Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αλλάζουν οι επικεφαλής των εφοριών. - Παύουν όλους τους προϊσταμένους των μεγάλων εφοριών, τελωνείων και ΣΔΟΕ

Λήγει η θητεία προϊσταμένων, υποδιευθυντών και διευθυντών Εφοριών, ΣΔΟΕ, Τελωνείων και Ελεγκτικών Κέντρων, όπως προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, ενώ η έναρξη της ισχύος της τοποθετείται με τη δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στην τροπολογία προβλέπεται ακόμη ότι η ετήσια θητεία των προϊσταμένων στις θέσεις αυτές μπορεί να ανανεώνεται έως δύο φορές, δηλαδή η θητεία τους δεν θα μπορεί να υπερβαίνει την τριετία. Παράλληλα θα αξιολογούνται σε τριμηνιαία βάση.

Στην τροπολογία προβλέπεται ακόμη ότι η στελέχωση του νέου Σώματος Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των εσόδων του κράτους θα γίνει από υφιστάμενους ελεγκτές που θα έχουν εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΑΣΧΕΤΟΣ | Οκτωβρίου 20, 2012 4:37 μ.μ. | Reply
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΕΠΕΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΦΟΡΩΝ.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟ,ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ,ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ,ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!
image description dimgian | Οκτωβρίου 20, 2012 9:49 μ.μ. | Reply
΄Ετσι μπράβο παιδιά, όλα σε ένα πακέτο : Δ.Ο.Υ. υποδοχής, Δ.Ο.Υ. υπό αναστολή, αλλαγή προϊσταμένων και χέσε ψηλά και αγνάντευε:
εγώ πάω να φυτέψω μπρόκολα και αν αργήσω φάτε.
image description LALITA | Οκτωβρίου 21, 2012 1:17 π.μ. | Reply
Τα είπες όλα. Αρκεί όλοι, μα όλοι να αρχίσουμε να τους γράφουμε κανονικά και να τους κουνάμε το μαντίλι. Λευκή αποχή των φορολογουμένων από τις εφορίες. Ότι θέλουν ας έρθουν σπίτια μας, να τους φιλέψουμε και γλυκό του κουταλιού.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο