Ειδήσεις Υπενθυμίσεις

Ανοικτή από σήμερα η υπηρεσία Χορήγησης Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης

Υπηρεσία Χορήγησης Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης .

Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλλετε Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης , λειτουργώντας ως Δικαιούχος / Υποψήφιος Δικαιούχος του Επιδόματος, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας λειτουργώντας ως Διαχειριστής - Εκπρόσωπος των ενοίκων της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην πρώτη έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη μόνο η λειτουργικότητα που αφορά στους διαχειριστές-εκπροσώπους πολυκατοικιών.

Σχετικός Σύνδεσμος
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Κωνσταντίνος | Οκτωβρίου 17, 2012 3:03 μ.μ. | Reply
Ετοιμαστείτε συνάδελφοι ..................... έρχεται ο "Ηφαιστος" ........... θεός της φωτιάς .... στα μπατζάκια μας .......... ή μήπως νομίζετε πως θα γλυτώσουμε ...... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ
image description SOYLA | Οκτωβρίου 17, 2012 3:21 μ.μ. | Reply
Σωστά... Πρώτα απευθυνόμαστε στις μεγάλες κυρίως πόλεις, όπου δεν υπάρχουν μονοκατοικίες, και η θερμοκρασία εξακολουθεί να κινείται πάνω από 25 βαθμούς. Στα ορεινά χωριά που η θερμοκρασία έχει πέσει σε μονοψήφιο, ας περιμένουν... Όχι ότι θα βάλουν πετρέλαιο, αλλά λέμε τώρα. Παντού υπάρζει και κάποιος τρελός...
image description KOSMASKOSMIDIS | Οκτωβρίου 17, 2012 4:29 μ.μ. | Reply
Έχω την απορία ποια πολυκατοικία θα βάλει φέτος πετρέλαιο...
image description ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ____ | Οκτωβρίου 17, 2012 11:43 μ.μ. | Reply
πόσα να ζητάμε για κάθε καταχώρηση? 5 ευρώ?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο