Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μηταράκης: Πριν το 2013 η ρύθμιση για τους δανειολήπτες

Μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να υπάρξει μια συνολική ρύθμιση στα δάνεια με επανακαθορισμό των δόσεων ώστε να δοθεί ανάσα στους δανειολήπτες.
 
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη και όσα είπε στον “Αθήνα 9.84” θα γίνει μια συνολική ρύθμιση έως το τέλος του χρόνου, ενώ πρόσθεσε ότι δεν συζητείται άρση αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
 
Ο κ. Μηταράκης ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον από ξένους για τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και για επενδύσεις στην Ελλάδα όμως όλοι ζητούν να υπάρχει δημοσιονομική σταθερότητα.
 
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης εκτίμησε ακόμη ότι τελικά θα υπάρξει συμφωνία μετξύ των πολιτικών αρχηγών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο