Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παπακωνσταντίνου: Έχασα το πρωτότυπο CD της λίστας Λαγκάρντ!

Παγοκολώνες έμειναν τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όταν άκουσαν την απάντηση του κ.Παπακωνσταντίνου οταν ρωτήθηκε που βρίσκεται η λίστα Λαγκάρντ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι το usb που έδωσε ήταν αντίγραφο και το γαλλικό διαβιβαστικό το έδωσε στο γραφείο του για ασφαλή φύλαξη.

Όμως στην συνέχεια, απαντώντας στις ερωτήσεις είπε:

"Να το ξεκαθαρίσουμε. Το πρωτότυπο cd είναι στη Γαλλία και ελπίζω να επανέλθει για να σταματήσει όλη αυτή η σπέκουλα. Δεν ανέχομαι αυτή την ιστορία να πλανάται περί αλλοίωσης της λίστας. Έγινε αντίγραφο του cd που μας στάλθηκε και δόθηκε στον κ. Διώτη το usb stick. Το αρχικό (αντίγραφο cd) μαζί με διαβιβαστικό από τη Γαλλία ο έδωσα για φύλαξη εμπιστευτική στο γραφείο μου και δεν ξέρω που είναι, λυπάμαι που το λέω αλλά δεν ξέρω που είναι σήμερα.

Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε και πολύ άνετος με το δημόσιο χρήμα: "150 εκατ ευρώ θα κέρδιζε το ελληνικό δημόσιο από την φορολόγηση των καταθετών της Ελβετίας που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ εκτίμησε ο Γ. Παπακωνσταντίνου. «Αυτό δεν είναι λίγο αλλά δεν αποτελεί και πανάκεια για τη λύση όλων των προβλημάτων".

Κατ' αρχήν, το να παραδέχεται ένας άνθρωπος σε τέτοια θέση ευθύνης ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ένα τόσο σημαντικό αποδεικτικό ή μη στοιχείο, είναι το λιγότερο εξωφρενικό.
Όπως και το γεγονός ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν απάντησε με σαφήνεια γιατί δεν πρωτοκολλήθηκε το CD με την παραλαβή του (είναι δικαιολογία του αισχίστου είδους να λέει κάποιος ότι δεν πρωτοκολλήθηκε γιατι έπρεπε να βγουν φωτοτυπίες και άρα θα ερχονταν στο φως προσωπικά δεδομένα).
Επίσης, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν έξήγησε γιατί έδωσε επιλεκτικά ονόματα στον κ. Καπελλέρη για έλεγχο.

Στην εισήγησή του, ο κ. Παπακωνσταντίνου επέρριψε ευθύνες στους κυρίους Καπελέρη και Διώτη για την μη σωστή επεξεργασία της λίστας. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καπελέρης είχε πει στην ίδια επιτροπή ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου του είχε ζητήσει να ρίξει μια ματιά μόνο στα ονόματα...
Είπε επίσης ο κ. Παπακωνσταντίνου ότι κατά την γνώμη του η συγκεκριμένη λίστα δεν ήταν τόσο μεγάλης αξίας όσο άλλες, υπονοώντας την λίστα της ΤτΕ. Όταν ρωτήθηκε γιατί λοιπόν δεν αξιοποιήθηκε εκείνη η λίστα είπε ότι το θέμα προσέκρουσε σε προσωπικά δεδομένα...

Στην κατάθεσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: "Στις αρχές καλοκαιριού του 2010 πληροφορήθηκα από τον τότε Διοικητή της ΕΥΠ ότι σε συνομιλία με τον Γάλλο ομόλογό του έγινε αναφορά στην κατοχή από τις Γαλλικές Αρχές στοιχείων καταθετών σε Ελβετική τράπεζα, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται και Έλληνες. Οι Γαλλικές Αρχές θα ήταν διατεθειμένες να μας στείλουν το μέρος της πληροφορίας που αναφέρεται σε Έλληνες πολίτες, κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των αρμοδίων Υπουργείων. Σε συνάντηση που είχα με την Γαλλίδα Υπουργό σε Eurogroup της ζήτησα να μας σταλούν αυτές οι πληροφορίες, το οποίο και αποδέχθηκε αφού μου επισήμανε το ευαίσθητο της πληροφορίας."

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε επίσης ότι έδωσε εντολή στον κ. Πλασκοβίτη, ΓΓ Υπουργείου ΟΙκονομικών, να αναζητήσει τα στοιχεία αυτά από τον ομόλογό του. Κατόπιν συνεννόησης, τον Οκτώβριο του 2010, παραδόθηκε δια της διπλωματικής οδού στο Υπ. Οικονομικών CD χωρίς διακριτικά με συνοδευτικό σημείωμα υπογεγραμμένο από Γάλλο Αξιωματούχο το οποίο ζητούσε την διαχείριση των στοιχείων με μυστικότητα. Σε αυτό υπήρχαν περί τα 2000 αρχεία τύπου Excel (φύλλο επεξεργασίας). Σε κάθε αρχείο περιλαμβάνονταν πληροφορίες για ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο: ονοματεπώνυμο, στοιχεία δικαιούχου, καταθέσεις για την χρονική περίοδο (μέχρι το 2006 ή 2007) στη οποία τα στοιχεία αυτά περιήλθαν στις Γαλλικές αρχές.

"Ζήτησα να έχω μία συνολική εικόνα των στοιχείων αυτών. Από τα περίπου 2000 αρχεία, σε πάνω από τα μισά δεν υπήρχαν αποτυπωμένες καταθέσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Τα υπόλοιπα αρχεία είχαν ένα σύνολο καταθέσεων που υπερέβαιναν ελαφρά τα δύο δις δολλάρια (περί τα 1,5 δις ευρώ). Αξιοσημείωτο ήταν πως ορισμένα ονόματα είχαν πολύ μεγάλες καταθέσεις, όπως για παράδειγμα ένα γυναικείο όνομα με καταθέσεις άνω των 500 εκ. δολλαρίων."

Και συνέχισε: "Λίγο αργότερα κάλεσα στο γραφείο μου τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Γ. Καπελέρη και τον ενημέρωσα ότι είχαν περιέλθει στα χέρια μας από ξένη χώρα στοιχεία για Έλληνες καταθέτες σε Ελβετική τράπεζα. Του έδωσα περί τα 20 ονόματα και του ζήτησα να διερευνήσει το οικονομικό τους προφίλ και κατά πόσον δικαιολογούσαν παρόμοιες καταθέσεις. Τα ονόματα αυτά αφορούσαν τις μεγάλου ύψους καταθέσεις, και το σύνολο των σχετικών καταθέσεων αφορούσε περίπου στο μισό του κατά προσέγγιση υπολογιζόμενου συνόλου.
Η έρευνα είχε ως στόχο να διερευνήσει τη φερεγγυότητα της πληροφορίας στα αρχεία αλλά και τη δυνατότητα του ΣΔΟΕ να προχωρήσει με εμπιστευτικό τρόπο στη διερεύνηση παρόμοιων σύνθετων πληροφοριών, χωρίς να γίνει δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών (δεδομένου ότι δεν υπήρχε αποδεδειγμένα φοροδιαφυγή ή άνομη χρήση).
Ο κ. Καπελέρης διεξήγαγε σχετική έρευνα και στη συνέχεια με ενημέρωσε λίγο αργότερα ότι από τα πρώτα στοιχεία που είχε συλλέξει προέκυπτε ότι παρόμοιου ύψους καταθέσεις δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν από το οικονομικό προφίλ (δηλώσεις εισοδήματος, ακίνητα, κλπ.) των συγκεκριμένων ατόμων. Με βάση τα πρώτα αυτά στοιχεία, ήταν σαφής η ανάγκη για τη συνέχιση της έρευνας από τον ΣΔΟΕ και των σχετικών ελέγχων, κάτι το οποίο και ζήτησα, στο πλαίσιο βεβαίως των δυσκολιών που δημιουργούσε η φύση των στοιχείων. Εξάλλου αποτελεί υποχρέωση του ΣΔΟΕ από το συστατικό του νόμο η διερεύνηση κάθε πληροφορίας που έρχεται στα χέρια του, ακόμα και από ανώνυμες πηγές, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει φοροδιαφυγή."

Είπε επίσης ότι στις 25 Ιανουαρίου 2011 συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό, με συμμετοχή του ΓΓ Υπ. Οικονομικών κ. Πλασκοβίτη, του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ κ. Καπελέρη, του παρέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, και της διευθύντριας του γραφείου του.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε η σωστή χρήση ευαίσθητων στοιχείων. Ο Νομικός Σύμβουλος ήταν κατηγορηματικός ότι ενώ οι πληροφορίες από μόνες τους δεν δικαιολογούσαν το δικαίωμα των Ελληνικών Αρχών να ζητήσουν δικαστική συνδρομή από τις Ελβετικές Αρχές ούτε μπορούσαν από μόνες τους να αποτελέσουν τη βάση για καταλογισμό φόρου ή για βεβαίωση φορολογικής παράβασης, μπορούσαν και έπρεπε να αποτελέσουν βάση φορολογικού ελέγχου (δηλώσεις, περουσιακά στοιχεία, εμβάσματα στο εξωτερικό) με ταυτόχρονη διαφύλαξη του απορρήτου της πληροφορίας.
Το ΣΔΟΕ ήταν συνεπώς επιβεβλημένο να ελέγξει αυτού του είδους τις πληροφορίες και μέσω της διασταύρωσης εισοδημάτων /περιουσίας να εντοπίσει φορολογικές παραβάσεις.

Και αποφασίστηκε αφενός ο κ. Πλασκοβίτης να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τις Ελβετικές αρχές για σύναψη συμφωνίας, και αφετέρου να γίνει κάθε δυνατή χρήση της υπάρχουσας πληροφορίας, όπως των συγκεκριμένων ονομάτων.

"Τον Μάρτιο του 2011 ο κ. Καπελέρης αντικατέστησε τον μέχρι τότε ΓΓ Φορολογίας κ. Γεωργακόπουλο, και τον Μάιο επελέγη ως Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ ο τ. εισαγγελέας κ. Διώτης. Τον Ιούνιο του 2011 σε συνεργασία με τον κ. Διώτη συζητήσαμε τα στοιχεία που είχαμε λάβει από τη Γαλλία σχετικά με καταθέσεις Ελλήνων σε Ελβετική τράπεζα. Του απέστειλα τα πλήρη στοιχεία, ώστε να συνεχιστεί πλέον ο έλεγχος για όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα. Με τον τρόπο αυτό μετά την μετακίνηση μου με τον ανασχηματισμό τα στοιχεία παρέμειναν στην αρμόδια υπηρεσία.
Παρέδωσα συνεπώς όλα τα ηλεκτρονικά στοιχεία στον νέο Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ για να συνεχιστεί η έρευνα και ο έλεγχος στο πλαίσιο της επιχειρησιακής αυτονομίας που έχει το ΣΔΟΕ και πρέπει να διαφυλάττει απέναντι σε κάθε πολιτική ηγεσία", είπε ο κ. Παπακωσνταντίνου.

Η λίστα Λαγκάρντ παραδόθηκε το 2010 από την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ στον κ. Παπακωνσταντίνου.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι παρέδωσε ένα τμήμα της λίστας στα χέρια του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Καπελέρη και εξ ολοκλήρου στα χέρια του τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ.Διώτη

Πηγή Newsit.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description KIPTOR | Οκτωβρίου 24, 2012 2:57 μ.μ. | Reply
ΑΙΣΧΟΣ!!!!
image description Γιάννης | Οκτωβρίου 24, 2012 2:21 μ.μ. | Reply
Καλησπέρα σε όλους.

Αίσχος? Γιατί αίσχος? Καλά κάνουν, αφού τους ανεχόμαστε όλα αυτά τα χρόνια!!!
Καλά να μας κάνουν!!! Αντέχουμε και άλλο απ΄οτι βλέπω αντί να βγούμε στους δρόμους και να τα κάνουμε τάνα!!!
image description ORESTIS | Οκτωβρίου 24, 2012 4:39 μ.μ. | Reply
πολλά like.......φίλε Γιάννη
image description doctor | Οκτωβρίου 24, 2012 2:19 μ.μ. | Reply
Η επιστήμη της ψυχιατρικής μπορεί πλέον με απόλυτη ασφάλεια να αποφανθεί ότι όσοι ψήφιζαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν ανήκουν στην επιστήμη της κοινωνιολογίας αλλά σε αυτήν της ψυχιατρικής.
Οι πρώην, νυν και μελλοντικοί ψηφοφόροι αυτών των κομμάτων μπορούν με μία απλή Υπεύθυνη Δήλωση να εξετάζονται δωρεάν στους απανταχού της χώρας ψυχιάτρους.
Έλεος ρεεεεεεε!
Κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
image description Vodoo Accountant | Οκτωβρίου 24, 2012 2:48 μ.μ. | Reply
Και γιατί μόλις είπε αυτά τα όμορφα στην επιτροπή δεν τον μάζεψε κανένας Εισαγγελέας??? Λοιπόν , για όλα τα κακά αυτού του τόπου δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο η Δικαστική Αρχή που ποτέ δεν λειτούργησε αυτόνομα όπως λένε οι θεσμοί και το Σύνταγμα, αλλά λειτουργούσε πάντα ως όργανο των εκάστοτε κυβερνήσεων και της εκτελεστικής εξουσίας, με αντάλλαγματα μάλλον οικονομικά...
image description gkazan | Οκτωβρίου 24, 2012 2:15 μ.μ. | Reply
Γιατί απλούστατα, όσες μ@κακίες και αν κάνει, έχει το ακαταλόγιστο ως πρώην υπουργός, λόγω του νόμου Βενιζέλου... Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να αποτρέψει κάποιον, να βιαιοπραγήσει κατά του ίδιου ή της οικογενείας του (προς θεού, μην γίνει κάτι τέτοιο.... χωρίς κάλυψη από ΜΜΕ). Το θέμα δεν είναι γιατί κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, αλλά γιατί τους ψηφίσατε πάλι... (Επίσης γιατί είναι ακόμη ζωντανοί, αλλά αυτό είναι θέμα άλλης συζήτησης).
image description tONI | Οκτωβρίου 24, 2012 3:43 μ.μ. | Reply
Vodoo Accountant τα ανταλλάγματα έχω την εντύπωση ότι δεν είναι οικονομικά με τον άμεσο τρόπο που τα εννοείς εσύ. Τα ανταλλάγματα είναι η ιεραρχική εξέλιξη κ ενδεχομένως παράπλευρες εξυπηρετήσεις (πχ διορισμοί τέκνων κτλ.). Οι πραγματικά τίμιοι δικαστικοί δεν εξελίσσονται ιεραρχικά. Παραμένουν αιώνιοι κομπάρσοι. Επιπλέουν λοιπόν οι φελλοί οι οποίοι κάνουν τα χατίρια στους κυβερνώντες. Γνωστά αυτά δεκαετίες τώρα σε όλο το κομμάτι του Δημοσίου.. Κ η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι ψέμα. Όπως λέει κ ο no money no honey η ελλαντα ακροβατεί μεταξύ δύσης κ ανατολής δεκαετίες τώρα..
image description CAP | Οκτωβρίου 24, 2012 3:16 μ.μ. | Reply
Όταν ο ίδιος ο Υπουργός λέει τέτοιες ανοησίες και δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να τον εγκαλέσει, γιατί εγώ πρέπει να γίνω πληριοφοριοδότης τους ; Αφού οι διάφορες επιτροπές είναι ΄΄στημένες΄΄ για να αναπληρώνουν τις (και καλά) μειωμένες βουλευτικές αμοιβές. Διότι εάν ΔΕΝ ήταν ΄΄στημένη΄΄ η επιτροπή, όλο και κάποιος ΑΝΤΡΑΣ θα βρισκόταν να του τράβαγε έστω ένα χαστούκι του χλιμίτζουρα. Οι τύποι δεν ξέρω τι σχολές έχουν τελειώσει , σίγουρα όμως έχουν ντοκτορά και MBA etc etc . στην υποκριτική. Τέτοιους ηθοποιούς δεν έχουν ξαναδεί τα ματάκια μου. Δείτε το βιντεάκι που κυκλοφορεί με πρωταγωνιστή τον….ΓΑΠ να ρητορεύει στο HARVARD και θα καταλάβετε .
image description ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ | Οκτωβρίου 24, 2012 4:18 μ.μ. | Reply
ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ :" Ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε και πολύ άνετος με το δημόσιο χρήμα: "150 εκατ ευρώ θα κέρδιζε το ελληνικό δημόσιο από την φορολόγηση των καταθετών της Ελβετίας που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ εκτίμησε ο Γ. Παπακωνσταντίνου. «Αυτό δεν είναι λίγο αλλά δεν αποτελεί και πανάκεια για τη λύση όλων των προβλημάτων".

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (Διαφυγόντα κέρδη από το Δημόσιο 150.000.000) ?
image description mpe | Οκτωβρίου 24, 2012 4:40 μ.μ. | Reply
Δικαστές κάντε το χρέος σας!! Αλλιώς θα επανέλθει το γνωστό "SS SS Mpatsoi Dikastes!!"
image description PA-KO | Οκτωβρίου 24, 2012 5:15 μ.μ. | Reply
Ρε κοίτα κάτι μα...ες που μας κυβερνάνε , έδωσε το cd για φύλαξη και δεν ξέρει που είναι , ρε καραγκιόζη εαν εγω που με υποχρεώνης να έχω προς φύλαξη τα τιμολογιά μου για 10 χρόνια έχω χάσει κάποιο έστω αξίας 500 ευρώ θα με τρέχει το ΣΔΟΕ σαν να ήμουν ο Πάσσαρης . Βέβαια η ιστορία που νομίζω γράφετε καθε 30 έτη για αυτούς τους κυρίους θα γράψει μόνο μία λέξη, ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
image description PLAPOUTAS | Οκτωβρίου 24, 2012 5:09 μ.μ. | Reply
Οφείλω να συγχαρώ όλους τους παραπάνω σχολιαστές αναιξεραίτως !!!! Οταν ανέφερα για το βιο και την πολιτεία της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ πολύ με λειδωρούσαν..... Ο Παπακωνσταντίνου πάταξε τη φοροδιαφύγή στα λόγια....Σκοπός του ήταν να εκτελέσει το σχέδιο των εντολέων του, που ήταν η Βουλγαροποίηση των μισθών και των συντάξεων με αιτιολογία την πτώση των Δημοσίων Εσόδων εξαιτίας των διεφθαρμένων, ανίκανων και άχρηστων εφοριακών....Για να πετύχει τον σκοπό του σύστησε μία ομάδα εργασίας με πρόεδρο τον Χαντζάκη, έναν διευθυντή που δεν είχε κάνει κανένα έλεγχο στη ζωή του. ταμειακό, για να κάνει αναδιάρθρωση του ελεγκτικού μηχανισμού και να επιλέξει τους νέους ελεγκτές..... Συνηδειτά λοιπόν διέλυσαν το φοροελεγκτικό μηχανισμό γιατί είχαν αρχίσει να έρχονται οι λίστες με τους φοροφυγάδες από το εξωτερικό βροχή και δεν έπρεπε να υπάρχουν υπάλληλοι έμπειροι, που θα έκαναν αυτούς τους πράγματι δύσκολους και πολύπλοπους ελέγχους....Είμαι περίεργος να δώ αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Παπακωνσταντίνου για τις "Πράξεις" και τις "Παραλήψεις" του.......
image description miltos | Οκτωβρίου 24, 2012 6:58 μ.μ. | Reply
Δεν υπάρχουν λόγια και σίγουρα δεν υπάρχουν Εισαγγελείς σε αυτήν την χώρα. Το άρθρο 259 ΠΚ ορίζει ότι "υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη". Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΑΝ 9 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ............
image description TRELAMENOS... | Οκτωβρίου 24, 2012 7:33 μ.μ. | Reply
ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο....ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ....
καλά, ο άνθρωπος ανοίγει δρόμους...λοιπόν,
αν αύριο η εφορία ζητήσει βιβλία, τιμολόγια κλπ. θα πω ότι τα έχασα...
έτσι απλά....δεν τα έχω........συνέπειες; .....δεν κατάλαβα......θέλω να έχω τις ίδιες
συνέπειες με του παπακωνσταντίνου....τα χασε αυτός; τα χάσαμε και εμέις...
είμαστε πάτσι.......γκέκε;
image description ΑΧΙΛΛΕΑΣ | Οκτωβρίου 24, 2012 8:10 μ.μ. | Reply
ΑΦΟΥ ΤΑ CDς ( ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ) ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΤΑ CDς ΧΑΘΗΚΑΝ , ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ..........
image description KAKOΣ | Οκτωβρίου 25, 2012 9:14 π.μ. | Reply
ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΙ ΕΛΕΟΣ ΜΟΝΟ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο