Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Στο Λουξεμβούργο η έδρα της ΦΑΓΕ

Στο Λουξεμβούργο αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα της ΦΑΓΕ η διοίκηση του ομίλου, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής του δομής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου η εσωτερική αναδιάρθρωση του ομίλου ΦΑΓΕ με στόχο την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της εταιρικής του δομής προκειμένου αυτή να αντικατοπτρίζει καλύτερα τον ολοένα και πιο παγκόσμιο χαρακτήρα των δραστηριοτήτων του.

Ως αποτέλεσμα της αναδιάρθρωσης αυτής, η FAGE International SA, νεοσυσταθείσα εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, που ελέγχεται από τους Ιωάννη και Κυριάκο Φιλίππου, είναι η μητρική εταιρεία για το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου.

Σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στην Ελλάδα, πραγματοποιούνται μέσω της ελληνικής θυγατρικής της ΦΑΓΕ Dairy Industry (πρώην μητρική του ομίλου) ενώ οι δραστηριότητες της ΦΑΓΕ στο εξωτερικό θα γίνονται μέσω της νεοσυσταθείσας θυγατρικής στο Λουξεμβούργο, της FAGE Luxembourg S.a.r.l.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης η οποία βασίζεται στην ελληνική μας κληρονομιά ενώ μας βοηθά να ανταγωνιστούμε ακόμα πιο αποτελεσματικά στην παγκόσμια αγορά. Η παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα μας συνεχίζει να αυξάνεται και είμαστε έτοιμοι να επωφεληθούμε από τις εξελίξεις στην αγορά στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική και όπου αλλού μπορεί να προκύψει», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΦΑΓΕ, Αθανάσιος Φιλίππου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΒΑΓΓΟΣ | Οκτωβρίου 10, 2012 10:06 π.μ. | Reply
ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΣΤΛΕΝΩ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
image description tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 10:12 π.μ. | Reply
Μην ανησυχείτε.. Θα έρθει ο Αλέξης στην εξουσία και θα τους διώξει όλους να ησυχάσουμε.. Θα φέρει εις πέρας την ημιτελή προσπάθεια του αντωνάκη και του γιωργάκη.. Αντί για να δίνουμε κίνητρα για επενδύσεις, δίνουμε συνεχώς κίνητρα για αποεπενδύσεις. Μπράβο μας.
image description Προς tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 11:34 π.μ. | Reply
Μη στεναχωριέσαι tONI. Το σύστημα αφού έκαψε πολύ γρήγορα όλες τις εφεδρείες του (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ) έχει όλα τα μέσα (μαζικής προπαγάνδας) για να φτιάξει το προφίλ του Τζίμερου για να ολοκληρώσει με περισσή αναισθησία και εκδικητικότητα προς τον ελληνικό λαό και οσφυοκαμψία προς τους δανειστές και κυρίως την εξοχοτάτη Μέρκελ τα σχέδια των "επενδυτών"-κορακιών. Αν τα καταφέρει καλά, μπορεί να τον στείλουν κι αυτόν να διδάξει τα κατορθώματά του στο Harvard, ή να τον εξασφαλίσουν με μία θέση καλά αμοιβόμενη στον ΟΟΣΑ, στο ΔΝΤ ή σε άλλα ευαγή ιδρύματα που λυμαίνονται τον πλανήτη και χρεοκοπούν χώρες και λαούς. Αν συνεχίσεις δε τον πόλεμο που έχεις αναλάβει εργολαβικά και με περίσσιο ζήλο απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και κριθείς αποτελεσματικός, μπορεί να σε πάρει για δεξί του χέρι. Καλή σταδιοδρομία...
image description Η ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ | Οκτωβρίου 10, 2012 11:36 π.μ. | Reply
Tον φοβάστε τον Τσίπρα μην σας ξεσκεπάσει έναν έναν .........30χρονια φαγοπόπι σας έχει γίνει συνήθεια που δέν κόβεται εύκολα.Αλήθεια πόσοι μπήκαν αξιοκρατικά στην ακρόπολη απο την Μεσσηνια???
image description tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 11:16 π.μ. | Reply
Σαφώς κ στην καθημερινότητά μου έχω αναλάβει πόλεμο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το έκρυψα κ ποτέ. Όπως έχω αναλάβει κ πόλεμο εναντίων του πασοκ κ της νδ τόσα χρόνια. Γενικά γουστάρω να αναλαμβάνω πόλεμο εναντίων των ιδιοτελών, λαϊκιστών, που ανάγουν το προσωπικό τους συμφέρον σε κοινωνικό καλό. Στην καθημερινότητά μου πάντα. Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι κανένας Τσε Γκεβάρα. Ως προς τον άλλο το φίλο που λέει ότι ο Τσίπρας θα μας/τους ξεσκεπάσει όλους έναν έναν, έχω να σου πω το εξής. Εδώ ο αλεξάκης δεν φροντίζει να ξεσκεπάσει έναν έναν τους συνδικάλες της ΓΕΝΟΠ που τρώνε στις πλάτες μας με χρυσά κουτάλια. Αντ' αυτού στέλνει τα πρωτοπαλίκαρά του για να παράσχουν αλληλεγγύη στον Φωτόπουλο.. Εδώ ο αλεξάκης δεν φροντίζει να ξεσκεπάσει τα χαϊδεμένα του πασοκ κ της νδ, που διορίστηκαν χωρίς προσόντα κ χωρίς να υπάρχει ανάγκη στο δημόσιο κ τρώνε την ώρα που ο κόσμος που αξίζει πεινάει. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ. Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
image description Προς tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 2:03 μ.μ. | Reply
Πού βλέπεις ότι το δημόσιο εξυγιαίνεται για το καλό μας κι ότι από το δημόσιο θα φύγουν οι διεφθαρμένοι και θα μείνουν οι καλοί; Το μόνο που νοιάζει τα μαντρόσκυλα της τρόικας (ντόπια και ξένα) είναι όλα τα έσοδα του δημοσίου να πηγαίνουν στους δανειστές (που φρόντισαν να αυξήσουν το χρέος κατά 30δις με το PSI για να μην ξεχρεώσουμε ποτέ βουλιάζοντας επιπλέον τη χώρα στην ύφεση και την ανεργία) και να δίνουν τα ελάχιστα για κοινωνικές παροχές. Αν πραγματικά νοιαζόσουν για τους ανέργους θα έλεγες μία κουβέντα κατά των πολιτικών λιτότητας που αυξάνουν την ανεργία. Θα έλεγες μία κουβέντα κατά του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου και των ΑΟΖ, που όχι μόνο δεν θα φέρουν ανάπτυξη για τους εργαζομένους, αλλά θα εξάγουν τα παραγόμενα κέρδη εκτός χώρας, αφήνοντας πίσω κατεστραμμένο περιβάλλον, εξαθλιωμένους εργαζομένους και εγκληματικότητα στα ύψη. Αν ενδιαφερόσουν για να μην περνάει η προπαγάνδα θα απαιτούσες αναβάθμιση της παιδείας και του πολιτισμού, για να μπορεί ο κόσμος να καταλαβαίνει πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμμα σε όλα αυτά που του βομβαρδίζουν καθημερινά το μυαλό και το ένστικτο. Κι αν τέλος ήξερες στοιχειώδη οικονομικά θα ήξερες ότι για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας για το ξαναστήσιμο της αγροτικής και βιομηχανικής παραγωγής σε υγιή βάση, χρειάζεται για μία πενταετία υψηλό έλλειμμα και κρατικές τράπεζες για τη χρηματοδότηση της οικονομίας. Αλλά για σένα, ως γνήσιος νεοφιλελεύθερος που είσαι, αυτά είναι λαϊκισμός. Από την άλλη δεν έχεις πει τίποτα για το χάρισμα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς έναντι 95 εκ (!!!!), δεν λες τίποτα για έλεγχο του δημόσιου χρέους. Αλλά ξέχασα: Είσαι μηχανικός 30 χρονών, πολυγραφότατος στο taxheaven (προφανώς έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, λόγω αναδουλειάς)... Και η μόνη πρεμούρα που έχεις είναι μπας και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον οποίο μπορείς να τον κατηγορήσεις για μύρια όσα, αλλά όχι για εμπλοκή σε κατάχρηση δημοσίου χρήματος, ρουσφέτια ή συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Αν είχαν οι αντίπαλοί του το παραμικρό στοιχείο, θα το είχαν χρησιμοποιήσει. Κι επειδή δεν είχαν, βγήκαν να του χρεώσουν προεκλογικά εκείνον τον Αμυρά που ήθελε να είναι υποψήφιος βουλευτής κι ο ΣΥΡΙΖΑ τον απέρριψε...
image description tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 3:24 μ.μ. | Reply
Φίλε μου δε θα σταθώ στις μπούρδες που μου αραδιάζεις. Αν έχεις πρόβλημα που κράζω το κομματάκι σου. Ξυδάκι.. Απεχθάνομαι τα κομματόσκυλα κ χαίρομαι μόλις λυσάνε. Πάντως νομοτελειακά θα έρθει κ η σειρά σου να κυβερνήσεις μην μου αγχώνεσαι.. Κ ξέρω ότι μετά από 30 χρόνια θα υποστηρίζεις ένα νέο τότε κόμμα που δε θα έχει ανέβει ακόμα στην εξουσία, αλλά θα φροντίζει να καλοταΐζει τα κομματόσκυλα που έμειναν αδέσποτα, ώστε να ανέβει κ αυτό με τη σειρά του στην εξουσία κ να βάλει το δάχτυλο στο μέλι.
image description Προς tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 3:55 μ.μ. | Reply
Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα και τεκμηριωμένος αντίλογος, υπάρχουν αφορισμοί, γενικεύσεις και αυθαίρετες εικασίες που βαφτίζονται βεβαιότητες, υπάρχει λάσπη στον ανεμιστήρα. Καλά το πας πάντως. Γιατί δεν πας στο MEGA να βοηθήσεις λίγο την Τρέμη και τον Πρετεντέρη που ιδρώνουν κάθε βράδυ για το μεροκάματο;
image description tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 3:46 μ.μ. | Reply
Για σου ρε μεγάλε με τα τρομερά επιχειρήματα. Sorry που είμαι μηχανικός κ γράφω πολύ. Κ sorry που δεν είμαι με κανένα κόμμα κ χρειάζεται να επιστρατεύσεις το ύστατο επιχείρημα του κακού φιλελευθερισμού, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει εφαρμοστεί κ ποτέ στην ελλαντα για να δούμε αν όντως είναι κακός ή όχι. Μη σφίγγεσαι πολύ κ μη λες μεγάλα λόγια, γιατί όταν γίνετε κυβέρνηση, το MEGA με το μέρος σας θα έρθει. Είναι γνωστό ότι οι κυβερνώντες κάνουν το παν για να έχουν τα μέσα προπαγάνδας με το μέρος τους, όπως κ ότι τα μέσα προπαγάνδας γλύφουν τους εκάστοτε κυβερνώντες για να κάνουν οι ιδιοκτήτες τους τις λαμογιές τους. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
image description ΛΕΥΤΕΡΗΣ | Οκτωβρίου 10, 2012 10:06 π.μ. | Reply
ΟΠΩΣ ΤΗΝ <ΑΝΤΙΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ> ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝΕ - <ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ> -
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ <ΕΥΕΛΙΞΙΑ> .
ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ - ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΑΔΕΣ, -ΝΤΟΠΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΑΣΥΔΟΤΩΝ, -ΤΖΑΚΙΑ, -ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.......ΜΕΣΩ ΕΛΒΕΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ .......

image description Who | Οκτωβρίου 10, 2012 10:22 π.μ. | Reply
Η έδρα θα είναι μία ταμπελίτσα έξω από ένα διαμερισματάκι πολυκατοικίας, μαζί με άλλες εταιρίες-ταμπελίτσες έξω από την ίδια πόρτα, για να μοιράζονται οι φουκαράδες και το νοίκι. Το ίδιο έχουν κάνει και σχεδόν όλες οι ελληνικές τράπεζες που έχουν πουλήσει σε θυγατρικές τους με έδρα το Λονδίνο ή το Λουξεμβούργο, το φορολογικό παράδεισο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, πάμπολλα ομολογιακά δάνεια επιχειρήσεων, όταν ο φιλέλληνας υπουργός οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης κατάργησε το 2008 την παρακράτηση 10% φόρου επί των τόκων ομολογιακών δανείων αν αυτό ανήκε σε ξένη εταιρεία, για να "ενισχύσει" τα έσοδα του δημοσίου!!!! Αλλά γι' αυτά οι εθνοσωτήρες τσιμουδιά...
image description gifotis | Οκτωβρίου 10, 2012 10:33 π.μ. | Reply
ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
image description Who | Οκτωβρίου 10, 2012 11:17 π.μ. | Reply
Όχι και όλοι...
image description STAM | Οκτωβρίου 10, 2012 12:40 μ.μ. | Reply
Ποιος ΣΥΡΙΖΑ ρε παιδια?ο Αλεξακης εχει μαζεψει οά τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ πχ Φωτοπουλος που καταλαβαν οτι με το Πασοκ στο 9% δεν μπορουν να κανουν τις λαμογιες τους......Δεν καταλαβατε οτι το Πασοκ μετονομαστηκε σε ΣΥΡΙΖΑ?Και τωρα ολοι οι βουλευτες του Συριζα,πρωην πασοκοι,κατηγορουν τις προηγουμενες κυβερνησεις λες και αυτοι ηταν καπου αλλου.......Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........................................
image description GIORGOS | Οκτωβρίου 10, 2012 1:15 μ.μ. | Reply
Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΗΛ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ
image description tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 2:31 μ.μ. | Reply
Δεν στηρίζει απλά ο Φωτόπουλος τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κ ο ΣΥΡΙΖΑ τον Φωτόπουλο. ΔΕΝ είναι δυνατόν εκπρόσωπος κόμματος που θέλει να λέγεται υποστηρικτής της ηθικής, να παρίσταται και να δείχνει την αλληλεγγύη του σε αρχισυνδικαλιστές που έχουν κάνει όργια όλα αυτά τα χρόνια κ έχουν φάει ένα σωρό χρήματα. Ακόμα κ αν η επί μέρος πράξη τους ήταν σωστή, δεν δείχνεις ποτέ αλληλεγγύη σε ανήθικους!!!
image description Ερώτηση: | Οκτωβρίου 10, 2012 2:30 μ.μ. | Reply
Εσείς όλοι οι άσπονδοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή μας έχετε ζαλίσει με το Φωτόπουλο και μόνο με αυτόν, πείτε μας τι πόστο έχει πάρει στο ΣΥΡΙΖΑ, και πώς επηρεάζει την πολιτική στάση του κόμματος αυτού. Δηλαδή αν βγεί αύριο ο Παλαιοκώστας και υπερασπίζεται το ΣΥΡΙΖΑ, θα τον κατηγορήσετε για υπόθαλψη εγκληματιών, δολοφόνων κοκ; Εξάλλου, εξ όσων γνωρίζω το άσυλο των αμετανόητων ΠΑΣΟΚων είναι η ΔΗΜΑΡ (Βουδούρης, Μιχελογιαννάκης, Μπίστης κλπ).
image description tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 3:52 μ.μ. | Reply
Απάντηση: http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=228335
image description Παυλος | Οκτωβρίου 10, 2012 3:19 μ.μ. | Reply
Αν θεωρεις οτι στο 6% της ΔΗΜΑΡ ειναι οι πασοκοι κανεις λαθος..............και ο Τσιπρασςοταν πηγε στην γαδα για να αφησουν ελευθερους τους συλληφθεντες αναμεσα σε αυτους ηταν και το πρωτοπαλικαρο ο φωτοπουλος που ταχα διαμαρτυροταν για το δικαιο των εργαζομενων και για το δικαιο των πολιτων που τοσα χρονια ο εν λογω κυριος ζουσε με τα δικα μας λεφτα και τωρα βγαινει να μας πει οτι το κρατος μας κλεβει...............Ασ μας πει και για ολα αυτα που εκλεψε αυτος και οι πολΛοι μαζι με αυτον βολεμενοι της κατα τα αλλα δημοσιας υπηρεσιας ΔΕΗ...............απλως τωρα φοβαται μηπως ιδιωτικοποιηθει η ΔΕΗ και μετα τερμα οι αρπαχτες.............και ο κυριος τσιπρας θερμος υποστηρικτης του φωτοπουλου.............και οσο για το θεμα της συζητησης........υπομονη ερχεται ο αλεξης και θα φορολογησει ακομη περισσοτερο τις μεγαλες επιχειρησεις και μετα να δουμε ποσες θα μεινουν Ελλαδα............
image description tONI | Οκτωβρίου 11, 2012 2:09 μ.μ. | Reply
Απάντηση Νο2:

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_11/10/2012_465662
image description ANASTASIA | Οκτωβρίου 10, 2012 12:44 μ.μ. | Reply
O ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
image description taxcare | Οκτωβρίου 10, 2012 1:07 μ.μ. | Reply
Δηλαδή μια κερδοφόρα επιχείρηση πόσο καιρό πρέπει να ανεχτεί το κράτος νταβατζή και συνεταίρο ? Μέχρι να φαληρήσει ? Μήπως η αγάπη για την πατρίδα και η κοινωνική ευθύνη μπορούν ν'αντισταθμίσουν το ότι το κράτος μας ληστεύει με τους Εκτός Τόπου & Χρόνου Φορολογικούς Συντελεστές, τη Γραφειοκρατία, τις μίζες στους εφοριακούς-ελεγκτές, τον ΚΒΣ, το ΓΕΜΗ, τις επιστροφές ΦΠΑ, τις οφειλές στους πιστωτές του Δημοσίου, κλπ ? Καταλαβαίνω και δικαιολογώ τη στάση της ΦΑΓΕ χωρίς να την επικρίνω. Εμείς που ψηφίσαμε ότι ψηφίσαμε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε ευθύνη για όλα αυτά ?
image description klery | Οκτωβρίου 10, 2012 1:11 μ.μ. | Reply
δυστυχως πολλες κερδοφορες εταιριες απο δω και περα θα ακολουθησουν αυτο
το δρομο
και σιγουρα ολοι μας εχουμε τις ευθυνες μας γιαυτο
image description klery | Οκτωβρίου 10, 2012 1:10 μ.μ. | Reply
και βεβαιως πλεον με τις συνθηκες που επικρατουν στην Ελλαδα
οι εταιρειες δεν ειναι ανταγωνιστικες ανα κλαδο
επομενως ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις μονοδρομος

image description Προς klery | Οκτωβρίου 10, 2012 2:17 μ.μ. | Reply
Κάτι δεν κατάλαβες: Η ΦΑΓΕ δεν κλείνει τα εργοστάσιά της εδώ, αλλά θα φορολογεί έξω τα κέρδη της. Εδώ φτηνοί εργάτες, έξω ακόμα πιο χαμηλός φορολογικός συντελεστής κερδών. ΚΑΛΟ!!!!!!!!!! Και νόμιμο φυσικά.
image description πονηρός | Οκτωβρίου 10, 2012 2:11 μ.μ. | Reply
Συνάδελφοι

Αναζητήστε την πραγματική αιτία της ίδρυσης μητρικής της ΦΑΓΕ στο Λουξεμβούργο και την μετατροπή της εδώ ΦΑΓΕ σε θυγατρική της, στο άρθρο 14 του Ν. 3943/2011 και όχι στην αλαμπουρνέζικη ανακοίνωση της εταιρείας.
Φαίνεται ότι η απληστία είναι πάνω από την αγάπη προς την πατρίδα.
Ας ελπίσουμε μόνο ότι η πράξη των αδελφών Φιλίππου δεν θα βρει μιμητές.
image description klery | Οκτωβρίου 10, 2012 2:36 μ.μ. | Reply
εγω καλα καταλαβα εσυ μαλλον δεν καταλαβες.........
ας φτιαξουμε ανταγωνιστικο περιβαλλον στη χωρα μας
και ας μιλαμε μετα

οι επιχειρησεις δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και βεβαιως σ αυτες τις συνθηκες της παγκοσμιας κρισης
προετοιμαζοντε και αναζητουν ανταγωνιστικα περιβαλλοντα
image description Ioannis213 | Οκτωβρίου 10, 2012 2:37 μ.μ. | Reply
Συνάδελφοι για βοηθήστε λίγο την κατάσταση. Δηλαδή οι δραστηριότητες εντός Ελλάδος δεν φορολογούνται πιά στην Ελλάδα??? Μήπως έχω χάσει κάποιο επεισόδιο? Δεν αναφέρω το μέρισμα γιατί δεν γνωρίζω τι ισχύει σε περίπτωση που είναι ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
image description Προς klery | Οκτωβρίου 10, 2012 3:35 μ.μ. | Reply
Συνάδελφε, συγνώμη για την κακή διατύπωση. Τον (επιπλέον) φόρο επί των μερισμάτων από ημεδαπή θυγατρική σε εντός ΕΕ μητρική εννοούσα.
image description Ioannis213 | Οκτωβρίου 10, 2012 3:49 μ.μ. | Reply
Ο φόρος μερισμάτων λοιπόν, όπως εγώ τον αντιλαμβάνομαι είναι ξεχωριστή περίπτωση. Τυχαίνει αυτή την περίοδο να φορολογούνται στην Ελλάδα με 25% ενώ μπορεί στο μέλλον να είναι με 5% ή καθόλου ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Και τυχαίνει επίσης στο Λουξεμβούργο αυτή η φορολογία να έιναι πιθανώς ευνοϊκότερη σήμερα αλλά δεν ξέρουμε για το μέλλον. Νομίζω απλά ότι πρέπει να δίνουμε την σωστή βαρύτητα στην κατάλληλη είδηση κάθε φορά. Κατά την γνώμη μου σίγουρα έχει κάποια ωφέλη η κίνηση αυτή στους μετόχους που είναι και το ζητούμενο πάντα, ασχέτως τι μπορεί να αναφέρεται επιφανειακά, αλλά δεν είναι δα και η καταστροφή του κόσμου. Όσο οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες είναι κερδοφόροι και αναπτύσσονται (σημαίνει πολαπλά οφέλη για κράτος και κοινωνικό σύνολο) λίγο με ενδιαφέρει τι κάνουν με τα κέρδη τους εφόσον είναι επιχειρηματικά ηθικοί απέναντι στους υποχρεώσεις στους στους εργαζομένους και στους πελάτες/πιστωτές τους.
image description ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Οκτωβρίου 10, 2012 3:45 μ.μ. | Reply
Δήλωση του αξιότιμου κ.Δασκαλόπουλου."Οι Έλληνες επιχειρηματίες στηρίζουν την Έλληνική οικονομία σε περίοδο κρίσης".
Τα σχόλια δικά σας........
image description πονηρός | Οκτωβρίου 10, 2012 4:10 μ.μ. | Reply
Ο Δασκαλόπουλος δεν δικαιούται να μιλάει εν ονόματι των ελλήνων επιχειρηματιών (καίτοι εκλεγμένος από αυτούς). Γιατί δεν είναι πια επιχειρηματίας. Έχει πουλήσει, ως γνωστόν, όλες τις μετοχές του (της ΔΕΛΤΑ, θα θυμάστε...) και με τα χοντρά λεφτά που πήρε το παίζει συλλέκτης έργων τέχνης τα οποία και εκθέτει στην Νέα Υόρκη. Τρομάρα του........
image description Ένας | Οκτωβρίου 10, 2012 7:34 μ.μ. | Reply
Μας τα ζαλίσατε οι προστάτες και οι πολέμιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Παιδάκια χαλαρώστε, όποιος είναι να ψηφίσει ΖΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει και όποιος είναι να μην ψηφίσει δε θα το κάνει. Κανείς δεν αλλάζει γνώμη με τις μπούρδες που γράφετε και οι δύο σας. Κόφτε το λοιπόν γιατί χαρτζιλίκι δε μπρόκειται να σας δώσει κανένας για τις υπηρεσίες σας.....
image description tONI | Οκτωβρίου 10, 2012 8:38 μ.μ. | Reply
Εγώ που το κάνω για το χάβαλο κ όχι για γκαφρα τι να κάνω μεγάλε; Περιμένω να με καθοδηγήσεις μεγάλε Μανιτου
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο