Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Αίτημα της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. για παράταση υποβολής Α.Π.Δ.

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
κ. Ιωάννη Βρούτση,

Θεσσαλονίκη 18/10/2012

ΚΟΙΝ: 1) ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
κ. Π. Κοκκόρη
2) ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ 
κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο
3) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
4) O.E.E.-Π.Τ.Κ.Μ.
5) Ε.Ε.Θ.
6) Β.Ε.Θ.
7)  Ε.Β.Ε.Θ.
8)  Ο.Ε.Ε.Θ.
9)  Ο.Β.Σ.Θ.
10)  Ε.Σ.Θ.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Μετά το συνεχιζόμενο αλαλούμ για το θέμα των ΑΠΔ-ΙΚΑ, το μεν ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τμήμα Εσόδων Κοινών Επιχειρήσεων να μας διαβεβαιώνει ότι οι ΑΠΔ-ΙΚΑ του 3ου τριμήνου θα υποβληθούν με μειωμένο συντελεστή εισφορών 1,1%, διότι το λογισμικό τους σύστημα έχει προσαρμοστεί σ’ αυτή την αλλαγή, η δε Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να εκδίδει σήμερα δελτίο τύπου αναφέροντας ότι η καταβολή των εισφορών θα γίνει σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δηλ. εις ολόκληρον.
 
Έχει δε δημιουργήσει σύγχυση και προβληματισμό στους Λογιστές-Φοροτεχνικούς και τα λογιστήρια των επιχειρήσεων μη γνωρίζοντας μέχρι και την παραμονή υποβολής των ΑΠΔ-ΙΚΑ με ποιο καθεστώς θα υποβληθούν αυτές.

Για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και ο εμπαιγμός, απαιτούμε άμεσα το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ να δώσει σήμερα παράταση στην υποβολή των ΑΠΔ-ΙΚΑ και πληρωμή των εισφορών μηνός Σεπτεμβρίου μέχρι 30/11/2012 και να ξεκαθαρίσει με ποιο καθεστώς θα υποβληθούν, προσαρμόζοντας το λογισμικό του σύστημα, διότι τεχνικά δεν μπορούν να υποβληθούν με το παλαιό καθεστώς.
  

Με τιμή
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            
ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                          

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description xristos58gr | Οκτωβρίου 18, 2012 7:54 μ.μ. | Reply
ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ....ΟΤΑΝ Η ΗΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ JONI WOEKER ΕΡΧΕΤΑΙ......ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΘΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ...


Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο