Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προς κατάργηση τα τεκμήρια διαβίωσης

Με την ενεργοποίηση του Περιουσιολογίου για όλους τους φορολογούμενους από το 2013, το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να καταργήσει τα τεκμήρια για τους μισθωτούς και συνταξιούχους.

Τα τεκμήρια θα διατηρηθούν και ενδεχομένως θα ενισχυθούν για περίπου 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες και θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως δικλείδα ασφαλείας για τη σύλληψη της φοροδιαφυγής και των αδήλωτων εισοδημάτων.

«Με την εφαρμογή του Περιουσιολογίου στο οποίο θα περιέχονται όλα τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογούμενων, τα τεκμήρια διαβίωσης δεν έχουν πλέον κανένα λόγο ύπαρξης» σημειώνει ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών. Και προσθέτει ότι «όταν έχεις περιουσιολόγιο, μπορείς να συγκρίνεις εισοδήματα και περιουσία, οπότε δεν χρειάζεσαι τεκμήρια. Από τη στιγμή που θα έχουμε την πλήρη εικόνα της περιουσίας και του ύψους των εισοδημάτων του κάθε φορολογούμενο δεν θα έχουν κανένα λόγο ύπαρξης τα τεκμήρια.».

Τα τεκμήρια διαβίωσης θα παραμείνουν για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους φορολογούμενους που ασκούν ατομική επιχείρηση. Στις σκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι να μάλιστα να γίνουν ακόμη πιο αυστηρά για να «πιάνουν» όσους εμφανίζονται στην εφορία με πολύ χαμηλά εισοδήματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στο υπουργείο Οικονομικών φοβούνται ότι με τη θέσπιση του νέου τρόπου φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών και επιτηδευματιών θα «φουντώσει» η φοροδιαφυγή. Η κατάργηση του αφορολογήτου ορίου των 5.000 ευρώ και η εφαρμογή ενός φορολογικού συντελεστή 35% στο συνολικό καθαρό εισόδημα των επιτηδευματιών αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα την φορολογική τους επιβάρυνση. Όπως λένε στο υπουργείο Οικονομικών πολλοί για να μειώσουν τις φοροεπιβαρύνσεις, θα επιδιώξουν να περιορίσουν τα εισοδήματά τους είτε μη κόβοντας αποδείξεις είτε «φουσκώνοντας» τις επαγγελματικές δαπάνες που αφαιρούνται από τα ακαθάριστα έσοδά τους.

Για το λόγο αυτό τα τεκμήρια διαβίωσης θα αποτελούν μια από τις δικλείδες ασφαλείας για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής των αυτοαπασχολούμενων.

Το οικονομικό επιτελείο σκοπεύει από το επόμενο έτος να θέσει σε εφαρμογή το νέο σύστημα ελέγχου των εισοδημάτων και της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων, μέσω της κατάρτισης του Περιουσιολογίου, ενός ηλεκτρονικού αρχείου στο οποίο θα περιλαμβάνονται αναλυτικά στοιχεία για όλα τα ακίνητα και τα κινητά περιουσιακά στοιχεία κάθε φορολογούμενου, καθώς επίσης και για όλες τις αποταμιεύσεις του, δηλαδή τις καταθέσεις και τις επενδύσεις σε μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια κλπ.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description 2460 | Οκτωβρίου 8, 2012 8:26 π.μ. | Reply
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ?ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ/ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
image description Game over...... | Οκτωβρίου 8, 2012 9:15 π.μ. | Reply
Εντάξει μωρέ, νωρίς ειναι ακόμη, φτάσαμε Οκτώβριο και ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ακόμη πως θα φορολογηθούμε!!!!! Ελεος, ανικανοι και άχρηστοι........
image description jordan | Οκτωβρίου 8, 2012 9:47 π.μ. | Reply
Μήπως να σκεφτούν να καθιερώσουν καλύτερα τεκμήρια μη διαβίωσης....????
image description /// | Οκτωβρίου 8, 2012 10:31 π.μ. | Reply
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΣΗ ΕΓΓΑΜΟΥ 28 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΕΡΓΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΔΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟΣ, ΕΙΧΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110 ΤΜ 50-50 ΚΑΙ 1 ΕΙΧ 50-50 . Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΝΟΣ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 3 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΙΕΣ .
image description j | Οκτωβρίου 8, 2012 12:54 μ.μ. | Reply
χαχαχαχα πολύ καλό!
image description tomlog | Οκτωβρίου 8, 2012 12:23 μ.μ. | Reply
ΒΕΒΑΙΑ. ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΧ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ.
ΚΑΦΡΙΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΑΒΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;;;;;;;
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ 35% ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ Ε;
ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΛΙΑΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ
Α'Ι' ΝΑ ΔΟΥΜΕ
image description j | Οκτωβρίου 8, 2012 12:56 μ.μ. | Reply
Εξ αρχής μιλάμε για ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μιας και για ίδια εισοδήματα δύο πολιτών έχουμε διαφορετικό (και κατάφωρα άδικο) φόρο.Και μην μου αρχίσουν κάποιοι ότι οι ελ. επαγγελματίες κλέβουν. Να πιάσουν και να τιμωρήσουν αυτούς που κλέβουν και όχι να τιμωρούν μια ομάδα ανθρώπων αδιακρίτως.Δίκαιο Φορολογικό Σύστημα χαχαχα το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
image description Trf | Οκτωβρίου 8, 2012 1:31 μ.μ. | Reply
Έλεος πια με αυτή τη καραμέλα των ελ. επαγγελματιών. Αποφασίστε κύριοι της κυβέρνησης πως θέλετε να μας φορολογήσετε πια: Ως φυσικά πρόσωπα ή ως νομικά? Και οι άλλοι του Υπουργείου οικονομικών που όλοι μέρα παίζουν το π....τους και παίρνουν 2.000€ το μήνα αφορολόγητοι είναι όλοι έτσι? Είμαι Ελ. επαγγελματίας κάτω των 30 ετών ΠΕ με Μεταπτυχιακό και όταν ίδρυσα την επιχείρηση μου ο νόμος έλεγε ότι θα έχω αφορολόγητο έως 30.000€ για 3 έτη. Και τώρα καλούμαι να πληρώσω φόρους, χαράτσια, και ένα σωρό χρήματα πολύ απλά για να συνεχίσουν να παίζουν το π....... κάποιοι ανίκανοι, άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι, που το μόνο που κάνουν είναι συνεχώς να αυξάνουν το δημόσιο χρέος της χώρας.

Ωραία λοιπόν, από του χρόνου πάμε όλοι Βουλγαρία με 10% φόρο, 60€ το μήνα ασφάλεια και 60€ το μήνα λογιστική υποστήριξη και έδρα. Και φυσικά ούτε ΦΠΑ ούτε τπτ. Να δούμε αν τότε καταλάβουν οι κύριοι της κυβέρνησης αν θα πρέπει να απολύσουν δημοσίους ανίκανους υπαλλήλους ή αν θα υπερφορολογήσουν όλους εκείνουν που συνεισφέρουν στο ΑΕΠ αυτής της χώρας!!!
image description λαμογια | Οκτωβρίου 8, 2012 1:08 μ.μ. | Reply
οι ανεπαγγελτοι προδοτες της χωρας, δε μπορουν να καταλαβουν πως εαν ΟΛΟΙ οι ελ επαγγελματιες κ επιχειρησεις τα κονομαγαν χοντρα δεν θα εκλειναν η μια επιχειρηση πισω απ την αλλη κ οι αυτοκτονιες λογω απογνωσης να παιρνουν μορφη επιδημιας......προδοτεςςςςςςςςςςς .....
image description PAPANDREOU | Οκτωβρίου 8, 2012 2:26 μ.μ. | Reply
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΕΤΕ???ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ???? ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ : ΓΙΑΤΡΟΙ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΔΕ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΜΕ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ....ΟΠΟΤΕ....ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΙΣ 35% ΣΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΕΙΤΕ 56% ...ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ...ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ, ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ...68 ΔΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ 2011 ΜΙΣΘΩΤΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΔΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ....ΑΣ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ...
image description tONI | Οκτωβρίου 8, 2012 4:50 μ.μ. | Reply
Οι νομοταγείς ελεύθεροι επαγγελματίες όμως γιατί να την πληρώσουν; Για πες μας εσύ που βλέπω ότι είσαι μάγκας..
image description Dassvag | Οκτωβρίου 8, 2012 3:38 μ.μ. | Reply
Αφού ξέρουν ότι με το 35% θα μεγαλώσει. Φόρο διαφύγει τότε γιατί το κάνουν. Αρα το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι να κλείσουν οι επιχ/σεις και τίποτε άλλο. Λες και οι επαγγελματίες ειναι μόνο κλέφτες . Δεν υπάρχουν σωστοί. Αυτό ειναι η ανταμοιβή όσων πλήρωναν τόσα χρόνια. Δηλαδή τους λένε και επισήμως ότι ειναι κορόιδα. Γι αυτό αφήνουν και τα τεκμήρια. Αντί να φτιάξουν ένα δίκαιο φορολογικό πάλι προχειρότητες και μέτρα για ημέτερους με βαθιές τσέπες. Γι αυτό δεν υπάρχει ένα μετρο για εκείνους με μεγάλα εισοδήματα.Aυξηση συντελεστών στους μικρούς και μείωση στους μεγάλους ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ. Να βρουν μέτρα να πιάσουν αυτούς που δεν δηλώνουν, χωρίς να τους σκίζουν όλους. Αλλά το έλεγαν προεκλογικά ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ. Τελικά φιλαράκια με τον Τζεφρυ σε όλα τους
image description POTEMKIN | Οκτωβρίου 8, 2012 3:24 μ.μ. | Reply
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ ΤΑΡΖΑΝ....ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΩΡΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ.....ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΥΡΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ......ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΑ ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΙΟΣ???
image description GN | Οκτωβρίου 8, 2012 4:16 μ.μ. | Reply
ALITHIA GIATI DEN SIGKRINONTE TA EISODIMATA TIS 10ETIAS ME TIN PEROUSIA TIS DEKAETIAS NA DOUME POSA APIDIA EXI O SAKKOS?
image description POTEMKIN | Οκτωβρίου 8, 2012 4:44 μ.μ. | Reply
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΙΔΕΑ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ....
image description tONI | Οκτωβρίου 8, 2012 11:00 μ.μ. | Reply
Γιατί πολύ απλά ο λαός πήρε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ τα ρέστα τους κ τώρα σφυρίζει αδιάφορος κ το παίζει θύμα. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ. ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ CENT ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΓΚΕΓΚΕ????????
image description POTEMKIN | Οκτωβρίου 9, 2012 7:50 π.μ. | Reply
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟΝΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΑΟ...ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ..........ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΕΓΚΕ....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο