Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πήραν πίσω την τροπολογία για τους εφοριακούς


Την διάταξη που παύει τους διευθυντές των ΔΟΥ, απέσυρε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας ότι με τη νέα ρύθμιση που κατατέθηκε θα παραμένουν στη θέση τους και θα πραγματοποιείται αξιολόγηση καθηκόντων τους

Η απόσυρση της τροπολογίας ήρθε μετά την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, κύκλου του οποίου από την πρώτη στιγμή εξέφραζαν την διαφωνία τους με την συγκεκριμένη διάταξη και υπογράμμιζαν ότι κατατέθηκε από τον Γιώργο Μαυραγάνη χωρίς την σύμφωνη γνώμη του κόμματος.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description GEORGE | Οκτωβρίου 31, 2012 11:26 π.μ. | Reply
Συγνώμη κ'όλας αλλα να χέσω τα κόμματα σας....
Ακόμα ψηφίζουμε κόμματα και ακολουθούμε την οπαδική νοοτροπία του 50' τα θέλουμε και τα παθαίνουμε.
image description 969 | Οκτωβρίου 31, 2012 11:46 π.μ. | Reply
Τόσο κόπο κάνανε στο ΠΑΣΟΚ να χτίσουν την εξουσία τους και θα έρθει μία συγκυβέρνηση να τα γκρεμίσει? Απανταχού βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ μην ανησυχείτε ο Βαγγέλης" καθαρίζει" και ας είναι τρίτος και με διαφορά...
Αλήθεια όταν λέει αξιολόγηση των καθηκόντων τους τι εννοεί ? ποια άραγε θα είναι τα κριτήρια αξιολόγησης ? Το κριτήριο αξιολόγησης βλέπεται στην Ελλάδα έχει κυρίως να κάνει με το κομματικό χρώμα. Γιαυτό προκόψατε...
image description 696 | Οκτωβρίου 31, 2012 4:22 μ.μ. | Reply
Δεν σου τα είπανε καλά εσένα.. Η Μέρκελ φταίει για όλα! Δεν τα έμαθες;;; τσ..τσ..τσ...
image description Kostis είπε: | Οκτωβρίου 31, 2012 10:04 μ.μ. | Reply
Δεν μπορώ να βλέπω και να ακούω αλλο αυτά και γενικά τις αλληλοκαλήψεις τους. Έλεως..! Εσείς που τα βλέπετε ή τα ακούτε τι κάνετε; Επιτέλους .ενεργοποιηθείτε ρεεεεεεεεεεεεεεεε....!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο