Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.: Καταβολή εισφορών υπέρ Ο.Ε.Κ. & Ο.Ε.Ε. - Χωρίς την μείωση 1,10 θα καταβληθούν οι εισφορές

ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου

Καταβολή εισφορών υπέρ ΟΕΚ & ΟΕΕ

Από τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνεται ότι, μετά την από 17-10-12 επιστολή του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας προς τον Διοικητή του Ιδρύματος, σύμφωνα με την οποία η τροπολογία περί κατάργησης των εργοδοτικών εισφορών υπέρ ΟΕΚ και ΟΕΕ, από 1/9/2012, απεσύρθη από το Κοινοβούλιο και ως εκ τούτου δεν κατέστη νόμος του Κράτους, οι εισφορές ασφαλισμένου και εργοδότη υπέρ των ως άνω Οργανισμών θα καταβληθούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δηλ. εις ολόκληρον. 


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΑΙΣΧΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 12:41 μ.μ. | Reply
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! 20 Ο ΜΗΝΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ?ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ???
image description NIKOS PATELIS | Οκτωβρίου 18, 2012 3:34 μ.μ. | Reply
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Προς τον:
ΔΙΟΙΚΗΤΗ του Ι.Κ.Α. – Τ.Ε.Α.Μ. κο ΡΟΒΕΡΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

Κοινοποίηση:
 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κο ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΑΜΑΡΑ
 ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ κο Γ. ΒΟΥΡΤΣΗ
 Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ
 Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. κο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΡΚΙΔΗ
 Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων

Αρ. Πρωτοκ. Εξερχόμενου: 085
Αθήνα: 18 Οκτωβρίου 2012

Θέμα : Η σημερινή ανακοίνωση του Ι.Κ.Α. αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει κανείς να αναλάβει την ευθύνη του προβλήματος που δημιούργησε το ίδιο σχετικά με την «κατάργηση» του 1,1%

Αξιότιμε Κύριε Διοικητά,
Η σημερινή λακωνική ανακοίνωση αποδεικνύει σε όλους εμάς που τροφοδοτούμε με στοιχεία το ΙΚΑnet ότι δεν αντιληφθήκατε το μέγεθος της οικονομικής ζημίας που προκλήθηκε στον Κλάδο μας. Χωρίς κανένα προβληματισμό (αφού δεν ανακοινώθηκε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και κάποια παράταση) μας ζητάτε επανυπολογισμό των μισθοδοσιών ΚΑΙ επανυποβολή των χιλιάδων ΑΠΔ που κατατέθηκαν ως ορθές μέχρι και σήμερα στο σύστημα του ΙΚΑ καθώς ΚΑΙ εσείς είχατε τροποποιήσει, στο σύστημά σας, τα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορών για να κάνετε έλεγχο κατά την στιγμή της υποβολής.
Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε., δια του Πρόεδρου της, μόλις χθες – και υπό την πίεση των χιλιάδων Συναδέλφων καθώς την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10 (ΝΑΙ σωστά καθώς κατά τον κανονισμό του ΙΚΑ εμείς οι Λογιστές – Φοροτεχνικοί πρέπει να δουλεύουμε ΚΑΙ τις Κυριακές ακόμη και την 25/12) λήγει η πρώτη προθεσμία, επικοιώνησε με την Γενική Διευθύντρα Ασφαλιστικών Υπηρεσιών Κα Χ. ΓΔΟΝΤΑΚΗ:
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
( Αγ. Κωνσταντίνου 8 / 102 41 Αθήνα )
Fax: 210 - 52.27.722 e-mail: [email protected]
Τηλέφωνο Εσωτ
Γενικός Δ/ντής 210 - 52.21.543
210 - 52.15.334 334
Γραμματεία 210 - 52.21.543
210 - 52.15.334 334Η πληροφόρηση που λάβαμε μόλις χθες ήταν ότι «..οι ΑΠΔ θα υποβληθούν με τις μειωμένες εισφορές...».
Δυστυχώς θεωρήσαμε ότι είχαμε υπεύθυνη ενημέρωση και ενημερώσαμε όλο τον Κλάδο που τηρούσε στάση αναμονής περιμένοντας πότε το ΙΚΑ (και το Υπουργείο) θα αποφάσιζε τι ήταν ΝΟΜΙΜΟ και ΔΙΚΑΙΟ να γίνει ενώ οι καταληκτικές προθεσμίες πλησίαζαν και εμείς έπρεπε πλέον να ασχοληθούμε και με τον υπολογισμό του ΦΠΑ για ΟΛΕΣ τις επιχειρήσεις.
Όμως τελικά αντί να επικρατήσει το ΔΙΚΑΙΟ επικράτησε το «νόμιμο» και η εύκολη λύση : ΟΛΟ το ΚΟΣΤΟΣ στις επιχειρήσεις και φυσικά κατά 100% στους Λογιστές (ελεύθερους επαγγελματίες ή μισθωτούς ).
Και όμως υπάρχουν λύσεις, απλές και με ελάχιστο κόστος.

Και σας προτείνουμε το εξής εύκολο να υλοποιηθεί:
1.- Να πληρωθούν οι εισφορές εξωλογιστικά, δηλαδή με τον υπολογισμό του 1,1% επί των συνολικών μικτών αποδοχών του μηνός Σεπτεμβρίου – κάθε επιχείρησης - χωρίς να γίνει αλλαγή των ενσήμων ανά εργαζόμενο και
2.- Το μηχανογραφικό σύστημα του ΙΚΑ να προσθέσει στις ασφαλιστικές εισφορές του μηνός Σεπτεμβρίου το αντίστοιχο «οφειλόμενο ποσό» 1,1% επί των μικτών αποδοχών της κάθε επιχείρησης.

Και επιπλέον να μην τεθεί πρόστιμο για την τυχόν εκπρόσθεσμη πληρωμή σε κάποιες περιπτώσεις που δεν θα έχει φθάσει έγκαιρα η ενημέρωση για το πρόσθετο 1,1% εφόσον τα υπόλοιπα ένσημα έχουν καταβληθεί εμπρόθεσμα.
Όλα τα προβλήματα έχουν λύσεις αρκεί να υπάρχει η βούληση (και η πολιτική) οι αποφασιζόμενες λύσεις να είναι ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ για το σύνολο των πλευρών ιδιαίτερα όταν ο Κλάδος και οι επιχειρήσεις απλά υπάκουσαν στις οδηγίες της Διοίκησης του Ι.Κ.Α.

Και επιτέλους ας βρεθεί κάποιος με το πολιτικό θάρρος να εισηγηθεί την αλλαγή του Κανονισμού του Ι.Κ.Α. αναφορικά με τις καταληκτικές ημερομηνίες της ΑΠΔ και να υπάρχει ΜΙΑ καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή ΑΠΔ στο τέλος του επόμενου μήνα από την λήξη κάθε ημερολογιακού τριμήνου. Η απόφαση για μηνιαία υποβολή θα ανεβάσει το λειτουργικό μας κόστος που ΠΡΕΠΕΙ να το μετακυλύσουμε στις επιχειρήσεις.

Όλοι εμείς λοιπόν που αποτελούμε τους «χειριστές» του ΙΚΑΝΕΤ δηλώνουμε προκαταβολικά την αδυναμία μας αλλά και την άρνησή μας να υπηρετήσουμε την λογική της εξόντωσης της ανθρώπινης φύσης μας και της μετατροπής μας σε απρόσωπες επεκτάσεις υπολογιστικών μηχανών.
 Λέμε ΝΑΙ στην έγκαιρη διασταύρωση των πληροφοριών ως προς την συνέπεια καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, αν και ο μήνας είναι υπερβολικός , καθώς οι επιχειρηματίες, εν μέσω της κρίσης, «παραβλέπουν» την υποχρεώσή τους να μας δώσουν έγκαιρα τα ασφαλιστικά ημερομίσθια των εργαζομένων τους καθώς ούτως ή άλλως δεν καταβάλλουν το σύνολο των αμοιβών ή αδυνατούν να πληρώσουν εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές εισφορές .
 Όμως λέμε ΟΧΙ στην φυσική & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ εξόντωσή μας λόγω της, πρόδηλης, αδυναμίας του μηχανογραφικού συστήματος του IKANET να υποστηρίξει την ταυτόχρονη υποβολή όλων των Α.Π.Δ. τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Διατελούμε με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
image description ΘΥΜΑ ΜΟΝΙΜΩΣ | Οκτωβρίου 19, 2012 1:00 μ.μ. | Reply
ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΑΝΑ, ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ !!!
image description ΕΛΕΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 12:42 μ.μ. | Reply
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΔ???????????ΤΙΠΟΤΑ????????????????ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ???????????
image description Game over...... | Οκτωβρίου 18, 2012 12:09 μ.μ. | Reply
Ευτυχώς, που έβγαλε χτες ανακοίνωση η ΠΟΦΕΕ.........
image description ΓΙΑΝΝΗΣ Ι. | Οκτωβρίου 18, 2012 12:35 μ.μ. | Reply
ΓΕΛΟΙΟΙ Ε ΓΕΛΟΙΟΙ
ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΩΣΤΑ?
image description max | Οκτωβρίου 18, 2012 9:06 μ.μ. | Reply
βρε ουστ κ@λομπινέδες. Κωπρόσκυλα του κερατά. Δεν έχετε σεβαστεί ποτέ και κανέναν Μαυρογυαλούροι του Κώλου. Αλλά εμεις φταίμε που δεν σας .............. Αιντε και βρίζω άσχημα .
image description ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Ν | Οκτωβρίου 18, 2012 12:56 μ.μ. | Reply
KAI OI ΑΠΔ? ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΠΟΣΟΣΤΑ?
image description nikoskam | Οκτωβρίου 18, 2012 12:56 μ.μ. | Reply
ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ
image description trapezokomos | Οκτωβρίου 18, 2012 12:10 μ.μ. | Reply
μετα την ανακοινωση της ποφεε χθες ενημέρωσα για 4η φορά τους πελάτες το τι σκατά χρωστάνε βασει των μειωμενων εισφορών.σημερα λεει χωρίς μείωση...ρε δεν πάτε να....έχουμε φτάσει στα όρια της υπομονής ρε!τι θα κανουμε με τις απδ ;π[οτε θα προλάβουμε μεσα σε 2 μερες να ξανααλλαξουμε στο χερι όλες?όπως λεει και ο Ιώβ "η υπομονη εχει και τα όρια της"
image description Κατερίνα | Οκτωβρίου 18, 2012 12:22 μ.μ. | Reply
ΧΘΕΣ Η ΠΟΦΕΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΔ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ
image description VICKOULA | Οκτωβρίου 18, 2012 12:38 μ.μ. | Reply
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΛΕΟΣ ??????????
image description elena | Οκτωβρίου 18, 2012 12:03 μ.μ. | Reply
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ??? ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΣΚ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΥΡΙΟ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕ ΣΕ 1 ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ...ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ -1,1%...ΕΛΕΟΣ!!!!!
image description NAPOLEON | Οκτωβρίου 18, 2012 12:56 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΔ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΔ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
image description NAPOLEON | Οκτωβρίου 18, 2012 12:52 μ.μ. | Reply
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ
image description Nick | Οκτωβρίου 18, 2012 12:25 μ.μ. | Reply
Το επιμελητήριο και οι οργανώσεις μας τι λένε; Το δήθεν ενδιαφέρον τους που το εκφράζουν με συνεχής αιτήσεις για παρατάσεις δεν μας χρειάζεται. Να γίνονται όλα στην ώρα τους και σωστά. Τώρα είναι που πρέπει να υποστηρίξουν τον κλάδο. Νομικά τμήματα έχουν να στραφούν εναντίον του ΙΚΑ που ανακοινώνει ότι του έρθει και κάθε υπεύθυνο και ας διεκδικήσει αμοιβή ή αποζημίωση για τα λογιστικά γραφεία . Ας καταθέσουν μία αγωγή και εγώ την υπογράφω πολύ ευχαρίστως. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.
image description ΓΙΑΝΝΗΣ Ι. | Οκτωβρίου 18, 2012 12:55 μ.μ. | Reply
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΓΕΝΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝΕ ΧΤΕΣ?
ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ?
image description theopax | Οκτωβρίου 18, 2012 1:07 μ.μ. | Reply
Ποιες εισφορές ασφαλισμένου::::: μόνο για τον εργοδότη δεν ήταν ;;; ...
image description ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:17 μ.μ. | Reply
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΖΩΑ....ΤΟΥ ΙΚΑ
image description Γιώργος | Οκτωβρίου 18, 2012 1:55 μ.μ. | Reply
Ρε πάτε καλά ;πρώτη φορά νιώθω τόσο μετέωρος απέναντι στους πελάτες μου
image description ΚΕΡΚΥΡΑ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:33 μ.μ. | Reply
ΧΤΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ....? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ? ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΔ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΥΠΟΒΟΛΕΣ ΜΕ ΔΙΣΚΕΤΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ?ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΕ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΕ ΔΙΣΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ..ΔΙΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΩΣ..
image description ΛΟΓΙΣΤΗΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:57 μ.μ. | Reply
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΛΛΑΧΘΟΥΝ?ΤΙ ΑΠΔ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ?ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ?ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΔ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ,ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!
image description access | Οκτωβρίου 18, 2012 1:26 μ.μ. | Reply
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΛΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΑΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ η ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΟΥ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ??? ΜΕ "ΧΑΛΑΕΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ Η ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ !!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ???
η μηπως απλά...
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ... ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
image description 2 | Οκτωβρίου 18, 2012 1:12 μ.μ. | Reply
oya xa xa oua xa me ena mpoykali roumi
image description Κωνσταντίνος | Οκτωβρίου 18, 2012 1:26 μ.μ. | Reply
Σας τα έλεγα εγώ χθες ότι …… δεν υπάρχει «μπάχαλο» αλλά ……… ευνομούμενη πολιτεία και δεν το λάβατε υπόψη σας !!!! …… όπως διαπιστώσατε σήμερα δεν κυβερνιέται η χώρα μόνο με .... δελτία τύπου αλλά και με …. Υπουργικές Επιστολές (μην μπερδευτείτε ΟΧΙ Υπουργικές Αποφάσεις) ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ» ΠΑΡΑΚΑΛΩ έτσι λοιπόν «…μετά την από 17-10-12 επιστολή του Υπουργού ……» συμβαίνουν όλα αυτά τα … ωραία. Λοιπόν «ΚΥΡΙΕ ΛΟΓΙΣΤΑ», Μ----α, τι κάθεσαι και διαβάζεις νομοθεσία και όλα τα υπόλοιπα κουραστικά και περιττά για να κάνεις την δουλεία σου (δεν είναι λάθος ο τόνος) πες στους υπουργούς να στέλνουν από μία επιστολή κάθε μέρα ώστε να ξέρουμε τι θα κάνουμε την συγκεκριμένη μέρα …... Παρακαλούμε η επιστολή του κάθε Υπουργού …… να έρχεται πρωί – πρωί για να μην μπερδευόμαστε και εφαρμόσουμε την επιστολή της προηγούμενης μέρας ……… ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ και να τα θυμάστε όλα αυτά και μπροστά στην κάλπη και στους ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ αγώνες στο «πεζοδρόμιο»
image description ΑΡΧΑΝΙ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:38 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ;ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΟΥΝ;ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ
image description XR.E | Οκτωβρίου 18, 2012 1:17 μ.μ. | Reply
O ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΕΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ???????
image description Nikolas | Οκτωβρίου 18, 2012 1:45 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟ ΑΡΚΕΤΩΝ ΜΗΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΣΑ ΥΠΕΡ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!!!
image description ΠΟΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:29 μ.μ. | Reply
ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΕΧΘΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ............
image description xristosnlogist | Οκτωβρίου 18, 2012 1:49 μ.μ. | Reply
Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ .....ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...................ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΠΟΦΕΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΧΘΕΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ? ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...........ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ?
image description ΚΩΣΤΑΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:17 μ.μ. | Reply
Το ΙΚΑ μετά τις συντάξεις σε πεθαμένους μοιράζει λεφτά και σε πεθαμένους οργανισμούς.
image description ΜΠΑΧΑΛΟ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:04 μ.μ. | Reply
Ρε άντε ούστ.Είστε ανίκανοι ,επικίνδυνοι,γελοίοι και καραγκιόζηδες.Διοίκηση του Ικα σού λέει ο άλλος.Ενα χολοχανείο είναι γενικώς όλο το Δημόσιο.
image description Φουκαράς Λογιστάκος | Οκτωβρίου 18, 2012 1:37 μ.μ. | Reply
Ούφ πιά ησύχασα !!!! Ξέρω επιτέλους τί να κάνω βρε αδερφέ !!! Θα κάνω μία ΑΠΔ με παλιά ποσοστά και μία με τα νέα. Θα δώ το φλιτζάνι και θα αποφασίσω !! Ότι κάτσει θα το ανακοινώσω με δελτίο τύπου και τέλος. Είναι τόσο απλό και το κάναμε μέγα θέμα πιά !!!!!!!!!
image description νικοσ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:12 μ.μ. | Reply
90 μισθοδοσιες που υπολογισα και ενημερωσα τους πελατες μου τωρα πρεπει να τις ξαναυπολογισω και να ξαναενημερωσω ολους τους πελατες. ποτε? τοσες εργατοωρες χαμενες και εχουμε και ΦΠΑ, ΓΕΜΗ κτλ, και θα πρεπει απο την αλλη βδομαδα να βγαζω και μισθοδοσιες Οκτωβριου γιατι πρεπει 5 νοεμβρη να πληρωσουν? αλλα φυσικα γαιδουρια που δεν τους νοιαζει το αγχος και η δουλεια των αλλων γιατι αυτοι δεν εργαστηκαν μια ωρα στη ζωη τους περιμενουμε να βρουν το φιλοτιμο να ζητησουν συγνωμη?
image description X | Οκτωβρίου 18, 2012 1:10 μ.μ. | Reply
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ :

1)ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

2) TH NOMIKH ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΗΜΩΝ, ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

3) ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ.λπ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΥΠΕΡ ΟΕΚ ΚΑΙ ΟΕΕ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
( Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ)
image description ΜΠΛΑ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:24 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ; ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...........................................................
image description ΝΙΚΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:10 μ.μ. | Reply
ΚΑΛΑ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ .ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ.......................
image description Κωνσταντίνος | Οκτωβρίου 18, 2012 1:20 μ.μ. | Reply
Προσπαθώ να κάνω χιούμορ αλλά μου βγαίνει πολύ μαύρο, γιατί μαύρα είναι τα πράγματα και δεν αφορά μόνο τις διαδικασίες αυτού του κράτους, αλλά και την ουσία των πραγμάτων και η ουσία είναι ότι όσο πάμε και φτωχαίνουμε σαν λαός και υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε και αυτοί, οι κυβερνώντες, συνεχίζουν, ασυγκίνητοι, το ίδιο καταστροφικό τους έργο. Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε
image description ΜΑΡΙΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:39 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΧΕΤΑΙ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΚΑ) ΑΠΔ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΩ ΖΗΤΑΕΙ (ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ!!! ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ "ΣΚΑΣΕΙ" Η ΑΠΔ (ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΛΑΘΩΝ) ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΠΚ
image description maria | Οκτωβρίου 18, 2012 1:18 μ.μ. | Reply
ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ? ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
image description John | Οκτωβρίου 18, 2012 1:47 μ.μ. | Reply
Εγω εχω ηδη στειλει 25 ΑΠΔ με μειωμενα ποσοστα? Τι γινετε τωρα? Διορθωσεις στα αντιστοιχα υποκ/τα του ΙΚΑ? Ρε πατε καλα ρε???
image description dd | Οκτωβρίου 18, 2012 3:39 μ.μ. | Reply
Εμείς θα τρέχουμε. Τι τους νοιάζει?
image description ΦΤΟΥ ΣΑΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:22 μ.μ. | Reply
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ 21/10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΔ ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ; ΣΑΣ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ . ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ,ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΜΕ .
ΑΜΕΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ.
image description ΠΕΤΡΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 1:47 μ.μ. | Reply
ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΥΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
image description ΥΠΟΥΡΓΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 2:19 μ.μ. | Reply
Το βράδυ στις ειδησεις θα ανακοινωθουν οι τροποι διορθωσης των ΑΠΔ για αυτους που ήδη εχουνε στείλει με τις μειωμενες εισφορες.
Ολα εινα ελεγχομενα.
image description agamemnon | Οκτωβρίου 18, 2012 2:34 μ.μ. | Reply
αφού δεν ήταν νόμος του κράτους, γιατί βιαστήκατε να δώσετε εντολή να ισχύσει από τον Σεπτέμβρη η μείωση; Που το είδατε γραμμένο; Γιατί όλα τα λογισμικά προγράμματα μισθοδοσίας έσπευσαν να αλλάξουν τις εισφορές; ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ;;;;

image description dhmhtra | Οκτωβρίου 18, 2012 2:44 μ.μ. | Reply
Καλά για αυτές τις οχτώμιση γραμμές που δεν λύνουν και όλα τα θέματα του προβλήματος χρειάστηκαν τόσες ημέρες;;; Να παραιτηθεί και ο Υπουργός Εργασίας, όχι μόνο ο διοικητής του ΙΚΑ... Όσο για την ΠΟΦΕΕ συμφωνώ με τον Πέτρο... ΑΙΣΧΟΣ
image description ANONYMOS | Οκτωβρίου 18, 2012 2:19 μ.μ. | Reply
ΤΥΧΑΙΟ !!!!! ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ!!!!!!!!!!
image description gus | Οκτωβρίου 18, 2012 2:53 μ.μ. | Reply
Τα χάος που θα δημιουργηθεί θα πρέπει να γίνει μάθημα στο ΙΚΑ να μην "νομοθετεί" με εγκυκλίους πλέον ούτε με Δελτία τύπου.
'Οπως άλλωστε έχει κάνει με την αλλαγή της ημερομηνίας πληρωμής των εισφορών την 5η κάθε μήνα .
Ούτε σε αυτή την περίπτωση έχει ψηφιστεί ο νόμος εαν θυμάμαι καλά.
image description ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 2:26 μ.μ. | Reply
Τι λεει τωρα ο υπουργος?
image description Aparadektos | Οκτωβρίου 18, 2012 2:21 μ.μ. | Reply
Δημόσιο 4 ever!!!
image description 99%+1% ΑΧΡΗΣΤΟΙ | Οκτωβρίου 18, 2012 2:10 μ.μ. | Reply
ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ?
image description ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 2:12 μ.μ. | Reply
ΑΘΛΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description Τάσος | Οκτωβρίου 18, 2012 2:51 μ.μ. | Reply
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί ή κατάσταση. Τελικά τι θα κάνουμε ΦΠΑ να βγάλουμε , Μισθοδοσία να επαναυπολογίσουμε ,ΑΠΔ να ξαναστείλουμε, διόρθωση εγγραφών μισθοδοσίας να κάνουμε, βιβλία να τυπώσουμε , ΓΕΜΗ να φτιάξουμε. Τι μας περάσανε ...... E Λ Ε Ο Σ. kalo kouragio όπως θα έλεγε και ο ερωπαίος επίτροπος. Ε ρε μιά Τρόϊκα μου μας χρειάζεται......
image description Γιάννης Νανούρης | Οκτωβρίου 18, 2012 2:37 μ.μ. | Reply
Αντιδράσεις…βρισιές…αγανάκτηση…επιχειρήματα…σκέψεις…ιδέες…προτάσεις.
Γιατί συνάδελφοι όλα αυτά πίσω από χαριτωμένα nicknames ?
Έχουμε να φοβηθούμε κάτι ή ανώνυμα είναι πολύ πιο εύκολο να καταθέτει κάποιος μια ακραία άποψη ;
Είμαστε σοβαροί άνθρωποι…είμαστε επαγγελματίες και είμαστε επώνυμοι.
image description ΓΙΩΡΓΟΣ Π | Οκτωβρίου 18, 2012 2:07 μ.μ. | Reply
κάθεστε και ασχολήστε με τους αχαρακτήριστους και δεν βγαίνετε στους δρόμους. Προσωπικά απεργώ ( με 6 υπαλλήλους ) και είμαι διαθετιμένος να ακολουθήσω το παράδειγμα των συναδέλφων της Άνδρου και να αποκλείσουμε τις δημόσιες υπηρεσίες. Κουαράστηκα να απολογούμε στος πελάτες μου κάθε λίγο και λιγάκι για τις αποφάσεις του μπουρδέλου του κράτους και τους ηλίθιους που αποφασίζουν
image description MARY | Οκτωβρίου 18, 2012 2:07 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ........
image description DC028164956 | Οκτωβρίου 18, 2012 2:50 μ.μ. | Reply
Πέρα για πέρα ηλίθιοι και επικίνδυνοι..... Πρέπει επί τέλους να σταματήσουμε να χορεύουμε στους ρυθμούς τους. Να μην στείλει κανένας τίποτε ούτε στο ΙΚΑ ούτε στο TAXIS. Απεργία μωρέ.......χίλια αιτήματα έχουμε. Ας τους δώσουμε να καταλάβουν τι δύναμη έχουμε.
image description armda | Οκτωβρίου 18, 2012 2:30 μ.μ. | Reply
ποιος εβγαλε την ανακοινωση τησ ποφεε.ονοματα τωρα
image description g | Οκτωβρίου 18, 2012 2:33 μ.μ. | Reply
ΒΑΡΕΘΗΚΑ !!
image description Αγγελος | Οκτωβρίου 18, 2012 2:31 μ.μ. | Reply
ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΗΛΙΘΙΟΙ.
Ποιος θα ξαναφτιαξει τις ΑΠΔ????και ποτε????
Ποιος θα ξαναβγαλει μισθοδοσια Σεπτεμβριου και Οκτωβριου??????
Αυτοι που εχουν πληρωσει ηδη τις εισφορες τι θα κανουν????????
Εεεεεεεεε????????
ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
image description Aparadektos | Οκτωβρίου 18, 2012 2:01 μ.μ. | Reply
Κρίσιμα ερωτήματα:

1) Αυτή η διοίκηση του ΙΚΑ που δημιούργησε ολο αυτό το πρόβλημα ΠΟΤΕ θα ανακοινώσει την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της?

2) Για όσους εχουν ήδη υποβάλλει τις ΑΠΔ πως θα το διορθώσουν?
image description ss | Οκτωβρίου 18, 2012 3:47 μ.μ. | Reply
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ...
image description Kos | Οκτωβρίου 18, 2012 2:47 μ.μ. | Reply
Εδώ http://www.ika.gr/gr/infopages/contact/addresses/1001.cfm Τα τηλέφωνα της διοίκησης του ΙΚΑ. Ας πάρουμε όλοι για να τους πούμε ότι γράφουμε εδώ. Και δε λέω για μία φορά αλλά σε καθημερινή βάση μπινελίκι.
image description avg | Οκτωβρίου 18, 2012 2:54 μ.μ. | Reply
Τωρα μπηκα στην απδ και δεχεται πλεον τα παλια ποσοστα.Καλα κανω και περιμενω τελευταια στιγμη να στειλω τα παντα με αυτους που εχουμε μπλεξει.
image description ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!! | Οκτωβρίου 18, 2012 2:47 μ.μ. | Reply
Απόψε, σήμερα και χτες όλες οι πόρτες ειν΄ κλειστές κι εγώ είμαι απόξω, και μες το θάμπος το θαμπό παίρνω αμπάριζα να μπω και με πετάνε… ΟΟΞΩ. Όλος ο κόσμος μ΄ αγνοεί, βαρέθηκα πια τη ζωή, τους φ(θ)όνους και τα μίση, αλί-αλί-και-τρισαλί, φωνάξτε αμέσως τον Αλή να με καρατομήσει…
image description APO CHANIA | Οκτωβρίου 18, 2012 2:23 μ.μ. | Reply
ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ .....ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ.....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ Π Ε Ρ Ι Π Τ Ω Σ Ι Ο Λ Ο Γ Ι Α ..................ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ......ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ...........
image description PantelisCh | Οκτωβρίου 18, 2012 2:43 μ.μ. | Reply
Δηλαδή σήμερα στο ΙΚΑ κάποιος δούλεψε για να στείλει την ανακοίνωση;
image description ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 2:52 μ.μ. | Reply
ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ. ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟΥ.
image description ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ: | Οκτωβρίου 18, 2012 2:30 μ.μ. | Reply
Ουγκαγκαμπουμ μπουμ μπουμ αουντιγκιρλγκαγκα αουγκιγκι αουγκιγκι μπαντιρλιγκαγκα
image description AISXOS | Οκτωβρίου 18, 2012 3:44 μ.μ. | Reply
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ .......
image description Γιάννης Νανούρης | Οκτωβρίου 18, 2012 2:41 μ.μ. | Reply
Αντιδράσεις…βρισιές…αγανάκτηση…επιχειρήματα…σκέψεις…ιδέες…προτάσεις.
Γιατί συνάδελφοι όλα αυτά πίσω από χαριτωμένα nicknames ?
Έχουμε να φοβηθούμε κάτι ή ανώνυμα είναι πολύ πιο εύκολο να καταθέτει κάποιος μια ακραία άποψη ανώνυμα;
Είμαστε σοβαροί άνθρωποι…είμαστε επαγγελματίες και είμαστε επώνυμοι.
image description kos | Οκτωβρίου 18, 2012 2:30 μ.μ. | Reply
Σε επικοινωνία που είχα τώρα με τη διεύθυνση του ΙΚΑ, μου μεταφέρθηκε εκτός της συμφωνίας με την όλη αγανάκτηση ότι:
1. Θα δωθεί παράταση για τις ΑΠΔ
2. Θα υποβαλλονται με τα παλιά ποσοστά
3. Όσες υποβλήθηκαν μέχρι τώρα με τα μειωμένα θα τροποποιηθούν αυτόματα από τους ίδιους.
4.Ανακοίνωση θα βγεί για όλα τα παραπάνω σήμερα.
Στο ερώτημα γιατί δεν έχει βγεί ΗΔΗ η ανακοίνωση τοποθέτησε την ευθύνη στο υπουργείο από το οποίο αναμένονταν οδηγίες και εξέφρασε τη συμφωνία του για όλα μας τα παράπονα
image description !!!!!!!! | Οκτωβρίου 18, 2012 2:18 μ.μ. | Reply
καπως καλυτερα νιωθω...............για να δουμε.
Ευχαριστουμε συναδελφε για την ενημέρωση.
image description PantelisCh | Οκτωβρίου 18, 2012 2:28 μ.μ. | Reply
Ποια είναι πλέον τα παλιά; Το προ μείωσης ή τα μετά;
image description ??? | Οκτωβρίου 18, 2012 3:52 μ.μ. | Reply
ψαξε ψαξε δε θα τοβρεις !!!!
image description Nadia | Οκτωβρίου 18, 2012 2:26 μ.μ. | Reply
Μπάχαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να παραιτηθούν οι απαράδεχτοι!!!
image description ARGITIS | Οκτωβρίου 18, 2012 3:42 μ.μ. | Reply
ΠΟΦΕΕ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 17/10/2012)
Σε επικοινωνία που είχε η Ομοσπονδίας μας με το τμήμα Εσόδων του ΙΚΑ, οι Α.Π.Δ. θα υποβληθούν κανονικά μειωμένες κατά 1,10%.

-- ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ....έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.
-- ΑΝ είχε ξεκινήσει η "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ" ΜΠΟΡΕΙ και να μας κάνανε ρόμπα.
image description Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο | Οκτωβρίου 18, 2012 3:47 μ.μ. | Reply
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
ΑΣ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
image description alexandroskoulouris | Οκτωβρίου 18, 2012 3:59 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ...!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!Κ ΕΠΕΤΑΙ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
image description ΛΑΡΙΣΑ | Οκτωβρίου 18, 2012 3:38 μ.μ. | Reply
ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ? ε?
image description MARIO | Οκτωβρίου 18, 2012 3:07 μ.μ. | Reply
ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΔ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΔ, ΕΛΕΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!
image description angel | Οκτωβρίου 18, 2012 3:02 μ.μ. | Reply
ΡΕ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ .........ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΝΑΙ
image description !!! | Οκτωβρίου 18, 2012 3:23 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.
image description I love greek dimosio | Οκτωβρίου 18, 2012 3:29 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ....

ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΤΣΑΤΣΑ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟ-ΧΑΝΕΙΟ!!!!

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ? Ε ΡΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝ ΧΑΜΕΝΕΣ....

ΩΩΩΩΞΩΩΩΩΩ..............
image description Alex | Οκτωβρίου 18, 2012 3:15 μ.μ. | Reply
Περιμένω με αγωνία ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ για το χθεσινό φιάσκο !!!
image description Γιάννης Μουτσάτσος | Οκτωβρίου 18, 2012 3:37 μ.μ. | Reply
Είναι απολύτως δικαιολογημένη η αγανάκτηση και ο θυμός όλων των συναδέλφων, για τα καραγκιοζιλίκια που δυσχεραίνουν τη δουλειά μας. Θεωρώ όμως ότι θα πρέπει ΟΛΟΙ μας μέσω των συλλόγων μας, να πιέσουμε ώστε να φτάσει όλη αυτή η αγανάκτηση και ο θυμός στους αρμοδίους που τα προκάλεσαν. Καλές είναι οι βρισιές, πρέπει όμως και να προτείνουμε συγκεκριμένες ενέργειες... και δεν εννοώ απεργία, γιατί θα την πληρώσουν οι πελάτες μας... Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα και συλλογικά. Και συμφωνώ με το συνάδελφο Νανούρη, ότι θα πρέπει να γράφουμε και να βρίζουμε επώνυμα. Ο "επώνυμος θυμός" έχει περισσότερη αξιοπιστία, στην ουτοπική ίσως περίπτωση ότι όλα αυτά μπορεί να τα διαβάσει και κάποιος από τους ανεύθυνους "υπευθύνους"...
image description ΛΟΓΙΣΤΑΡΑΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 4:12 μ.μ. | Reply
Συνάδελφοι είστε κοροϊδα!!!Εγώ έχω όλες τις ΑΠΔ έτοιμες προς υποβολή και δεν υπέβαλα καμία και ακόμα γελάω με τα χάλια σας.Οι τάξεις και το κλειστό λόμπι των επιμελητήριών σας μάρανε ενώ δεν ξέρετε την τύφλα σας!!!
image description ΚΩΣΤΑΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 4:22 μ.μ. | Reply
Προφανώς εχεις 5-6 μισθοδοσιες να βγαλεις! αν ομως ειχες 300 οπως εγω ποτε θα τις εστελνες? απο σημερα το μεσημερι μεχρι αυριο? τι ειμαστε μηχανες?
image description γιαννης | Οκτωβρίου 18, 2012 4:53 μ.μ. | Reply
00 μισθοδοσίες ? δηλ πόσα βγάζεις ? 30000 το μηνα ? .....την υγεια σου να εχεις και υπομονή με ο΄λους αυτους που συνεργαζεσαι.
image description agamemnon | Οκτωβρίου 18, 2012 5:17 μ.μ. | Reply
Εύγε. Πώς θα τις αλλάξεις το σκέφτηκες; Επίσης, πώς θα ενημερώσεις τους πελάτες σου για την αλλαγή της οφειλής;
image description ΠΝΕΥΜΑ | Οκτωβρίου 18, 2012 7:07 μ.μ. | Reply
Ωραία, γράφει ο κάθε ηλίθιος και πουλάει και πνεύμα
image description P.S | Οκτωβρίου 18, 2012 4:18 μ.μ. | Reply
Δυστυχώς το ότι είναι άχρηστοι και ανίκανοι τόσο από την πλευρά του υπουργείου και τις διοίκησης του ΙΚΑ, όσο και από την πλευρά της ΠΟΦΕΕ είναι πλέον ευδιάκριτο σε όλους (πιστεύω ότι το ξέρουν και αυτοί), το κακό τις υπόθεσης είναι ότι πλέον είναι και επικίνδυνοι. Άνθρωποι που στον ιδιωτικό τομέα δεν θα τους εμπιστευόταν κανείς να διοικήσουν ούτε ψιλικατζίδικο παίρνουν αποφάσεις για μια χώρα. Κάποτε υπήρχε η λέξη «τσίπα», «φιλότιμο» και έβλεπες και καμιά παραίτηση τώρα βλέπεις μόνο χοντρόπετσους καρεκλοκένταυρους μωρούς που νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους μιας μπανανίας ……….εγώ πάντως δεν θα τους κάνω την χάρη ………..
Ζήτω η Λογική!!!!
image description vlastaras | Οκτωβρίου 18, 2012 4:01 μ.μ. | Reply
οι κωδικοι ΟΣΥΚ στο site του ΙΚΑ αλλαξαν στα παλια ποσοστα.
αρα ΑΠΔ & ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ χωρις την εκπτωση του 1,1%
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 4:13 μ.μ. | Reply
Θεέ μου...
image description Dimpapathe | Οκτωβρίου 18, 2012 4:02 μ.μ. | Reply
Να πανε όλοι να απδ μπιπ !
image description ΦΟΝΙΚΟ ΜΠΙΖΕΛΙ | Οκτωβρίου 18, 2012 4:22 μ.μ. | Reply
Η ΠΙΣΙΝΗ ΜΟΥ Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 2012!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ?Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙ Η ΜΠΟΥΜΠΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ !!!!!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΜΙΣΘΟΔΙΕΣ 9/2012!!!!
image description 2 | Οκτωβρίου 18, 2012 8:16 μ.μ. | Reply
foniko mpizeli x 2 + epayxanw
image description λογιστής | Οκτωβρίου 18, 2012 5:37 μ.μ. | Reply
Στο διάολο και ακόμα μακρύτερα που νομίζετε πως θα με στείλετε με την ανεπάρκειά σας μια ώρα αρχίτερα στο λάκο. Αλλά καλά κάνετε αφού εμείς μόνο να φτιάχνουμε κώδικες δεοντολογίας ξέρουμε. Ούστ γομάρια. (Και να δημοσιευτεί παρακαλώ αφού θεωρώ πως εκφράζεται μέσω του σχολίου μου το σύνολο των λογιστών)
image description MIXALIS CHANIA | Οκτωβρίου 18, 2012 5:54 μ.μ. | Reply
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΜΑΘΕ Η ΓΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΚΑ....
image description GRECTORAS | Οκτωβρίου 18, 2012 5:03 μ.μ. | Reply
Αν σε κοροϊδέψει κάποιος μια φορά είναι ντροπή του,αν σε κοροϊδέψει δυο φορές είναι ντροπή σου,αν σε κοροϊδέψει τρεις.....????
image description αρχαίος | Οκτωβρίου 18, 2012 5:06 μ.μ. | Reply
Άμα δεν αντιδράσεις είσαι κορόιδο ή αλλιώς στην καθομιλουμένη αυτός ο οποίος ποιεί πεοταλάντωση, η δια της χειρός εξαναγκαζομένη.!!!!!!!!!
image description KARAKAS | Οκτωβρίου 18, 2012 5:49 μ.μ. | Reply
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ!!!!ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ?ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΚΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ..
image description Nicolas | Οκτωβρίου 18, 2012 6:27 μ.μ. | Reply
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Κάτι πολύ κακό τους έχουμε κάνει σα κλάδος (λογιστών) και συνέχεια εφευρίσκουν τρόπους νέων βασανιστηρίων.
image description xristos58gr | Οκτωβρίου 18, 2012 6:41 μ.μ. | Reply
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ...ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ....ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ .....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ,....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΔΟΙΚΗΤΗΣ ΙΚΑ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΤΛ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ( ΟΥΤΕ ΑΠΔ ΜΗΝΙΑΙΑ ...) ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΔ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ .....
image description BILL | Οκτωβρίου 18, 2012 6:35 μ.μ. | Reply
ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Κ ΜΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.Ε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ?
image description 041624566 | Οκτωβρίου 18, 2012 6:57 μ.μ. | Reply
ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ Η ΠΟΦΕΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΘΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΔ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ . ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!
image description tsarlly | Οκτωβρίου 18, 2012 6:12 μ.μ. | Reply
Τα γίδια στο οικονομικό επιμελητήριο τι έχουν να πούνε.................... θα κάνουν καμιά δήλωση ή θα παίζουν πασιέντζες και θα ανταλλάσσουν συνταγές
image description ΛΟΓΙΣΤΗΣ | Οκτωβρίου 18, 2012 6:57 μ.μ. | Reply
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΡΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
image description CHR. | Οκτωβρίου 18, 2012 6:11 μ.μ. | Reply
ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Ε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
image description Bill | Οκτωβρίου 18, 2012 6:03 μ.μ. | Reply
Μήνυμα σε όσους δεν συμμετείχαν στη σημερινή απεργία:
"Μήπως σας αξίζει αυτή η συμπεριφορά; Ε;"
image description Γ. Ο. | Οκτωβρίου 18, 2012 6:18 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ; ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΕΛΩ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
image description το taxheaven σημερα λεει: | Οκτωβρίου 18, 2012 7:20 μ.μ. | Reply
Είπαν: " Το κακό όταν είσαι παράνομος είναι ότι δεν έχεις την προστασία του νόμου. "
Truman Capote
image description ποφεε | Οκτωβρίου 18, 2012 7:47 μ.μ. | Reply
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΕΣ,ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ .......ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΜΗ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ(ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ????)...
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ???ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ...ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ....ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ..ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ....ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο