Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κοινοποίηση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σημαντικών καθαρών αρνητικών θέσεων σε μετοχές και κρατικούς χρεωστικούς τίτλους

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΝΠΔΔ
Αθήνα, 31 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σημαντικών καθαρών αρνητικών θέσεων σε μετοχές και κρατικούς χρεωστικούς τίτλους

Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 236/2012 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Μαρτίου 2012 για τις ανοικτές πωλήσεις και ορισμένες πτυχές των συμβολαίων ανταλλαγής πιστωτικής αθέτησης, τίθεται σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2012 η υποχρεωτική κοινοποίηση προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

α. των σημαντικών καθαρών αρνητικών θέσεων σε μετοχές που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών (άρθρα 5 και 6), και

β. των σημαντικών καθαρών αρνητικών θέσεων σε κρατικούς χρεωστικούς τίτλους του Ελληνικού Δημοσίου (άρθρο 7).
Η κοινοποίηση των ως άνω προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο fax 210-3377108 υπόψη κ. Χαμπέου Αθανάσιου. Η κοινοποίηση θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί όταν γίνεται σωρευτικά και με τα δύο παραπάνω μέσα (e-mail και fax).

Ο παραπάνω Κανονισμός της ΕΕ καθώς και τα λοιπά σχετικά έγγραφα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο