Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Πρόσκληση σε ημερίδα από την Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. σε συνεργασία με την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ 

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Θεσπρωτίας (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) διοργανώνει ημερίδα με θέματα:

1. Πιστοποίηση λογιστών – φοροτεχνικών.

2. Φορολογικό πιστοποιητικό.

3. Κώδικας δεοντολογίας λογιστών – φοροτεχνικών που ασχολούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες  ή ως μισθωτοί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

4. Περί του επαγγέλματος του λογιστή – φοροτεχνικού και της άδειας άσκησής του.                                    
Εισηγητές:
  
Πανίδης Αβραάμ
Πρόεδρος Π.Ο.Φ.Ε.Ε.      

Κωνσταντινίδης Κώστας            
Έφορος Δημ. Σχέσεων Π.Ο.Φ.Ε.Ε.   
Α’ Αντιπρόεδρος Ο.Ε.Ε.


Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ώρα έναρξης 17:30

Ξενοδοχείο  Angelika Pallas
Αγίων Αποστόλων 145 Ηγουμενίτσα

Πληροφορίες : Τηλ. 2665028216, 2665022426

Είσοδος Ελεύθερη


Γραμματέας                                                    
Κοτσάφτη Λάουρα                                 

Πρόεδρος
Κισσόπουλος Χρήστος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο