Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Κάλεσμα συμπαράστασης από το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθυνόμαστε σε σας σχετικά με τον κίνδυνο κλεισίματος ή συρρίκνωσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.), με ότι συνεπάγεται αυτό για την υποβάθμιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στη χώρα μας, όπως επίσης σχετικά και με το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στο Ινστιτούτου παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Απευθυνόμαστε εκ νέου σε σας για να ζητήσουμε τη συμπαράστασή σας και για να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις πρόσφατες και παλαιότερες ανακοινώσεις μας και τη δραστηριότητα του Σωματείου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ergazomenoielinyae.wordpress.com/

Σας καλούμε να υποστηρίξετε τον πολύμηνο αγώνα μας:

• για την καταβολή των δεδουλευμένων μας

• για τη διασφάλιση της σταθερής χρηματοδότησης του Ινστιτούτου σε μακροπρόθεσμη βάση και τον προσανατολισμό του έργου του ώστε να ανταποκρίνεται στους καταστατικούς του σκοπούς

• για την ουσιαστική προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Όποιος/α επιθυμεί να εκφράσει τη συμπαράστασή του/της παρακαλούμε να μας αποστείλει συμπληρωμένο το «κείμενο συμπαράστασης» (Βλέπε συνημμένο αρχείο) στα emails του σωματείου και να προωθήσει το παρόν μήνυμα και σε άλλους. Το «κείμενο συμπαράστασης» είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας και επισυνάπτεται και στο μήνυμα αυτό.
 
 
Σωματείο Εργαζομένων ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο