Οι τραπεζοϋπάλληλοι θα συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ 6 και 7 Νοεμβρίου

Οι τραπεζοϋπάλληλοι θα συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ 6 και 7 Νοεμβρίου

48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ, 6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΗ
•    ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ &ΤΡΟΪΚΑΣ

    Τη δική της αγωνιστική απάντηση, με τη συμμετοχή του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ, θα δώσει η ΟΤΟΕ απέναντι στα νέα βάρβαρα αντεργατικά και αντικοινωνικά μέτρα, που έρχονται για ψήφιση στη Βουλή με το τρίτο μνημόνιο.
Ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων θα συμμετέχει δυναμικά στις αγωνιστικές δράσεις που αποφάσισε η ΓΣΕΕ και αφορούν:
1.    48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ 6 και 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012.
2.    Απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11 και ώρα 11:00 στο Πεδίο του Άρεως.
3.    Απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 και ώρα 17:00 στο Σύνταγμα.
Οι εργαζόμενοι στις τράπεζες ΜΑΖΙ με όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους
ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,
που εξοντώνουν την ελληνική κοινωνία, διευρύνουν τα αδιέξοδα στην Οικονομία και οδηγούν τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω.
Να σταματήσουν επιτέλους να «φορτώνουν» τα βάρη της κρίσης στις πλάτες των εργαζόμενων, των ανέργων και των συνταξιούχων και ταυτόχρονα να ισχυρίζονται, ότι αυτή η πολιτική είναι μονόδρομος…για να σωθεί η χώρα.
Αυτό το «παραμύθι» πρέπει να πάρει τέλος.
Αν θέλουν να σώσουν πραγματικά τη χώρα, να βρουν το πολιτικό θάρρος να «χτυπήσουν» στη ρίζα της την φοροδιαφυγή και τα λαθρόβια οικονομικά συμφέροντα, τα οποία αφού λεηλάτησαν τον τόπο, διακινούν ανεξέλεγκτα τα κεφάλαιά τους, για να τα προφυλάξουν στα πιο ασφαλή οικονομικά καταφύγια του κόσμου.
Η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της και αυτό πρέπει ΟΛΟΙ να το καταλάβουν.
Ο δικός μας μονόδρομος επιβίωσης και ελπίδας είναι η αντίσταση και ο αγώνας για την ανατροπή της εξοντωτικής πολιτικής των μνημονίων.
Απαιτούμε μια άλλη πολιτική, με άλλα χαρακτηριστικά, που θα δίνει πραγματική διέξοδο για την κοινωνία, για την οικονομία, για τον άνθρωπο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΗ)
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο