Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Απλούστερη η τήρηση του ημερολογίου διαφημίσεων για Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα περιοδικά

Απλοποιούνται οι διαδικασίες θεώρησης και τήρησης του ημερολογίου διαφημίσεων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα περιοδικά, σύμφωνα με χθεσινή εγκύκλιο ...

Απλοποιούνται οι διαδικασίες θεώρησης και τήρησης του ημερολογίου διαφημίσεων από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα περιοδικά, σύμφωνα με χθεσινή εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγκύκλιο, στην περίπτωση που το ημερολόγιο διαφημίσεων υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στο ΤΣΠΕΑΘ (ή στον ΕΔΟΕΑΠ) αλλά και στην αρμόδια ΔΟΥ, τότε οι επιχειρήσεις μπορούν να τηρούν το ημερολόγιο σε απλότυπη ή διπλότυπη μορφή (και όχι σε τριπλότυπη όπως προβλέπεται μέχρι σήμερα), αποφεύγοντας έτσι τη θεώρηση περιττών αντιτύπων από τις εφορίες.

Πηγή Κέρδος

Το πλήρες κείμενο της εγκυκλίου διαθέσιμο στον κόμβο .
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο