Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αδιέξοδο στη συνάντηση Στουρνάρα-βενζινοπωλών

Δεν ξεκινάει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

Στον αέρα βρίσκεται η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών βενζινοπωλών και πρατηριούχων, έληξε πριν από λίγο χωρίς αποτέλεσμα. 

Οι επαγγελματίες ζητούν να μην αυξηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης προκειμένου μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές, αλλά και να μην κλείσουν πρατήρια λόγω της μειωμένης ζήτησης.

Σε ό,τι αφορά την τιμή του πετρελαίου, αναμένεται να ξεπεράσει το 1,35 ευρώ/λίτρο, βάζοντας «φωτιά» στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς. 

Σύμφωνα με πηγές, οι παραγγελίες είναι ελάχιστες, λόγω καιρού και υψηλών τιμών, ενώ πολλοί καταναλωτές έχουν αποθεματοποιήσει πετρέλαιο από την προηγούμενη περίοδο, ή έχουν στραφεί σε άλλες πηγές θέρμανσης.

Οι πρατηριούχοι ζητούν συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν στην κυβέρνηση, με στόχο να βρεθεί λύση στο θέμα της διάθεσης τους πετρελαίου θέρμανσης Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο