Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τροποποιητικές δηλώσεις καλούνται να υποβάλουν 15.000 φορολογούμενοι

Περιλαμβάνονται στη λίστα εκείνων που έβγαλαν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό.
 
Πρόσθετους φόρους 2,25 δισεκατομμυρίων ευρώ προσδοκά να εισπράξει το οικονομικό επιτελείο από τους 15.000 φορολογούμενους που έβγαλαν μεγάλα ποσά στοεξωτερικό, δηλώνοντας σχεδόν μηδενικά εισοδήματα.

Οι φορολογούμενοι προέρχονται από τη λίστα με τα στοιχεία των εμβασμάτων 54.000 προσώπων που έλαβε το υπουργείο Οικονομικών από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Τις επόμενες ημέρες οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τροποποιητικές δηλώσεις για κάθε έτος που παρουσιάζεται η απόκλιση από τα δηλωθέντα εισοδήματα. Στη συνέχεια θα τους επιβληθούν οι φόροι που αναλογούν από την απόκρυψη εισοδημάτων, με συντελεστή 45%.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description lko | Οκτωβρίου 5, 2012 11:05 π.μ. | Reply
δε νομίζω να τους κάνουν τίποτα...
image description cmik1976 | Οκτωβρίου 5, 2012 11:18 π.μ. | Reply
siga to kaltson...!!!!
image description Απορία: | Οκτωβρίου 5, 2012 11:17 π.μ. | Reply
Εφόσον αυτά τα χρήματα υπήρχαν στις εγχώριες τράπεζες ΠΡΙΝ να βγουν στο εξωτερικό, γιατί δεν γινόταν έλεγχος πόθεν έσχες ;;;;;;;;; Και αυτούς που συνεχίζουν να έχουν κατατεθειμένα μεγάλα ποσά στις εγχώριες τράπεζες γιατί δεν γίνεται κουβέντα; Ή μήπως αυτά έτσι κι αλλιώς θα κουρευτούν με διάφορους τρόπους (π.χ. μέσω υπερβολικής φορολογίας, κούρεμα καταθέσεων, αλλαγή νομίσματος κ.ά.)
image description ΧΧ | Οκτωβρίου 6, 2012 10:05 π.μ. | Reply
Αφου δεν θα αξιοποιήσουν τη λίστα Λαγκαρντ θα κυνηγήσουν τους μικρούς που εβγαλαν τις καταθέσεις έξω επειδή κάθε εβδομάδα πριν απο ενα χρονο και κάτι τους έλεγε ο ΓΑΠ οτι θα πτωχεύσουμε. Μαζί με τα ξερά καιγονται και τα χλωρά και το μύνημα είναι σαφές. Αφηστε τα μέσα να σας τα φάμε λίγα λίγα μέσω φορολογίας γιατί αν τα πάτε έξω θα σας τα φάμε με 45% φόρο. Και όποιος δεν έρθει θα τον πάμε σε έλεγχο...
image description Θανάσης | Οκτωβρίου 8, 2012 9:22 μ.μ. | Reply
Δηλαδή τι συμπληρωματική θα κάνει κάποιος που έχει τα λεφτά από εμπόριο ναρνωτικών? Στο Ε1 δεν υπάρχει κωδικός γιά αυτό... μήπως αυτή η συμπληρωματική γίνεται στο γραφείο του κόμματος?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο