Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ζητάει στην συμμετοχή του Κλάδου των λογιστών στην πανελλήνια απεργία της 18ης Οκτωβρίου μέσω της μη διενέργειας οποιασδήποτε εργασίας στην ΓΓΠΣ και στο ΙΚΑnet

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ 
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr 
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Αθήνα,15-10-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θέλοντας να εκφράσει την ανησυχία του για το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας και την υποστήριξή της στο κοινό αίτημα για την χρησιμοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ως μοχλού ανάπτυξης και όχι ως άβουλου αιμοδότη των δανειστών μας αποφάσισε την συμμετοχή της, μαζί με όλα τα Μέλη της ΓΣΕΒΕΕ, στην απεργία της 18ης Οκτωβρίου 2012 και καλεί τα Μέλη της να απέχουν από οποιαδήποτε εργασία ή συναλλαγή ιδιαίτερα με όλες τις υπηρεσίες του Υπουργείο Οικονομικών και του ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, ΣΕΠΕ καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου.

Προτρέπουμε δε τα Μέλη μας να συμμετέχουν στις κατά τόπους συγκεντρώσεις, μαζί με τις Ομοσπονδίες των Επαγγελματοβιοτεχνών (Μέλη ΓΣΕΒΕΕ) και τους Εμπορικούς Συλλόγους (Μέλη της ΕΣΕΕ). 

Αυτή την χρονική στιγμή πρέπει να αγωνισθούμε – με κάθε πρόσφορο τρόπο - για να ξαναγίνουν βιώσιμες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δίκαια αποκαλούνται «ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας» και όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε πλέον δεν αρκεί η εφαρμογή των επιστημονικών μας ή εμπειρικών μας γνώσεων για να παραμείνουν βιώσιμες καθώς φάνηκε ξεκάθαρα όλα τα μνημόνια των δανειστών μας δεν αφήνουν περιθώρια για ανάπτυξη, αλλά ούτε και για επιβίωση, και τα όποια μέτρα εφαρμόσθηκαν ή «διαρρέουν» θα αποφασισθούν κάνουν βαθύτερη την ύφεση της οικονομίας καθώς στερούν από την «πραγματική οικονομία» την αναγκαία κινητήρια δύναμη που είναι το διαθέσιμο εισόδημα και μαθηματικά οδηγούν στο κλείσιμο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και Συναδέλφους.

Συνάδελφοι με την συμμετοχή μας στην απεργία της Πέμπτης ενισχύουμε την διαπραγματευτική ικανότητα της Κυβέρνησης, που δείχνει ότι το επιθυμεί.

Ταυτόχρονα 

- Λέμε όχι στην υπέρμετρη φορολογία του Κλάδου μας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να δοθεί λύση για τις ανείσπρακτες αμοιβές μας

- Λέμε όχι στην υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας από τον ΟΑΕΕ και τον ΕΟΠΠΥ, είναι παράλογο να πληρώνουμε 10€ για να μας γράψουν φάρμακα και περισσότερα για επίσκεψη

- Ζητάμε οι συντάξεις να είναι ανταποδοτικές των όσων πληρώσαμε. Όχι στις οριζόντιες μειώσεις όλων των συντάξεων

- Ζητάμε μέτρα που θα δώσουν κίνητρα για ανάπτυξη

- Ζητάμε δίκαιη κατανομή των άμεσων φόρων και εφαρμογή της νομοθεσίας σε όσους πραγματικά φοροδιαφεύγουν.

- Ζητάμε μείωση των έμμεσων φόρων (Φ.Π.Α.) σε όλα τα τρόφιμα σε όποια μορφή και αν τα καταναλώνουμε & πυκνό έλεγχο για την έκδοση αποδείξεων με αυστηρές ποινές

- Διεκδικούμε την λήψη μέτρων για την πάταξη της φοροδιαφυγής σε όλους τους Κλάδους και ειδικά στο πετρέλαιο και λέμε ΟΧΙ στην αύξηση του Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο θέρμανσης για όλους.

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ζητάει την συμμετοχή ΟΛΟΥ του Κλάδου μας (Μελών και μη Μελών μας) μέσω της ΜΗ διενέργειας οποιασδήποτε εργασίας στην ΓΓΠΣ, στο ΙΚΑnet και στο ενιαίο σύστημα ΣΕΠΕ-ΟΑΕΔ στις 18/10/12.

Είναι απλό, δεν έχει κόστος για εμάς και τους πελάτες μας ενώ ταυτόχρονα θα δώσουμε ένα Κλαδικό μήνυμα.

Ζητούμε από τον καθένα ξεχωριστά να ενημερώσει κάθε Συνάδελφο που γνωρίζει και να τον πείσει να συμμετέχει. Όχι για να κερδίσουμε κάτι σήμερα αλλά για αυξήσουμε τις πιθανότητες να διασφαλίσουμε το αύριο.

Η διαμαρτυρία μας ίσως εξασφαλίσει την δυνατότητά μας να επιβιώσουμε.

Γιατί ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διασφαλίσουμε την καλύτερευση των συνθηκών του Λειτουργήματος που ασκούμε.

Συγχρόνως δείχνουμε την θέλησή μας να διεκδικήσουμε τα νόμιμα αιτήματά μας μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος.


Με Συναδελφικούς και Αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
Πανίδης Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description no name | Οκτωβρίου 15, 2012 8:58 π.μ. | Reply
Απεργία Γιαλαντζί Δηλαδή
Μπράβο ρε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ!!!!!!!!
Χεσ....κανε αν απέχουμε απο την αποστολή δηλώσεων στην ΓΓΠΣ , στο ΙΚΑ ή όπου αλλού , για μια ημέρα .
Θα το κάνουμε την επομένη
image description Βασίλης | Οκτωβρίου 15, 2012 8:17 π.μ. | Reply
ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description Alexander RS | Οκτωβρίου 15, 2012 9:38 π.μ. | Reply
Τρεμε σύστημα...έρχεται η ΠΟΦΕΕ...χαχαχα
image description kelepouri | Οκτωβρίου 15, 2012 9:29 π.μ. | Reply
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΠΑ, ΑΠΔ..ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΤΟΤΕ????? ΟΧΙ????? ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ
image description Μάρκος Χ. | Οκτωβρίου 15, 2012 9:53 π.μ. | Reply
Για όσους διαμαρτύρονται, υπάρχουν καλύτερες προτάσεις?
image description ΑΩ | Οκτωβρίου 15, 2012 9:09 π.μ. | Reply
Στα άρματα στα άρματα εμπρός στον αγώνα, έρχονται εκλογές και θυμήθηκαν την επαναστατική φύση της προσωπικότητας τους. ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους επί τρία χρόνια ΑΠΟΝΤΕΣ
image description ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ | Οκτωβρίου 15, 2012 9:02 π.μ. | Reply
Δηλωστε παραιτηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ......Ακου δεν θα εχει κοστος για μας και τους πελατες...!
image description Βασίλης | Οκτωβρίου 15, 2012 9:52 π.μ. | Reply
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΥΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΒΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description vasilis | Οκτωβρίου 15, 2012 9:42 π.μ. | Reply
μην κράζουμε για το οτιδήποτε είναι η καλύτερη πρόταση που έκαναν το 2012
image description Βασίλης | Οκτωβρίου 15, 2012 9:27 π.μ. | Reply
ναι γιατι εχουν εκλογες το Δεκέμβρη !!!!
image description SARAKINOS | Οκτωβρίου 15, 2012 10:53 π.μ. | Reply
Θέλω να κάνω μια μικρή παρατήρηση για τους συναδέλφους της ΠΟΦΕΕ : Λέτε ότι "Είναι απλό δεν έχει κόστος για εμάς και τους πελάτες μας ενώ ταυτόχρονα θα δώσουμε ένα Κλαδικό μήνυμα.". Δηλαδή κάνουμε μια μικρή διακοπή στην υποβολή οποιουδήποτε εγγράφου-δήλωσης-μεταβολής στην ΓΓΠΣ και Δ.Ο.Υ. και αυτό είναι όλο; Και την άλλη μέρα θα τρέχουμε να προλάβουμε τις προθεσμίες , γιατί δεν θα δοθεί προφανώς παράταση λόγω τη "απεργίας". Θα ήθελα μια απάντηση πόσο καλύπτονται οι πελάτες μας απ΄΄ο ενδεχόμενα πρόστιμα λόγω της απεργίας αυτής;
image description προτεινω | Οκτωβρίου 15, 2012 10:43 π.μ. | Reply
απεργεια υποβολλης δηλωσεων για τις εργοδοτικες εισφορες (εχω στειλει ολες τις ΑΠΔ και εχω πελατες που εχουν πληρωσει). Απεργεια για: 1. ορισμο κατωτατων αμοιβων, 2. να εκδιδεται η αποδειξη με την πληρωμη, 3. λογικες προθεσμιες και οχι ολα μαζι, 4. αναβαθμιση taxis ωστε να μην τρεχουμε σε ΔΟΥ που καταργηθηκαν (ή στα "παραρτηματα" αυτων), 5. υποβολη παλιων αρχικων + τροποποιητικων καταστασεων σε taxis+ΙΚΑ, 6. σαφης αποφαση για το ποιες ειναι οι εκπιπτομενες δαπανες σε καθε επαγγελμα, 7. σταθερο & λογικο φορολογικο πλαισιο (απλο-σαφες κλπ) 8. φοροτεχνικο επιμελητηριο. Αυτα προς το παρον.
image description ΠΑΡΑΝΟΙΑ | Οκτωβρίου 15, 2012 11:25 π.μ. | Reply
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΕΜΗ......
image description noname | Οκτωβρίου 15, 2012 11:10 π.μ. | Reply
Δεν αρκει μια μερα να μη μπουμε στο taxis.. Η προθεσμια για τα χρεωστικα ΦΠΑ πλησιαζει, ας αποφασισουμε όλοι να μη στειλει κανενας τίποτα, δεν τους νοιαζει αν δεν στειλουμε ΑΠΔ (ετσι κι αλλιώς θα δώσουν παραταση), αλλά αν δεν εισπράξουν το ΦΠΑ θα τους τσουξει, κι αν μη τι άλλο θα ασχοληθούν και τα γελοία ΜΜΕ. Και ξανα πάλι το επόμενο τρίμηνο, μπορούμε να τους φέρουμε πίσω ένα μήνα? Μπορούμε. Πολλά μπορούμε να κάνουμε γιατί έχουμε τη δυναμη, αλλά το μονο που ξέρουμε είναι να σκύβουμε το κεφάλι και να παρακαλαμε για μία παράταση..
Γι'αυτο δεν πάμε μπροστά, γι'αυτο καταντήσαμε κλητήρες και μας αξίζει στην τελική γιατί τα δεχομαστε ολα αμαχητι..
image description georkar | Οκτωβρίου 15, 2012 11:45 π.μ. | Reply
Aς κανουμε εστω και αυτο ολοι -οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι-και θα ειναι μια πολυ καλη αρχη.Εγω παντως θα το κανω!!!!
image description Bill | Οκτωβρίου 15, 2012 11:01 π.μ. | Reply
Σιγά, μην απεργείτε τόσο θα πάθετε τίποτα!
image description nikolas03 | Οκτωβρίου 15, 2012 3:52 μ.μ. | Reply
+1
image description ΜΠΙΛΛΥ. | Οκτωβρίου 15, 2012 11:59 π.μ. | Reply
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΧΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ (ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ) ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΕΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ
image description Aparadektos | Οκτωβρίου 15, 2012 11:33 π.μ. | Reply
Μην αγχώνεστε συνάδελφοι.... για τα δικαιώματα μας "παλεύει" ολόκληρο επιμελητήριο...!Δεν έχετε παρατηρήσει όλες αυτές τις αλλαγές; Άλλωστε θα υπάρξουν και κάποιοι συνάδελφοι....(ναι αυτοί των 10ευρω/μήνα για Β κατηγορίας βιβλία).... που δεν θα εκμεταλλευτούν την κατασταση (ναι καλά!)... ως γνωστόν τρώει ο ενας τις σάρκες του άλλου...
image description BasilSpanos | Οκτωβρίου 15, 2012 11:42 π.μ. | Reply
Ζητάμε μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση!!! Για πιο λόγο το ζητάμε αυτό? Για να γίνουν πιο φθηνές οι ταβέρνες?
image description ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Οκτωβρίου 15, 2012 11:34 π.μ. | Reply
Αν δεν απατώμαι είναι η πρώτη ή η δεύτερη φορά που η ομοσπονδία μας ζητά να κάνουμε κάτι ομαδικά ας δώσουμε την ευκαιρία στον κλάδο μας να δείξει την δύναμη μου έστω και με αυτό το πρώτο βήμα, μην μείνουμε σε λόγια και δικαιολογίες εμπρός να διεκδικήσουμε έστω και τώρα τα αυτονόητα .
image description ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ | Οκτωβρίου 15, 2012 1:35 μ.μ. | Reply
ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ Φ.Π.Α. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ???
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ TAXISNET ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
image description σωστα | Οκτωβρίου 15, 2012 1:53 μ.μ. | Reply
κανεις επισημα δεν μιλησε για ΓΕΜΗ-Σταθερο φορολογικο πλαισιο-σωστες προθεσμιες τωρα (& οχι παρατασεις)- αποδειξη με πληρωμη και οχι με τον μηνα κλπ. Επι ουσιας κανεις δεν μιλάει, αυτοι τα ¨εχουν βρει μεταξυ τους" και εμεις τραβαμε το λουκι. Εγω δεν θα στειλω τιποτα στις 18/10 αλλα σιγα τα λαχανα.
image description Βασίλης | Οκτωβρίου 15, 2012 2:26 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ επειδή πολύ παίζει το ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ τελευταία στα forum αλήθει με ποιόν θα το κάνουμε ???? μήπως με την ΠΟΦΕΕ , η οποία η οποία όπως γνωρίζετε έχει και στο ΟΕΕ συνδικαλιστική παράταξη και μάλιστα συμετέχει και στο προεδρείο αυτού με τον Α' Αντιπρόεδρο (το προεδρειο του ΟΕΕ το απαρτίζου ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ και ΠΟΦΕΕ) , άλωστε αν δεν κάνω λάθος πρόσφατα το ΟΕΕ αποφάσισε εκτός από το πρόεδρο να δίνει αμοιβή και στουε δύο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ , ή μήπως με την ομοσπονδία ΠΟΦΕΕ που ενώ στις 18 Οκτώβρη κλείνουν τα πάντα (απεργια ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΓΕΣΕΒΕ- ΕΣΣΕ) μας λέει να καθίσουμε στα γραφεία μας και να μην κανουμε τίποτα !!!
image description rotarian | Οκτωβρίου 15, 2012 3:25 μ.μ. | Reply
κυριοι εχω μια απορια ειμαι φορτεχνικος - λογιστης ειμαι και ελευθερος επαγ. και μισθωτος το μαρτιο βεβαια γινομαι και οικονομολογος.θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει ΜΙΑ και μονο ενωση ( και οχι ποφεε- λσα - σκ - πσκ,κλπ) να με εκπροσωπει?Με βαση λοιπον αυτην την ερωτηση γιατι να ακουσω την ποφεε (για την και καλα απεργια-μηνυμα ) αντι να ακολουθησω το τιποτα που προτεινει ο lsa... Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν μπορει να γινει κατι δυναμικο αν οι ενεργειες που γινονται ειναι κατατμημενες και οχι ενωμενες.... Λοιπον γατακια προεδροι ενωθειτε σε ενα δυμναμικο σωμα πριν να ειναι αργα, καλη η καρεκλα μα αν δεν υπαρχει καρεκλα....που θα καθονται???
image description ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ | Οκτωβρίου 15, 2012 4:54 μ.μ. | Reply
συμφωνώ με georkar ας κάνουμε μια αφορά αυτή την μικρή αρχή ΜΠΑΣ και καταφέρουμε να πιστέψουμε στην δύναμη που έχουμε, και να μην κοιτάμε κοντά αλλά μακριά.Εξάλλου είναι η πρώτη φορά που η ΠΟΦΕΕ επιτέλους λέει να κατεβάσουμε τα μολύβια και να στείλουμε ένα συμβολικό μήνυμα.
Αν υπάρχει σκοπιμότητα εκλογών δεν με ενδιαφέρει καθόλου -στην συγκεκριμένη στιγμή-γιατί εκεί μπορώ να τους κρίνω και τους δείξω αν με εκφράζουν ή όχι.
Με ενδιαφέρει όμως να φτάσει ένα μήνυμα στο Υ.Ο οτι το σύστημα τους τροφοδοτείται απο τα δικά μας χέρια.
image description rotarian | Οκτωβρίου 15, 2012 4:00 μ.μ. | Reply
καλα βημα βημα...αργαα και σταθερα... μετα θα πουμε και το να η λολα ενα μηλο και σε καμια 200αρια χρονια θα γινει σωματειο το ...ρδελο που εχουμε....
και θα ιδρωωωωει το αυτι του υπουργου για μια μερα.....εκτος της αλλης πολλα λαμογια δεν θα κατεβασουν τα μολυβια....
image description NIKOS PATELIS | Οκτωβρίου 15, 2012 4:14 μ.μ. | Reply
1.- ΠΡΩΤΟΝ , ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΩ ΣΑΝ Γ.Γ.ΠΟΦΕΕ) ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΩΣ ΠΟΦΕΕ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ.

2.- ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ (ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΑΠΟΧΕΣ-ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΜΟΛΥΒΙΩΝ,ΚΛΕΙΣΟΜΟ Η/Υ κλπ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Ή ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ Γ.Σ. ΚΑΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ 10% ΤΟΥ 20% Ή ΤΟΥ 80% ΤΩΝ 15.000 ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

3.- Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕ ΓΓΠΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

4.- ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ - ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΝΟΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ "ΘΕΤΙΚΟ" ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ.

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.

ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΠΟΦΕΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18/10/2012 ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ - ΚΑΤ΄ΕΛΑΧΙΣΤΟ - ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΟΥ.

ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ?????

Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΠΑΤΕΛΗΣ

image description βασιλης | Οκτωβρίου 15, 2012 4:22 μ.μ. | Reply
αυναδελφε Πατέλη αφου η ΠΟΦΕΕ συμμετάχει στην απεργία στις 18/10 γιατί δεν το λέει με επίσημη ανακοίνωση ?????? ντρέπεται ????
image description NIKOS PATELIS | Οκτωβρίου 15, 2012 7:33 μ.μ. | Reply
ΑΠΟ ΤΙΣ 4ΜΜ ΕΠΑΝΩ-ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ
image description PROTH GRAMMH | Οκτωβρίου 15, 2012 6:12 μ.μ. | Reply
ΑΓΑΠΗΤΕ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ?ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?
ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΣΕΒΕ .Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΤΕ Η ΓΕΣΕΒΕ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ . Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΕΕ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΟΦΕΕ ΝΑ ΜΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΣΕΒΕ ΑΛΛΑ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΕΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΕΡΓΙΑ 24 ΕΩΣ 26 ΟΚΤ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ . ΜΠΟΡΕΙΣ?
image description N.PATELIS | Οκτωβρίου 15, 2012 7:13 μ.μ. | Reply
TO KEIMENO ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΕ Α-Π
image description SARAKINOS | Οκτωβρίου 15, 2012 8:47 μ.μ. | Reply
Συγνώμη, αλλά με μπέρδεψε ο συνάδελφος Ν.Πατέλης. Αναρτά μια δική του ανακοίνωση για ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ. Στην συνέχεια λέει ότι υφαρπάχτηκε και αναρτήθηκε από κάποιον ανώνυμο συνάδελφο, αλλά είναι προσωπική του άποψη και όχι της ΠΟΦΕΕ. Τέλος αναρτήθηκε σήμερα από τις 4 μ.μ. (όπως ίδιος μας ανακοίνωσε) η ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ, που μας καλεί σε μια απεργία που "δεν θα μας κοστίσει τίποτα, σε μας και τους πελάτες μας". Περιέργως πρόκειται για την ίδια ανακοίνωση, την προσωπική του κ. Πατέλη, που τώρα εμφανίζεται σαν ανακοίνωση της ΠΟΦΕΕ !! Δηλαδή ο κ. Πατέλης είναι η ΠΟΦΕΕ; Νομίζω ότι μια απάντηση έντιμη και ειλικρινής ότι "ξέρετε μόνος μου βγάζω όλο το βάρος της Ομοσπονδίας" θα διευκόλυνε την κατανόηση από μας, πως υποστηρίζει τα συμφέροντα του κλάδου μας η ΠΟΦΕΕ. Ας καλέσει όλους τους άλλους να δουλέψουν ή ας τα αφήσει, αφού μόνος του δεν μπορεί και ίσως δεν προλαβαίνει να τα βγάλει πέρα. Το "one man show" είναι για το θέατρο, όχι για την επιβίωσή μας ως κλάδου.
image description βασιλης | Οκτωβρίου 16, 2012 1:37 π.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΓΗΚΕ ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 18/10 !!!!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΙ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ :
...........Συνάδελφοι με την συμμετοχή μας στην απεργία της Πέμπτης ενισχύουμε την διαπραγματευτική ικανότητα της Κυβέρνησης, που δείχνει ότι το επιθυμεί.........................!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ή ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ !!Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο