Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μεγάλη η συμμετοχή των εμπόρων στο πανεμπορικό συλλαλητήριο μπροστά από τα γραφεία της Ε.Σ.Ε.Ε.

Μεγάλη η συμμετοχή των εμπόρων στο πανεμπορικό συλλαλητήριο μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ  
 
Η ΕΣΕΕ εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την δυναμική συμμετοχή του ελληνικού εμπορίου στις κινητοποιήσεις της 18ης Οκτωβρίου, με αποκορύφωμα την πραγματοποίηση του πρώτου πανεμπορικού συλλαλητηρίου, μπροστά από την ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα.

 Το πανεμπορικό συλλαλητήριο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία αφού συμμετείχαν τουλάχιστον 3.000 έμποροι από το σύνολο της επικράτειας. Το συγκεντρωμένο πλήθος χαιρέτισε ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης, αφού πρώτα ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των χιλιάδων αυτόχειρων εμπόρων από την αρχή της κρίσης μέχρι σήμερα.
Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν οι κκ Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, Πρόεδρος ΣΑΤΑ, Μιχάλης Κιούσης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών, Γιώργος Ζωγράφος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εκτελωνιστών Ελλάδος, και Θάνος Βασιλόπουλος, Γενικός Γραμματέας ΟΙΥΕ. Επίσης, οι κκ Νικόλαος Τζίκας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ε.Σ Θεσσαλίας, Κωστής Χαντζαρίδης, Πρόεδρος Ε.Σ Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Ζησιμάτος, Πρόεδρος Ε.Σ Πειραιά, Μανώλης Ψαρουδάκης, Πρόεδρος Ε.Σ Ρέθυμνου, Άννα Καυκά, Πρόεδρος Ε.Σ Γλυφάδας και ο Μάριος Σίμος Πρόεδρος Ε.Σ Περιστερίου.


Η ανταπόκριση των Εμπορικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών όλης της χώρας στο κάλεσμα της ΕΣΕΕ ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Η συμμετοχή των εμπόρων στο συλλαλητήριο αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνουμε από όλη την επικράτεια για το κλείσιμο των καταστημάτων πλησιάζουν ποσοστά καθολικής συμμετοχής.

Η ΕΣΕΕ συγχαίρει τους Εμπορικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες της σε όλη τη χώρα για τους επιμέρους σχεδιασμούς της συμμετοχής τους και την οργάνωση των κινητοποιήσεών τους σε τοπικό επίπεδο. Η βοήθεια όλων υπήρξε ουσιαστική από την πρώτη κιόλας μέρα με την τοποθέτηση της αφίσας στις προθήκες των καταστημάτων και την συμμετοχή των εμπόρων τόσο στο πανεμπορικό συλλαλητήριο όσο και στις τοπικές κινητοποιήσεις.

Ο εμπορικός κόσμος της χώρας έδειξε για ακόμη μία φορά τον παλμό του και την έντονη αντίδρασή του σε μία οικονομική πολιτική που έχει οδηγήσει πολλά καταστήματα σε κλείσιμο και έχει φέρει την ελληνική αγορά σε πρωτοφανή δυσπραγία. Η ΕΣΕΕ δηλώνει την αποφασιστικότητά της να διεκδικήσει τα αιτήματα του ελληνικού εμπορίου στην επόμενη κρίσιμη περίοδο, ξεκινώντας από τη σημερινή επιτυχή κινητοποίηση
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο