Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών

“Η φορολογία της κρίσης και το κράτος δικαίου” είναι το άκρως επίκαιρο θέμα του συνεδρίου της επιστημονικής, μη κερδοσκοπικής Ελληνικής Εταιρείας Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 και 5 Οκτωβρίου. 

Στο συνέδριο μετέχουν οι πλέον διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα του φορολογικού και δημοσιονομικού δικαίου. Τα θέματα των εισηγήσεων έχουν άμεση σχέση με την κρίση και εξετάζουν όλες τις πλευρές της φορολογικής πολιτικής, από την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής έως την αναπτυξιακή στρατηγική και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στην εποχή της κρίσης. Κυρίως, πραγματεύονται ζητήματα κράτους δικαίου και ατομικών δικαιωμάτων σε σχέση με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης υπό την οποία τελεί η χώρα.

Είναι ένα συνέδριο το οποίο ενδιαφέρει κάθε πολίτη, αλλά κυρίως όσους σχεδιάζουν, ασκούν και ερμηνεύουν την φορολογική πολιτική, τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, νομικούς, φοροτεχνικούς, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, σπουδαστές κ.ά.

Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012, στις 16.30  στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, Ακαδημίας 60 και θα συνεχιστούν την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, στις 17.00  στην Βουλιαγμένη, στο Ξενοδοχείο «Αστέρας», The Westin, αίθουσα Cosmos AB.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη

Πληροφορίες, (Ασπασία Μάλλιου, Γενικός Γραμματέας, τηλ. 6932 344669 και [email protected]): 

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του συνεδρίου
 
 
Με εκτίμηση,
Ελληνική Εταιρεία Φορολογικού Δικαίου και Δημοσιονομικών Μελετών
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο