Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ.Σ.Ε.Ε. - Δελτίο Τύπου - 48ωρη Γενική Απεργία: Τρίτη και Τετάρτη 6 & 7/11

Δελτίο Τύπου - 48ωρη Γενική Απεργία : ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ 6 & 7 /11

48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ 6 και 7/11

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ σε έκτακτη συνεδρίασή της, αξιολογώντας τις εξελίξεις και τις κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό και τα νέα βάρβαρα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που προωθούνται για ψήφιση στη Βουλή, αποφάσισε τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα ως εξής:

1.   48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ 6 και 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012.

2.   Απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11 και ώρα 11:00 στο Πεδίο του Άρεως.

3.   Απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων την Τετάρτη 7/11 και ώρα 17:00 στο Σύνταγμα.

Κεντρικό αίτημα και απαίτηση των συνδικάτων είναι η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ των απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών μέτρων που επιβάλλουν οι Τροϊκανοί και αποδέχεται η κυβέρνηση.

Μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και γενικά τους απλούς πολίτες της χώρας, «μονιμοποιούν» τη λιτότητα, τη φοροαφαίμαξη πολιτικές που εκποιούν – ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις του δημοσίου. Μέτρα και πολιτικές που εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν τη σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΓΙΑΝΝΗΣ | November 1, 2012 9:22 AM | Reply
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΤΡΙΤΗ 10,30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.
image description CharlieBlue | November 1, 2012 11:55 AM | Reply
Θα γίνουμε. Διότι έτσι αποφάσισε η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Στις τελευταίες 2, και στις προηγούμενες 22 εκλογές. Θέλει πολύ χρόνο και πολλή προσπάθεια να ξαναστρώσουν τα πράγματα. Αν στρώσουν ποτέ: το οικονομικοπολιτικό κατεστημένο έχει στόχο να επιστρέψει η Ελλάδα στις αγορές το 2020 - λέμε τώρα- , δηλαδή να μπορεί τότε να *ξαναδανειστεί* ! ! . Έως τότε, και για πολύ μετά, ύφεση αντί για ανάπτυξη. ΕΜΕΙΣ (κατά το μείζων ποσοστο) το διαλέξαμε __ : |
image description Rena | November 2, 2012 11:49 AM | Reply
Δεν αρκούν οι απεργίες εκτόνωσης της μιας μέρα ή των δύο ημερών. Εδώ χρειάζεται απεργία διαρκείας και όσο πάει ...... Οι ενεσούλες εκτόνωσης θα πρέπει να πάψουν.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο