Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. - Επιστολή προς τον Υπουργό & Υφυπουργό Οικονομικών για την κατάργηση 127 εφοριών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ & ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 127 ΕΦΟΡΙΩΝ

Αθήνα 15.10.2012
Αρ. Πρωτ.: 116

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
                         ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. Γ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ

Κύριε Υπουργέ και Υφυπουργέ

    Ενημερωθήκαμε από τον τύπο, ότι έχετε αποφασίσει την κατάργηση 127 εφοριών σε όλη την χώρα. Ενημερωθήκαμε από Δήμους, ότι υπάρχει αλληλογραφία πολιτικού παράγοντα, ο οποίος παρακάμπτει την υπηρεσιακή ηγεσία και ασχολείται με θέματα στέγασης νέων υπηρεσιών.
    Τα όσα δηλώσατε, τόσο στις προγραμματικές δηλώσεις, όσο και στις συναντήσεις με την Ομοσπονδία μας, για δημοκρατικό διάλογο και συνεργασία ήταν δυστυχώς πολιτικά τεχνάσματα και δεν είχαν (όπως αποδείχθηκε) καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς ακολουθείτε και εσείς την λογική «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» των προκατόχων σας, αγνοώντας την πολιτική τους κατάληξη.
    Η Ομοσπονδία Εφοριακών ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ για την αναγκαία αναδιάρθρωση του φορολογικού μηχανισμού. Δεν θα αποδεχθούμε όμως τετελεσμένες αποφάσεις, που δεν έχουν στόχο την αναδιάρθρωση, αλλά την διάλυση ουσιαστικά των φορολογικών υπηρεσιών.
    Σας καλούμε, έστω και τώρα, να στηρίξετε τους εφοριακούς από τις επιθέσεις που δέχονται, να ανακαλέσετε μονομερείς, αντιδημοκρατικές αποφάσεις και να αποφασίσετε εάν θέλετε τους εφοριακούς συνεργάτες  στο δύσκολο έργο των φορολογικών υπηρεσιών.
    Να είστε βέβαιοι ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ τετελεσμένα και ΔΕΝ θα σας αφήσουμε να αποτελειώσετε, το καταστροφικό έργο που ξεκίνησαν άλλοι.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ         ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description OΠΑ!!!! | Οκτωβρίου 19, 2012 9:35 π.μ. | Reply
όπα, με την ώρα σας παιδιά!!!
image description ΟΝ | Οκτωβρίου 19, 2012 12:48 μ.μ. | Reply
ΟΠΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΧΠΙΝΙΕΣ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο