Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ.Βρούτσης: Σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο οι συζητήσεις με την τρόικα

Συνεχίζεται στο Μέγαρο Μαξίμου η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη έτσι ώστε να κλείσουν άμεσα οι εκκρεμότητες και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την Τρόικα.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εξετάζει με τα κυβερνητικά στελέχη όλα τα χρονοδιαγράμματα και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να ληφθεί απόφαση για την εκταμίευση της δόσης στο Γιούρογκρουπ της 12ης Νοεμβρίου.

Πριν από λίγο αποχώρησε από την σύσκεψη ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε πως οι συζητήσεις με την Τρόικα για τα εργασιακά βρίσκονται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

Ο κ. Βρούτσης εξήρε και τον ρόλο του κ. Ευ. Βενιζέλου και του κ. Φ. Κουβέλη για την στήριξη που παρέχουν στην κυβέρνηση .

Πηγή: Express.gr  
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Ναι Σε Ολα | Οκτωβρίου 22, 2012 11:34 π.μ. | Reply
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ , ΡΟΥΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο