Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

Ανακοίνωση Ο.Ε.Ε. - Πληρωμές υποχρεώσεων

Όλες οι πληρωμές γίνονται στα γραφεία του ΟΕΕ, μέσω  ΕΛ-ΤΑ και της Εθνικής Τράπεζας, ως εξής:

Στα γραφεία του Ο.Ε.Ε.: 

Στην  Κεντρική Υπηρεσία: Μητροπόλεως 12-14, 10563  Αθήνα. 

Στις έδρες των 16 Περιφερειακών Τμημάτων (οι διευθύνσεις των οποίων αναγράφονται στο site του Ο.Ε.Ε., www.oe-e.gr).

Μέσω ΕΛ-ΤΑ: Με ταχ. Επιταγή προς την κεντρική υπηρεσία του Ο.Ε.Ε. στην παραπάνω διεύθυνση.

Μέσω της Ε.Τ.Ε.

1.Παράβολα για εγγραφές και συνδρομές μελών, έκδοση και ανανέωση αδειών λογιστή: αρ. λογ/μού 040/546004-26.

α. Σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας(ο κωδικός που ζητείται από την Ε.Τ.Ε. κατά την κατάθεση είναι ο Α.Φ.Μ. του υπόχρεου).

β. Μέσω e-banking της Ε.Τ.Ε..

Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητα: το ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ του υπόχρεου.

2.Απόδοση της παρακράτησης (10%) από τις  Αμοιβές Ελεγκτών Α.Ε.: αρ. λογ/σμού 040/546183-94.

α. Σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Τράπεζας(ο κωδικός που ζητείται από την Ε.Τ.Ε. κατά την κατάθεση είναι ο Α.Φ.Μ. της υπόχρεου εταιρείας).

β. Μέσω e-banking της Ε.Τ.Ε..          

Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητα: η επωνυμία και ο ΑΦΜ της υπόχρεου εταιρείας, τα ονοματεπώνυμα των ελεγκτών καθώς και το ελεγχόμενο έτος.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΤΕ ΤΟ Ο.Ε.Ε. ΣΤΟ Ε-BANKING ΤΗΣ  Ε.Τ.Ε..

Αφού έχετε κάνει login στο e-banking της Ε.Τ.Ε., χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας, επιλέγετε την καρτέλα ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Επιπρόσθετα δίδονται εκτενείς οδηγίες στην οθόνη πληρωμής του Ο.Ε.Ε.. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η όλη διαδικασία πληρωμής μέσω internet αφορά ΜΟΝΟ τους έχοντες e-banking στην Ε.Τ.Ε..
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOSPETSAS | Οκτωβρίου 9, 2012 3:57 μ.μ. | Reply
Οι εναλλακτικοί τόποι πληρωμής αποδεικνύουν ότι το ΟΕΕ είναι στα χέρια δημοσίων υπαλλήλων ... μόνο αυτοί θα επέλεγαν να πληρώνουν πηγαίνοντας οι ίδιοι με μετρητά στα γραφεία του ΟΕΕ (όταν έχεις χρόνο για βόλτες ...) ή με στήσιμο σε ουρά σε ΕΛΤΑ (για ταχυδρομική επιταγή το έτος 2012 !) ή στην ΕΤΕ.
image description O.E.E. | Οκτωβρίου 9, 2012 3:48 μ.μ. | Reply
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ Ο.Ε.Ε. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ;
image description θυμηθειτε | Οκτωβρίου 9, 2012 8:22 μ.μ. | Reply
το αρθρο 14. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΕΕ. Ντροπη σας κακα παιδακια
image description XRISTOS58GR | Οκτωβρίου 9, 2012 8:45 μ.μ. | Reply
MH MOY TOYΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΕ !.... ..ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΔΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΕΕ ( ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΟΔΟ ΤΟΥ ΟΕΕ ). Φ Ο Ρ Ο Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ !ΤΗΕΣΟ.
image description GIORGOS73 | Οκτωβρίου 9, 2012 9:36 μ.μ. | Reply
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ . ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ . ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ
image description giorgos | Νοεμβρίου 23, 2012 1:37 μ.μ. | Reply
na kleisoyn ta eimelitiria etsi kai aliws gia tis syndromes einai anixta!!!!kai eksipiretoyn roysfetologika kritiria!!!ntroph kai aisxos!!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο