Ειδήσεις Υπενθυμίσεις

Αναστολή υποβολής των οριστικών δηλώσεων αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα, εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις - Καταστάσεων δικηγόρων και μηχανικών


Με την ΠΟΛ.1186/21.9.2012 δόθηκε αναστολή της υποβολής των οριστικών δηλώσεων αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα, εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις καθώς και των αντίστοιχων βεβαιώσεων αποδοχών (έντυπα Ε20, Ε21, Φ01-043 και Φ01-044), των καταστάσεων των έγγραφων συμφωνιών που έχουν συνάψει οι δικηγόροι με τους εντολείς τους, των καταστάσεων των γραμματίων προκαταβολής από τους δικηγορικούς συλλόγους καθώς και των καταστάσεων των έγγραφων συμφωνιών που έχουν συνάψει οι μηχανικοί με τους αντισυμβαλλόμενους τους, που υποβάλλονται από τους μηχανικούς και το Τ.Ε.Ε αντίστοιχα, μέσω διαδικτύου στον δικτυακό τόπο της Γ.Γ.Π.Σ., για την χρήση 2011.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description βασιλης | Σεπτεμβρίου 25, 2012 1:27 μ.μ. | Reply
θα τους πουμε και ευχαριστω τωρα.
image description NoComments | Σεπτεμβρίου 25, 2012 1:45 μ.μ. | Reply
Τραγελαφικό...
image description on | Σεπτεμβρίου 25, 2012 4:05 μ.μ. | Reply
ΣΥΜΦΩΝΩ
ΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικό
ΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικό
ΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικό
ΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικό
ΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικόΤραγελαφικό
image description ο παρατασάκιας | Σεπτεμβρίου 25, 2012 2:50 μ.μ. | Reply
'Aντε και στο ΓΕΜΗ άλλη μια παράταση, μια δεύτερη στο Ε9 που είναι ακόμα νεκρό, άλλη μια στην ΑΠΔ κ.λ.π ,κ.λ.π, κ.λ.π...........
image description ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Σεπτεμβρίου 25, 2012 6:21 μ.μ. | Reply
Αν για οποιοδήποτε λόγω αδυναμίας να σταλούν όλα αυτά από πλευράς οποιουδήποτε συναδέλφου (φόρτος εργασίας , κάποια αρρώστια κλπ) μήπως θα έπεφτε προστιματάκι από το αγαπημένο μας υπουργειάκι?? Αυτοί έχουν το αλάθητο του ΠΑΠΑ , εμείς δεν μπορούμε ούτε τα αυτονότητα. Δνε φταίνε αυτοί όμως οι συνδικαλιστές μας φταίνε.
image description Αναστολη; | Σεπτεμβρίου 25, 2012 9:53 μ.μ. | Reply
Και βάζουν τους λογιστές ότι και καλα τα ζητάμε εμείς αυτά. Είμαι εντελώς αντίθετος στις παρατάσεις. Γιατι με αυτο τον τρόπο ανανκυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια. Μία ήμερομηνία και όποιος πρόλαβε. Όποιος δεν πρόλαβε κυρώσεις. Την επόμενη θα προλάβουν όλοι!
image description periklis87 | Σεπτεμβρίου 26, 2012 6:49 μ.μ. | Reply
δεν θα διαφωνησω ... αλλα το συστημα να ειναι ανοιχτο συνεχεια .. οχι 5 μερεσ πριν στις καλες περιοδους....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο